*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (83)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Felicitari Sara!

A comandat cineva de la mothercare.com? Cat dureaza transportul si cam cat costa?

Eu comand periodic. Dureaza maxim 2 saptamani, minim 5 zile. Transportul costa cam muticel: 24lire plus 2 lire/kg. Merita doar la comenzi mai mari sau dc te cuplezi cu o prietena la comanda.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Felicitari pentru tot.
Super tare. BRavo

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Cadou de 11 luni...PRIMuL DINTISOR SI PRIMII PASI FACUTI SINGURICA!!!
E mama la noi si ne bucuram mai rau ca 2 copii...ce fetita mare am...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

darling, da-i inainte cu retetele
sunt incercate de mine aproape toate, si apreciate inclusiv de alexandru-mofturici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Ramo,felicitari pt realizarile printesei!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Multzu fetelor , ne-am luat-o in cap de la atatea complimente si noaptea ce-a trecut am avut peste 10 treziri , asta pana la ora 4 doar, ca dupa, am renuntat la numarat, devenea deprimanta treaba.

Gynie, s-a prins zapada? Puteai veni la sufle, asa, in vizita la dansul, ca de papat n-a ramas mare lucru, vb lui I., `a facut implozie`, nu-sh ce-a patit de s-a pleostit. Cu somnul de strumf... zau ca mi se termina cuvintele, cum noi experimentam de de-toate, nu ma mai simt in masura sa-mi dau cu nici o parere... Eli, nu merge nici treaba cu obositul, aseara, z, de oboseala, a adormit cu capul pe mine, pe spate, in timp ce povestea, dupa ce facusem cu ea toate alea insirate de tine... si uite ce noapte.

Alra, va renovati deci , cat despre partea cu alaptatul si eu ma intreb... azi cand m-a vazut soatza cat de varza eram, a vrut sa ia lapte praf si biberoane, numa ca n-a stiut de care. Bine ca n-a luat ... ca si incercam in seara asta. Io am zis ca alaptez pana suntem amandoua pregatite, da` se pare ca nu suntem `amandoua`, una din ele e grozav de dependenta, nu-i pot face asta...

Darling, grozave idei, si eu am experimentat-o azi pe cea cu cartof, spanac si mazare, dar... nu merge si nu merge mazarea. Next time scot mazarea.

Cherie, Bertha, Aleinad, daca m-apuc io de crosetat, cred ca termin pe la al treilea copil, cam asa, sa-i fie bun. Experienta mea la crosetat se rezuma la cordelutze de alea albe (prin cl a IV-a eram parca) si sosete de lana (aici evoluasem, eram in generala). A, da, si-o bluza inceputa undeva prin liceu, una pe fata, una pe dos... da am inceput-o asa de mare c-a terminat-o mama si-o poarta ea si azi.

Olivia, Bertha, da, s-a mai dolofanit zibe, si eu dupa poze vad , si cred ca si de la covrigi. Cand o scoate daddy la aer, eu ii pun borcanasul cu mancare, iaurt, fruct si covrig, cu mentiuni speciale in ce ordine se administreaza. Ce credeti ca-i da daddy? N-ati ghicit. Covrig. Ca cu alealalte se murdareste.

Ocean, bine totusi ca l-ai gasit , eu eram convinsa ca mi-am pierdut carnetul de student, si ca-l aruncasem pe ala bun, de master, si-l lasasem pe cel vechi, din timpul facultatii. Dar l-a gasit soatza, care-l pusese bine. `Pai de ce nu ma intrebi? Am vazut ca se joaca z cu portmoneul tau si l-am pus bine...`

Babyzapi, da, stiu ce spui ... insa avem noi doi un fel de consens mutual, nu facem nimic din ce n-avem chef, stim din relatiile anterioare ca frustrarile se aduna, si suntem sinceri unul cu celalalt. Insa ce tine legat de z, n-avem de comentat, nu e momentul de `n-avem chef`.

Ramo, ce fain ! Felicitaaaari Sara dintzoasa si mergacioasa!

Na, iar am scris romane... ma opresc aici. Noapte linistita la toata trupa de cozonacei!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

a mea zanica a inteles ca tati e supi pe ea si ii coace ceva, asa ca azi noapte a fost tare cuminte. A adormit pe la 20.30, s-a trezit prima data dupa cateva minute, dar am linistit-o rapid, si apoi nu s-a mai trezit pana la 24.10 ..apoi la 4 ...dupa aia s-a mai trezit de vreo 2 ori pana la 8.30 cd e trezirea definitiva. m-am simtit excelent de dimineata, ziceai ca am dormit 3 zile, ca de eram obisnuita cu 'fara numar, fara numa'
Dar e si o parte nasoala...nu a mai papat asa bine si si-a cerut portiile restante de tzitzi

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Sonia!!!
La multi ani, Larisa!!!
La multi ani, Bianca!!!

Sa fiti sanatoase, iubite si fericite!

Noi ne-am apucat sa mutam prin casa, ne pregatim de petrecere
Revin un pic mai tarziu dupa ce culcam golanu' sa deschid capitol nou in caz ca nu deschide nimeni pana atunci.

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sonia brunetica si ochioasa, sa fii sanatoasa, sa ai o viata frumoasa, lipsita de griji!
Larisa, Bianca multa sanatate!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ramo un pt o fetita si umlacioasa (am vrut mergacioasa da mi-a luat-o Anca inainte ).De asemenea dat si vot !
Babyzapi nu mai ai la indemana ceva situri cu melodi pt. copii frantuzesti ? ca imi aduc aminte de prin scoala tot cate o strofa si i le combin intr-un mod ...deosebit .dulce lui Raphael de la Sofi .
Gynie in ultimul timp si Sofi adoarme/doarme mai rau , tresare mult , se trezeste plangand si e mult mai sensibila la zgomote cand doarme .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

Va multumesc pentru urari si pentru gandurile frumoase la adresa "ochioasei" mele !
Sper ca toti copiii nostri sa fie sanatosi, sa ne bucuram de ei si sa aiba vieti frumoase, pline de bucurii.

Ieri, i-am rupt turta si fata mea a ales de pe tava dupa cum urmeaza: cheile de la masina, diamantul de 2 carate (nu exagerez, e o piatra imensa) al nasei ei si o carte simultan cu telefonul mobil, adica a luat in fiecare mana cate ceva...Ma rog, la carte a renuntat repede, a pastrat telefonul si l-a studiat cu mare atentie....Apoi, am fost cu cei din familie la brunch, la Radisson, Carmendu multumesc pentru idee, de la tine am furat-o, a fost super ok pentru toata lumea!

Sper ca in week-end sa avem pozele pe site, o sa va semnalizez cand punem poze noi.

Este prima data de cand o am cand Sonia inca nu doarme la ora asta, zici ca a baut red bull...e obosita, dar trage de ea cu inversunare sa nu se culce, parca stie ca azi este o zi mai speciala...Claudiu tocmai imi spune ca parca avem un alt copil, parca a trecut un prag odata cu primul an si este mai autonoma emotional, mai matura, parca nu mai este bebelus, ci un om in miniatura...

Va multumim inca o data ca v-ati gandit la noi si va dorim amandoua o seara frumoasa!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput