Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Salutare burtici,

Madamar, ma bucur mult ca ai primit vesti bune la eco si fie ca de-acum incolo numai astfel de vesti sa primim!

Luna, intr-adevar cand exista riscurile pierderii unei sarcini, cu atat mai mult ai nevoie de un medic competent si "expert". Eu stiu ca este foarte buna in obtinerea unei sarcini (FIV, etc) o dr. de la Giulesti, care mi-a urmarit mie sarcina trecuta. O cheama Dr. Cezara Bucur. Poate ar fi bine daca ai incerca sa te duci la ea. In rest, nu pot decat sa-ti urez sa ai o sarcina usoara dusa la termen cu un bebe sanatos.

Roxy, eu in sarcina trecuta nu am folosit nici-o crema (nici pt. burtica, nici pt. sani). Dupa ce am nascut, am observat pe burta o mica (de 1 cm lungime) vergetura in zona ombilicului. Acum, dupa 2 ani nici nu se mai vede. Evident, aparitia vergeturilor este influentata de mai multi factori, dar de data asta as vrea sa incerc si eu niste creme. Eu voi lua de la Mustella, pentru ca in materie de bebei au niste produse mai mult decat excelente (testate pe fundu' lu' fi-miu) si-atunci ma gandesc ca si restul produselor or fi bune.

Sabina, parca tu ai dat site-ul acela din Germania? E supeeer. Ma tot uit pe el de azi-noapte. Imi plac articolele de Craciun. Ce voiam sa te intreb: cat costa transportul, sau cum se calculeaza? Multumim pt. site

Fug la cafea...

PS: Eu am baut in sarcina trecuta incepand cu trim II si cafea si Cola (dar nu in exces ca in perioada cand nu eram gravi ). Baiatul meu a dormit foarte bine. In timpul zilei dormea 4-5 ore, se trezea si manca, apoi adormea la loc. Avea el program de colici seara, dar la 12 noaptea se culca si la 6 dimineata abia se mai trezea (si asta incepand de la doar 3 sapt.) Sa fiu asa norocoasa si cu bebe2 si zic ca e chiar minunat

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 12+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andradap

Salutare burtici,

Madamar, ma bucur mult ca ai primit vesti bune la eco si fie ca de-acum incolo numai astfel de vesti sa primim!

Luna, intr-adevar cand exista riscurile pierderii unei sarcini, cu atat mai mult ai nevoie de un medic competent si "expert". Eu stiu ca este foarte buna in obtinerea unei sarcini (FIV, etc) o dr. de la Giulesti, care mi-a urmarit mie sarcina trecuta. O cheama Dr. Cezara Bucur. Poate ar fi bine daca ai incerca sa te duci la ea. In rest, nu pot decat sa-ti urez sa ai o sarcina usoara dusa la termen cu un bebe sanatos.

Roxy, eu in sarcina trecuta nu am folosit nici-o crema (nici pt. burtica, nici pt. sani). Dupa ce am nascut, am observat pe burta o mica (de 1 cm lungime) vergetura in zona ombilicului. Acum, dupa 2 ani nici nu se mai vede. Evident, aparitia vergeturilor este influentata de mai multi factori, dar de data asta as vrea sa incerc si eu niste creme. Eu voi lua de la Mustella, pentru ca in materie de bebei au niste produse mai mult decat excelente (testate pe fundu' lu' fi-miu) si-atunci ma gandesc ca si restul produselor or fi bune.

Sabina, parca tu ai dat site-ul acela din Germania? E supeeer. Ma tot uit pe el de azi-noapte. Imi plac articolele de Craciun. Ce voiam sa te intreb: cat costa transportul, sau cum se calculeaza? Multumim pt. site

Fug la cafea...

PS: Eu am baut in sarcina trecuta incepand cu trim II si cafea si Cola (dar nu in exces ca in perioada cand nu eram gravi ). Baiatul meu a dormit foarte bine. In timpul zilei dormea 4-5 ore, se trezea si manca, apoi adormea la loc. Avea el program de colici seara, dar la 12 noaptea se culca si la 6 dimineata abia se mai trezea (si asta incepand de la doar 3 sapt.) Sa fiu asa norocoasa si cu bebe2 si zic ca e chiar minunat

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 12+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Andra transportul costa 16 euro indiferent de ce cantitate comanzi. Eu zic ca e super rezonabil, mai ales ca returul este gratuit. Livrarea se face prin GLS si in Bucuresti prin subcontractor Hermes. Si mie imi plac mult produsele. Ma gandeam si eu acum in noiembrie sa mai fac o comanda.

