Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Fetele helpppppppp

M-am apucat eu frumos sa pun foto si eu si am pus din greseala la userul comun, incerc sa le sterg si nu mai reusesc! Acum vad ca trebuia sa imi fac eu cont separat acolo cum ati facut si voi , dar nu am studiat prea bine!
Helppp

Cornelia
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna dimineata va spun si eu desi nu prea mai e dimineata...felicitari Madamar pt vestile bune de la eco...bun venit Luna si o sarcina fara probleme iti doresc.In rest eu sunt bine doar ca de cand m-am lasat de fumat adica de 3zile au inceput problemele legate de constipatie...sper sa le depasesc cu bine... la toate fetele

GEO 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Am reusit fetele.... Imi merge netul tare greu si nu se incarca pagina....ma chinui un pic , sper sa reusesc sa pun poze acum...
V-am vazut si pe voi , sunteti niste scumpele!

Cornelia
10+

Mergi la inceput

As vrea si eu daca se poate sa imi spuneti userul si parola sa pun si eu pozici...bine tb sa imi explicati si cum...cred ca am activat PM

GEO 5+

Mergi la inceput

Bine ai venit Amalia .Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos...restul fetelor pe unde umblati?

GEO 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna9 spune:

me again :)
fetele, in cautarea de doctor "mai bun" am gasit multe laude la adresa dr-ului Tutunaru (Elias). am citit din experientele altora care prezentau iminenta de avort ca au dus sarcinile la termen cu ajutorul acestui dr.
maine dimineata sun la cabinet sa-mi fac programare de urgenta. sunt in stare sa dau si triplu doar ca sa ma primeasca si sa fie bebe ok.
voi stiti ceva despre acest dr Tutunaru?

cat priveste durerrile de masea in timpul sarcinii... cumnata mea a avut foarte multe probleme cu dantura in timpul sarcinii. se zice ca la fiecare sarcina mai pierzi un dinte/ o masea. cumnata mea a mers la stomatolog si i-a scos nervul si/sau maseaua pe viu ca nu a vrut nimeni sa-i faca anestezie. dar a doua zi a fost totul bine. deci, CURAJ!!!

Mergi la inceput

Ms mult Madamar pt user si parola...gata am pus si eu poze..si v-am vazut si pe voi...numai fete frumoase la noi in odisee...va spuneam mai devreme ca am inceput sa am si eu probleme cu, constipatia asa ca mi-am achizitionat kiwi.am mancat vreo 4 si astept sa vad daca isi fac efectul

GEO 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Luna eu am citit de dr Tutunaru numai lucruri bune.
Incearca sa te odihnesti mult si sa nu faci efort. Din ce mi-a zis si mie dr pana la o anumita varsta a sarcinii oricum nu se pot face prea multe dar depinde de fiecare caz in parte.
fii optimista ca va fi bine asta e cel mai important.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

buna,

cu dantura si eu stau prost, facusem revizie totala inainte de a ramane insarcinata cu david. dupa ce am terminat cu sarcina si alaptatul, a trebuit s-o iau de la capat, ziceai ca n-am fost in viata mea la dentist . dar n-am pierdut niciun dinte din cauza asta si slava Domnului, nici n-a fost cazul sa scot vreunul pe viu (eu sincer n-am auzit, am scos o masea de minte si am avut dureri groaznice, dar din cauza anesteziei).
acum sarcina m-a prins in reconstructie a dintilor, de prin mai tot vizitez dentistul saptamanal. acum, ca sunt insarcinata, mi-a adaptat tratamentul, unde e nevoie, amanam tratamentul. oricum, lunar se face tratament de intretinere, o curatare profesionala, specifica gravidelor (cica din cauza hormonilor se acumuleaza mult mai multe bacterii, din cauza carora se produc cariile).

Luna, bine ai venit, mult succes in gasirea doctorului potrivit pentru tine. eu il recomand cu caldura pe al meu (e trecut si pe pagina de inceput), dar na, nu e inca foarte cunoscut printre gravidute, dar iti garantez ca n-o sa gasesti nimic de rau despre el - eu am cautat foarte mult .

georgia (si alte fete care au probleme cu constipatia), incercati sa mancati la micul dejun - paine cu unt si cu miere si beti un ceai caldut, de orice ar fi. la mine functioneaza perfect, plus ca e asa bun... .
si mai usor cu gutuile, or fi bune de greata (la mine nu prea au efect), dar constipa groaznic.

va pup , seara buna.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 8+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Vivela ms mult pt sfat...vroiam sa va intreb daca i s-a intamplat cuiva sa ii amorteasca mainile...eu daca le ridic imi obosesc imediat si amortesc...apoi cum le las trece....pe mine ma scoate sotul in oras..asa ca ne auzim maine...va doresc tuturor o seara cat mai placuta

GEO 5+

Mergi la inceput