*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (83)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI !!!!

Sonia de Diamisha
Larisa de Loren@
Bianca de Crismargrg

Sa fiti sanatoase, sa aveti mult noroc in viata si sa va bucurati in fiecare zi parintii!

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Am intrat si eu rapid sa urez La Multi Ani!!! Soniei ,Larisei si Biancai. Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari numai cu bucurii si noroc.

Bertha cum a fost la dr?? Sper ca ne dai vesti bune de ziua ta. Iti urez anticipat La Multi Ani!!! cu fericire si impliniri pe toate fronturile. Sa-ti creasca frumusetile rare mari sa fie sanatosi si intelepti. Multi pupici!

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Ramo felicitari pentru scumpa mica! LA MULTE LUNITE si sa va aduca numai bucurii!

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Cadou de 11 luni...PRIMuL DINTISOR SI PRIMII PASI FACUTI SINGURICA!!!
E mama la noi si ne bucuram mai rau ca 2 copii...ce fetita mare am...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Diana21 multumesc pentru urari! Numai bine si multa sanatate si voua!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna seara!

Darling, multumesc din suflet pt urari! Azi am primit cel mai frumos cadou: vesti bune la dr! Am facut 3 teste cutanate la lapte de vaca, albus si galbenus si la toate reactia a fost scazuta, un punct rosu, ceea ce inseamna ca alergia exista, dar nu este pronuntata. De altfel, dr mi-a explicat ca si valoarea IgE specifica pe care a avut-o in iulie e mica, adica se poate considera ca e usor alergica. Medicul a estimat ca in 6, maxim 12 luni am putea scapa de aceasta alergie. In ianuarie vom repeta analizele de sange si vom merge din nou la control. Pana atunci avem voie lapte hipoalergenic pt prepararea altor alimente si cu bibe (daca vrea), si cat cuprinde, evident ca trebuie sa tin regim in continuare. Dna dr a ramas profund impresionata ca tin un asemenea regim de aproape 4 luni, a zis ca rar a vazut un asemenea sacrificiu si m-a felicitat calduros.(mi-era si jena ca ma tot lauda atat) Andi, m-am gandit imediat la tine, ca sunt un biet copil fata de tine, tu esti cu adevarat de admirat, mami.
Avem voie si galbenus, dar, de preferat in preparate, nu dat simplu. Albus dupa ce facem analizele, in functie de rezultat.
Galusca a fost f cuminte, am fost f mandra de ea.

Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic, sunt atat de entuziasmata ca nu reusesc sa ma adun. Mai bine ma culc.

Edit: Ramo, felicitari pt dubla bucurie!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

La multi ani, Sonia!
sa ai o inima iubitoare si o minte agera!

diamisha, ma bucur ca v-am inspirat cu brunchul

La multi ani, Larisa!
La multi ani, Bianca!

sa fiti sanatoase si sa aveti o copilarie minunata[/b]

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Bravo Bertha, felicitari pentru asa niste vesti bune! Muuulta sanatate Ioanei si un pupic dulce de la Luca pentru ca a fost fetita cuminte!
Jos palaria pentru asa o mama devotata! Tu si cu Andy ati facut minuni cu copilasii astia, sacrificandu-va cu o rabdare nemaipomenita. Va admir si ma bucur ca am ajuns sa va cunosc, chiar si doar virtual!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Bertha , ma bucur pt. vestile bune pe care le-ai primit , pt. o mamica dedicata (a meritat efortul )si Ioana dragalasa
Diamisa sa va fie de bine petrecerea si bineinteles asteptam cu nerabdare pozeeee

Ca tot e miezul noptii uram si un calduros
LA MULTI ANI ANDREI de zaden !
Sa ai parte de multe bucurii in viata ta !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Am revenit. Deschid acum capitol nou

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Mirtha pe unde esti? Sunteti bine?

poze

Mergi la inceput