Pepenasi iul - aug 2008 - Bun sosit Flavius! (154)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Tecky, La Multi Ani! multa sanatate, noroc si fericire.

Biribu, maitreyi, Flo, Estrella , merci mult.

Biri, voi cum mai stati cu porcina??? Suntetzi mai bine? Ce fac puii?

Gini, iti doresc o saptamana placuta si usoara (desi stiu ca prima saptamana nu e deloc usoara)!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

e o mare bucurie pentru mine sa intru pe forum zilele astea...asa o atmosfera te patrunde.

Dupa ce v-am citit, ca si altadata, mi se pare ca s-au terminat cuvintele, dar cred ca niciodata nu am fost mai emotionata la vederea unui bebelus.
...si da, seamana perfect cu dragul lui fratior...

SUN, !

Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!

Cu scuzele de rigoare pt. intarziere
LA MULTI ANI VICKY!! SA FII FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE CEI DRAGI!!

LA MULTI ANI TECKY!! MULTA SANATATE SI IMPLINIRI ALATURI DE FAMILIE!

Asa cum a povestit si Sun, am fost vineri la o mica intalnire cu cel mai tanar pepenas, un dulce, si un frumusel...asa de finut...intr-adevar are plamani buni, i-am auzit "live". Sun e asa cum mi-am imaginat, simpatica, frumoasa (asta stiam din poze) si emana muuulta caldura si bunatate!

Noi am fost de ieri pana azi la tara, la soacra. La Miruna i-a placut tare mult, a alergat niste gaste pe ulita de le-au mers fulgii. Eu sunt super obosita ca am dormit cam prost, eram cu Miruna in pat, ea s-a tot foit si trezit...Nu-i bai ca fug acum la o baita si un somn bun (sper).

O noapte buna va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Hai ca ma suparati acum ca tot vorbiti de tzitzili alea ale profei zici ca le-a dat la stirile protv. Da unde le-ati vazut voi toate si eu nu? Ca eu nu le stiu decat dupa renume, da citesc pe aici ca voi le vedeti cand inchideti ochii, inseamna ca le-ati mai vazut Bine ca nu citeste domnul profa pe aici pe forum, ca uite asa ar face cu voi

DIDI, multam de idee cu plafarul, incerc sa gasesc acolo. Si mai voiam sa te intreb ceva, ca m-am inspirat si eu din ce ai zis tu cu graul (nici Luca nu mai vrea cereale din comert) si am cumparat si eu. Vreau sa ii fac maine dar nu stiu, fierbe greu? Cam cat de mult fierbe, ca sa stiu cu cat timp inainte sa il pun.

Sa va povestesc cu ce ma distrez eu cu fiu-meu, care e un circar si jumatate. I-a pus o data maica-mea o pereche de pantaloni in cap, arata ca si cum ar avea cosite cu cracii fluturand, iar acum de cate ori ii vede trebuie sa i-i punem in cap iar dupa ce se satura el musai sa ni-i punem si eu si sotul in cap si facem concurs cui ii sta mai bine si cine flutura mai bine cracii... Apoi alta faza, am o papusa de vreo 30 cm, Toni, saracul e de pe vremea cand aveam eu varsta lui Luca si a supravietuit (e drept cu machiaj pe la ochi si cateva gauri de "vaccin" in mana) si i-am tot aratat lui Luca cum sa il leganam si sa ii cantam nani nani puiul mami. Si cand ii zic sa faca si el ia Luca biata papusa si mi ti-o zgaltaie si balangane atarnata de o mana si intre timp mormaie "mmm mmm" pe melodia de la nani nani, iar cand se satura (ca tot nu vrea sa adoarma Toni) zbang cu papusa de pamant (sper ca asta nu e exercitiu pe cand vine frate-sau sau sora-sa ) Si ma topeste toata cand vine sa ma pupe, el cand ne pupa zice "co-co, co-co" si se atinge cu buzele de fata si sufla pe noi Si uneori cand il apuca dragostea cea mare tot fuge de la unul la altul, la mine si la taica-sau, co-co co-co si ne pupa pe rand Ma rog, si mai sunt multe faze, da nu ma mai intind, ca stiu ca mie mi se pare fiecare magica si mirobolanta, insa toti copilasii fac traznai si dragalasenii de astea marca proprie de iti vine sa ii mananci...

MADA, multumesc ca ai modificat lista!

CRIS, mult succes pe maine la eco, sa fie bebe supersanatos si poate afli si ce carucior ai! (stiu ca pentru tine nu conteaza, dar tot esti curioasa, nu?)

Monica, mami de Luca Andrei si 10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MONI nu te stresa, scumpa.fetele astea sufera de delir in masa. e un fel de...gripa. a dat strechea in ele. e hormoniada!!!! nu (mai) e dom'le nicio tzitzi. fuse...dar se duse...

