Pepenasi iul - aug 2008 - Bun sosit Flavius! (154)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Haaaaaaaaaa, credeati c-ati scapaaaat? Neeeeh, a adormit plodishtain, asa ca am trimis mama cu gineri-su la botez. Io am ramas acasica, pt ca n-as fi trezit copilul pt nimic in lume!

In alta ordine de idei....asa plaaaashe la mine atmosfera asta, miam miam! Saru'mana inca o data pentru tot!

(acuma nu ma mai faceti sa ma oftic ca n-am poza cu Banderas. Poate il sun, totusi, sa-mi bage un mms cu el gatit asa, ca vineri) Doamne Iarta-ma!

Am vorbit si eu cu Cami, ca deh, deja avem program de sunat, in functie de orele la care vine Flaviuseishan la ea (ca stiu, am invatat). Era bine, fericita. A reusit sa manance ieri un iaurt dar n-a fost o idee prea inspirata (stia Banditu de ce ma cearta sa nu-i aduc mancare) dar i s-a dat supozitor si e bine. La ora asta cred ca deja au ajuns si Cristi si mama si bunicul lui; maine o transfera in salon si vineri dimi pleaca spre casa....unde vor incepe o noua viata, alaturi de minunea minunilor!

Am vorbit si cu Monica (Dma), e bine, ma rog, atat cat se poate in spital. Tocmai fusese Mariuca ei in vizita si Monica sufera de dorul ei deja dar asa e viata, trebuiesc facute si sacrificii! Sa speram ca totul se va termina cu bine-bine! Va pupa si ea pe toate!

Profaaaaaa, da' tzatza? Unde-i tzatza? Io zic sa te impiedici putin prin casa, stii tu, am mai vb noi si sa lasi poeziile, Emineasco! Pardon, Emineasc-o!

Sorelixu' si eu te iubesc si nu asaaaa, tare! Ii multumesc mereu lui DD ca mi te-a adus, ca mi l-a adus pe finu, ca mi le-a adus pe fete! Cine mi-ar mai sparge mie timpanele la telefon daca nu Ari? Si cine mi-ar mai spune goooool daca nu Ami? Dragii mei dragi!

Nu mai stiu, m-am atrofiat! Va pup

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Si da, pot sa va confirm: Pustachitza seamana cu Darius! DAR, vorbeam si mai devreme cu Cami, este 101% Cristi, este leit taica-su!

Draga de Cami, ce ma mai intreba la fiecare 5 minute: dar plange normal, nu? dar are o culoare normala, nu? Draga draga de ea, cat de greu trebuie sa fie sa treci prin tot ce-a trecut ea!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Madam Diarux la a meu barbat ma intereseaza altceva din dotare. Si nus de aia ne......, da admir ce e frumos femeie.
Da tzitzele tale nu se pot uita frate is de alea de cate ori inchizi ochii tot iti sare imaginea aia si oricat te chinui sa te gandesti la altceva nu merge frate tot pe ele le vezi. Fa si tu de acuma pozele de la gat in sus si gata si fara muleuri.
Ralu ms.
Moni, Cristina am schimbat.
Am pus si noul pepenas la luna oct.
Cristina uff speram sa treaca, mergi si te odihneste daca poti, poate te mai lasa.

Mai vroiam sa zic ceva da nu mai stiou ce ca tot trage matza matre de mine, vin mai acusi.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

In sfarsit reusesc si eu sa scriu , ca am citit, am citit, m-am uitat si la filmulet, si cand sa scriu mesaj, vine Aida si imi inchide calculatorul (suntem la parintii lui Cristi si aici ajunge la buton, ca la noi acasa...)

Asaaa, multumim mult Sunishor pentru filmulet si relatari! Flaviusica e cel mai cel!
De-abia astept sa vina Camy sa ne povesteasca si ea!

Moni, am vazut ca intrebai de paine neagra/ faina integrala. Eu am facut saptamana asta (pt prima data paine si pt prima data paine neagra) cu faina de grau integrala cumparata de la plafar. A iesit grozava, mi-a depasit orice asteptari, cu atat mai mult cu cat am facut-o la cuptor nu la masina. Cred ca ingredientul cheie a fost uleiul de masline - cam 3 linguri la 500 gr faina.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

VA MULTUMESC PT URARI FETELE MELE DRAGI!!!!

Am vazut toate pozele noi si nu-mi vine sa cred ce pepenasi mari si frumosi avem.
SUN foarte reusit momentul filmat cu Flavius.Si eu sunt de parere ca seamana cu Cristi si cu fratiorul lui Darius.
mada La multi ani! cu intarziere pt Flo!Sa fiti fericiti!

Ma retrag sa petrec cu familia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Buna ziua fetele

Sun am citit povestea si vazut filmuletul cu FLavius. As dori sa iti multumesc ca esti om, ca ne-ai tinut la curent cu situatia lui Camy si Flavius si pur si simplu pentru ca existi

Cat despre povestire mi-s muta de emotie, nu am cuvinte sa explic ce simt acum, filmuletul este superb, imi doream cu ardoare sa il vad si sa cunosc bebele care l-am asteptat atat de mult in tot acest timp, este superb (cuvant prea sarac pt ceea ce simt), adorabil si toate cele.

Ma bucur mult pentru Camy si Cristi, Darius a vegheat asupra lor si va veghea in continuare, sa le dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si lumina in viata lor, mult laptic pentru bebe si sa fie papacios. Abia astept sa vina acasa

Multumesc inca o data, dupa cum ai povestit ma faci sa imi doresc alt bebe

Ne pentru gravidute sa duca sarcina pana la capat, sa aibe bebei sanatosi si papaciosi.

Multi ici bostanei si voua dragi mamici

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Offff...mi s-a pierdut primul mesaj... again..

Ma bucur sa vad ce se intampla pe forum, este ........O atmosfera de vis si sunt cateva persoane carora trrebuie sa le multumi pentru intretinerea acestei atmosfere!

Doresc sa le urez si eu Carmanelei, lui Vicky, lui Tecky si sotului lui Mada!

Multa sanatate, multa fericire si multe multe bucurii alaturi de cei dragi voua!

Sun m-a impresionat povestioara ta, detaliile au fost cireasa de pe tort... si te invidiez ca ai putu asista la un asemenea moment care, cu siguranta, iti va marca viata pentru totdeauna!

Gini ma bucur ca Irinuca e mai bine.. si ma gandesc la tine si la Ileana ca de maine... o veti lua de la capat cu serviciul!Eu inca ma gandesc cu groaza la ziua aia... cand va trebui sa o las pe Maya cu altcineva!!!

Maya e bine.. insa de ieri ii curge un pic nasul, mai precis o nara... si diseara cred ca ii voi face preventiv o cura cu aerosoli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna ziua , scuzati ca dau buzna

Sun esti o femeie minunata , asa cum te-am vazut mereu. Iti multumim din suflet pentru prima poveste a nasterii lui Flavius. Am plans de emotie , ai scris superb, parca eram acolo asteptand la usa primul scancet al puiutului. Parca am simtit tensiunea care era prezenta in sufletului taticului si a ta. De Camy nici nu mai zic,ce-o fi fost in sufletul ei ...
Am vazut un tatic foarte emotionat cum si-a pupat puiutul pentru prima oara
Flavius este divin , este superb Sa le traiasca o mie de ani, sa le umple viata de bucurie si impliniri
Sun inca o data multumim pentru poveste si pentru filmulet
Esti extraordinara !!!! Sa iti traiasca finutul scump si dulce

PS : poate scapi si o poza Banditului

Multa sanatate Monicai si bebicului ei , sa stea cat mai mult la mami in burtica

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Cum mai Sunule mai nu ai poza cu Banderas? Aaaa da sa inteleg ca ai nr lui de telefon de zici ca-l suni sa-ti dea mms? Zi tot, zi tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Asaaaaaa, l-am vazut pe Pustache cum pupa comoara, ce-o sa-i mai scot ochii cand ne face observatie (mie si lui Cami) ca-l pupam prea des pe Filip Acum il am la mana. Of, abia astept sa vina acasa sa-l pup si io. Pe Filip tre sa-l tin cu zgarda ca sare la ochi daca sunt inchisi, te ajuta el sa-i deschizi

bujo mami de Filip

Mergi la inceput