Sabina 15+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Luna bine ai venit, sarcina usoara. Eumerg la dna dr Nuraltay de la Euroclinic. La prima sarcina am avut probleme si m-a preluat dansa. De atunci merg cu toata increderea pe mana dumneaei. E un medic de exceptie. Problema e, ca obtii foarte greu programare, cam cu 2 luni inainte, e f f ocupata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

hello burtici
am revenit dupa o mica pauza....dar motivata... ...am stat cu finutul meu
felicit si eu pe fetele care au venit cu vesti bune de la eco, si le tin pumnii celora care urmeaza sa mearga....
eu am urmatoarea vizita la d-nul dr. pe 12 si parca tare greu trece timpul....
am dat de cap si varsaturilor... am stat eu bine si am analizat si de fapt vars cand mananc maimult.. asa ca daca mananc putin si des nu mai am probleme....
sorry ca m-am intins cat o placinta...
o zi frumoasa

asa creste bebicu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

fetelor din nou apelez la voi Ce tratament de masea stit in timpul sarcini ?! Am o masea pe care trebuie sa o scot si cred ca iara s-a infectat nu am nerv la ea dar ma doare de nu mai pot! Am lidocaine acasa degeaba deaja nu isi mai face efectul Am auzit de la cineva care are pe matusa ei stomatolog ca cel mai bun este Dentocalmin in perioada sarcinii, dar eu nu il gasesc in farmaci Am fost la farmacie si mi-a dat antinevralgic sa rup un pic din pastila si sa pun la masea Voi alt remediu nu stiti? Ca nu mai pot ma urc pe pereti de nervi ca nu pot sa dorm Cu nimic nu mai imi trece

Andra 7+

Rodul Iubirii:X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia_aa spune:

Buna dragele mele,
dupa ce-am citit cu interes cateva pagini din forum m-am hotarat sa ma inscriu..... sunt o viitoare mamica :),puiutul e mic mic, am fost la eco am 6 sapt si un pic... doctorita zice ca saculetul e 1,1 cm si ca se vede ceva ( ce eu nu am inteles) ...sunt bucuroasa si emotionata, ma simt foarte bine... simptome doar oboseala si dureri de sani in rest nimic... deja incep s ama ingrijorez ca ma simt prea bine,toata lumea ma intreaba daca nu am greturi :( ... nu am doar pofta de mancare cat incape :))... maine ma duc sa-mi fac analizele, sper sa fie totul ok , astept cu interes urmatorul eco . Va pup si va imbratisez :).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

fetelor din nou apelez la voi Ce tratament de masea stit in timpul sarcini ?! Am o masea pe care trebuie sa o scot si cred ca iara s-a infectat nu am nerv la ea dar ma doare de nu mai pot! Am lidocaine acasa degeaba deaja nu isi mai face efectul Am auzit de la cineva care are pe matusa ei stomatolog ca cel mai bun este Dentocalmin in perioada sarcinii, dar eu nu il gasesc in farmaci Am fost la farmacie si mi-a dat antinevralgic sa rup un pic din pastila si sa pun la masea Voi alt remediu nu stiti? Ca nu mai pot ma urc pe pereti de nervi ca nu pot sa dorm Cu nimic nu mai imi trece

Andra 7+

tinctura de propolis. Tamponezi acolo si iti amorteste. Mai poti pune sare calda cat suporti intr-un saculet si pui la masea, sau un prosop cu apa fierbinte. Sper sa iti treaca. Mergi si la stomatolog, sigur trebuie sa existe remedii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia_aa spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

Andra 7+

Draga Alina Blu eu zic sa mergi la un stomatolog ... sigur gaseste ceva ptr tine, eu am lucrat la un magazin de produse stoma si stiu ca erau o gramada de medicamente pentru femei insarcinate...lidocaina stiu ca este un anestezic mai slab,parca un fel de spray cu care se anesteziaza inainte de a-ti face injectia propriu-zisa cu anestezic...Dentocalmin gasesti in magazinele de produse stomatologice... sa mergi la un medic ,nu-i face bine oboseala la bebe :). Eu nu sunt de profesie stomatolog ( nici pe departe) ti-am scris din experienta mea de la magazin:).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

multumesc o sa incerc:D

Andra 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

AlinaBu, nu e de glumit cu maseaua. Oricate remedii ai gasi, ce ai acolo trebuie tratat. Daca ai nervul scos, dar te doare atat de tare, este foarte posibil sa fie o gangrena. Dupa cum descrii, oricum este o infectie destul de srioasa cu care nu e de glumit. Nu vreau sa te sperii, dar gandeste-te cat de aproape este gura de creier... si asta spune tot. Du-te la un stomatolog sa-ti trateze infectia respectiva cat mai repede sau cel putin s-o tina in frau. Tin pumnii!!!

Monica (Ayla) noi te sustinem cu gandurile naostre bune. Fie ca Domnul sa-ti aline suferinta.

Mergi la inceput