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Moni- sa stii ca nici io nu am vazut incriminatele Dar ideea cu stirile Protv e chiar o idee buna. Parerea mea. si pe Luca pupaciosul

In seara asta uitam sa o spal pe Miruna pe dinti, da' mi-a amintit ea- a fost totala- nu vroia sa se culce si tot zicea "di di" (dinti) si se freca cu degetul de dintisori pana s-a prins ma-sa ca a uitat sa spele copilul pe dinti. Tre' sa vad cum o invat datele scadente de la facturi sa imi aduca aminte si asta

Pupicei tuturor si o seara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralu79

Moni- sa stii ca nici io nu am vazut incriminatele Dar ideea cu stirile Protv e chiar o idee buna. Parerea mea. si pe Luca pupaciosul

In seara asta uitam sa o spal pe Miruna pe dinti, da' mi-a amintit ea- a fost totala- nu vroia sa se culce si tot zicea "di di" (dinti) si se freca cu degetul de dintisori pana s-a prins ma-sa ca a uitat sa spele copilul pe dinti. Tre' sa vad cum o invat datele scadente de la facturi sa imi aduca aminte si asta

Ralu
mamica Mirunicimii Sale iubite (18.07.2008)

daca te gandesti la tzitzi in loc sa fii atenta la cupil....of...

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux

Citat:
citat din mesajul lui Ralu79

daca te gandesti la tzitzi in loc sa fii atenta la cupil....of...

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

iar incepi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

LA MULTI ANI MISHA!
Sa ai parte de mii de bucurii si fericire cat cuprinde!

L-am vazut si pe micul Flavius. Ce dondonel mititel!! Chiar ca e cel mai cel dintre pepenasi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fete cucuiete,

Fetele, va multumesc tare si din tot sufletul pentru urarile voastre pline de bunatate! Vroiam sa va rog insa, sa-i lasam pe Pustachita, Cami si Cristi sa fie eroii acestei povesti, pentru ca ei sunt si nu eu! Eu sunt, ca si voi toate si toti, un suflet care a vibrat alaturi de ei, insa laudele si meritul pentru aceste emotii de nedescris, le merita doar ei! Vreau ca, atunci cand va citi Cami tot ce s-a scris, sa zambeasca si sa se simta eroina...ea, nu altcineva! Si nu incercati sa ma contraziceti, da?:) Va multumesc tare si apreciez fiecare litera din fiecare cuvintel dar n-am facut nimic special fata de fiecare dintre voi; (pt mine a fost, in primul rand, un tribut adus lui Darius! (caci fiecare pepenas de aici, simt ca-mi apartine si mie putin, pt ca-i stiu pe toti de cand erau doar samburei)!

Babytza ce face soricelul atomic? Scolarita? Centrala merge?:)

Ange e bine acum Crinuta, da?

Moni ce scuuuump. Saracul Toni Ce pupacila, auzi...co-co (eu, desi nu m-ai intrebat, fierb graul cam 30 min si e gata)

Ralu ce tare Mirunescus Si tuuuuuu...n-am cuvinte dom'le!

Profaaaaa, delir zici??? Tzatzisoarele alea ca doua merisoare numa bune, coapte si zemoase nu E inchipuire dom'le (ca e mai multe!)!!!! E (pe) buneeee!

In alta ordine de idei, acum pe la 8 si un pic, am vb iar cu Cami. De data asta m-am ingrijorat nitel pt ca se plangea de dureri cam mari la operatie si o jeneaza si drenul ala sau ce-o fi. Sa speram ca nu e nimic, ci doar e putin mai dificil acum, date fiind antecedentele ei si timpul relativ mic intre operatii! O vede doctorul maine si tinem pumnii sa fie totul in regula! Altfel...fericita-fericita! A venit si Cristi; Mocutza suge sustinut 20 min si apoi adoarme ca valiza in gara si se baga cu nasucul in ea...deh, cel mai frumos miros, mirosul mamicii!

Noi bine; fiica'mea, ca toti copilasii de varsta ei, e o circareasa. A invatat-o mama cantecul ala cu "ceata lui pitzigoi/dai intr-unul, tipa 2"...ei si, i-l fredonezi si ea arata ca dai (adica bate din palme), apoi arata 1 degetel, apoi tipa si arata 2 degetele! e o maimuta si prostiile le invata cel mai repede! Plus ca, pe langa ca de vreo 2 luni a invatat ea sa se spele singurica asa, pe ochi, pe gat, urechi, par, etc (am filmat-o, o sa caut filmul sa va arat), acu' a invatat sa puna si mana la gura cand tuseste (am filmat si asta)....educata lu' mama

Va pup, noapte frumoasa!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput