*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (83)*
Raspunsuri - Pagina 23
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fluturasha23 Felicitari Sara! A comandat cineva de la mothercare.com? Cat dureaza transportul si cam cat costa? |
Eu comand periodic. Dureaza maxim 2 saptamani, minim 5 zile. Transportul costa cam muticel: 24lire plus 2 lire/kg. Merita doar la comenzi mai mari sau dc te cuplezi cu o prietena la comanda.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA
monicus spune:
Felicitari pentru tot.
Super tare. BRavo
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Cadou de 11 luni...PRIMuL DINTISOR SI PRIMII PASI FACUTI SINGURICA!!! E mama la noi si ne bucuram mai rau ca 2 copii...ce fetita mare am... ![]() ![]() ![]() Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
spiridusul spune:
darling, da-i inainte cu retetele
sunt incercate de mine aproape toate, si apreciate inclusiv de alexandru-mofturici
Miky-ea spune:
Ramo,felicitari pt realizarile printesei!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
anca_27 spune:
Multzu fetelor
, ne-am luat-o in cap de la atatea complimente si noaptea ce-a trecut am avut peste 10 treziri
, asta pana la ora 4 doar, ca dupa, am renuntat la numarat, devenea deprimanta treaba.
Gynie, s-a prins zapada? Puteai veni la sufle, asa, in vizita la dansul, ca de papat n-a ramas mare lucru, vb lui I., `a facut implozie`, nu-sh ce-a patit de s-a pleostit. Cu somnul de strumf... zau ca mi se termina cuvintele, cum noi experimentam de de-toate, nu ma mai simt in masura sa-mi dau cu nici o parere...
Eli, nu merge nici treaba cu obositul, aseara, z, de oboseala, a adormit cu capul pe mine, pe spate, in timp ce povestea, dupa ce facusem cu ea toate alea insirate de tine... si uite ce noapte.
Alra, va renovati deci
, cat despre partea cu alaptatul si eu ma intreb... azi cand m-a vazut soatza cat de varza eram, a vrut sa ia lapte praf si biberoane, numa ca n-a stiut de care.
Bine ca n-a luat ... ca si incercam in seara asta. Io am zis ca alaptez pana suntem amandoua pregatite, da` se pare ca nu suntem `amandoua`, una din ele e grozav de dependenta, nu-i pot face asta...
Darling, grozave idei, si eu am experimentat-o azi pe cea cu cartof, spanac si mazare, dar... nu merge si nu merge mazarea. Next time scot mazarea.
Cherie, Bertha, Aleinad, daca m-apuc io de crosetat, cred ca termin pe la al treilea copil, cam asa, sa-i fie bun.
Experienta mea la crosetat se rezuma la cordelutze de alea albe (prin cl a IV-a eram parca) si sosete de lana (aici evoluasem, eram in generala). A, da, si-o bluza inceputa undeva prin liceu, una pe fata, una pe dos... da am inceput-o asa de mare c-a terminat-o mama si-o poarta ea si azi.![]()
Olivia, Bertha, da, s-a mai dolofanit zibe, si eu dupa poze vad
, si cred ca si de la covrigi. Cand o scoate daddy la aer, eu ii pun borcanasul cu mancare, iaurt, fruct si covrig, cu mentiuni speciale in ce ordine se administreaza. Ce credeti ca-i da daddy? N-ati ghicit.
Covrig. Ca cu alealalte se murdareste.
Ocean, bine totusi ca l-ai gasit
, eu eram convinsa ca mi-am pierdut carnetul de student, si ca-l aruncasem pe ala bun, de master, si-l lasasem pe cel vechi, din timpul facultatii. Dar l-a gasit soatza, care-l pusese bine.
`Pai de ce nu ma intrebi? Am vazut ca se joaca z cu portmoneul tau si l-am pus bine...`
Babyzapi, da, stiu ce spui ... insa avem noi doi un fel de consens mutual, nu facem nimic din ce n-avem chef, stim din relatiile anterioare ca frustrarile se aduna, si suntem sinceri unul cu celalalt. Insa ce tine legat de z, n-avem de comentat, nu e momentul de `n-avem chef`.
Ramo, ce fain
! Felicitaaaari Sara dintzoasa si mergacioasa!
Na, iar am scris romane... ma opresc aici. Noapte linistita la toata trupa de cozonacei!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
BraveGirl spune:
a mea zanica a inteles ca tati e supi pe ea si ii coace ceva, asa ca azi noapte a fost tare cuminte. A adormit pe la 20.30, s-a trezit prima data dupa cateva minute, dar am linistit-o rapid, si apoi nu s-a mai trezit pana la 24.10
..apoi la 4 

...dupa aia s-a mai trezit de vreo 2 ori pana la 8.30 cd e trezirea definitiva. m-am simtit excelent de dimineata, ziceai ca am dormit 3 zile, ca de eram obisnuita cu 'fara numar, fara numa' ![]()
Dar e si o parte nasoala...nu a mai papat asa bine si si-a cerut portiile restante de tzitzi![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
Olivia26 spune:

La multi ani, Sonia!!!
La multi ani, Larisa!!!
La multi ani, Bianca!!!
Sa fiti sanatoase, iubite si fericite!
Noi ne-am apucat sa mutam prin casa, ne pregatim de petrecere
Revin un pic mai tarziu dupa ce culcam golanu' sa deschid capitol nou in caz ca nu deschide nimeni pana atunci.![]()
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Otiliav spune:
Sonia brunetica si ochioasa, sa fii sanatoasa, sa ai o viata frumoasa, lipsita de griji!
Larisa,
Bianca multa sanatate!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
criss703 spune:
Ramo un
pt o fetita
si umlacioasa (am vrut mergacioasa da mi-a luat-o Anca inainte
).De asemenea dat si vot !
Babyzapi nu mai ai la indemana ceva situri cu melodi pt. copii frantuzesti ? ca imi aduc aminte de prin scoala tot cate o strofa
si i le combin intr-un mod ...deosebit
.
dulce lui Raphael de la Sofi .
Gynie in ultimul timp si Sofi adoarme/doarme mai rau , tresare mult , se trezeste plangand si e mult mai sensibila la zgomote cand doarme .
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
diamisha spune:
Buna seara, ladies!
Va multumesc pentru urari si pentru gandurile frumoase la adresa "ochioasei" mele
!
Sper ca toti copiii nostri sa fie sanatosi, sa ne bucuram de ei si sa aiba vieti frumoase, pline de bucurii.
Ieri, i-am rupt turta si fata mea a ales de pe tava dupa cum urmeaza: cheile de la masina, diamantul de 2 carate (nu exagerez, e o piatra imensa) al nasei ei si o carte simultan cu telefonul mobil, adica a luat in fiecare mana cate ceva...Ma rog, la carte a renuntat repede, a pastrat telefonul si l-a studiat cu mare atentie....Apoi, am fost cu cei din familie la brunch, la Radisson, Carmendu multumesc pentru idee, de la tine am furat-o, a fost super ok pentru toata lumea!
Sper ca in week-end sa avem pozele pe site, o sa va semnalizez cand punem poze noi.
Este prima data de cand o am cand Sonia inca nu doarme la ora asta, zici ca a baut red bull...e obosita, dar trage de ea cu inversunare sa nu se culce, parca stie ca azi este o zi mai speciala...Claudiu tocmai imi spune ca parca avem un alt copil, parca a trecut un prag odata cu primul an si este mai autonoma emotional, mai matura, parca nu mai este bebelus, ci un om in miniatura...
Va multumim inca o data ca v-ati gandit la noi si va dorim amandoua o seara frumoasa!
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
Meet Sonia!