Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
ilinca79 spune:
Buna seara viitoare mamici,
Ma alatur si eu voua pentru ca astazi am facut un test de sarcina care mi-a confirmat banuielile...voi avea un copilas. Nu am fost la medic inca, si vreau sa va intreb daca ati avut ca simtome ale sarcinii dureri abdominale (similare cu cele ale menstruatiei) dar de intensitate mai mica. Eu am simtit astfel de dureri de azi-dimineata, cu perioade de pauza, si as vrea sa stiu daca e normal sau ar trebui sa ma ingrijorez.
Multumesc si va doresc sarcini usoare si puiuti sanatosi!
Ilinca
cusa spune:
Bun venit Ilinca si sarcina usoara si la termen iti doresc!
Da asa am simtit si eu durere ca tine, nu e nimik grav asta dureaza cam 2 saptamani la mine asa a fost , apoi incep durerile de sani, adik asa ca o tensiune ce tin cam vreo 3 sapt , la mine asa a fost, bineinteles ca sunt suportabile, apoi vine perioada cu greturile , care nu e obligatoriu sa o ai, depinde de organism, nici eu nu am avut pana in sapt 8 si ma tot plangeam pe forum ca nu am deloc simptome si greata si mi-am dorit si cand au venit nu mi-au placut deloc, acum au trecut , sper sa nu mai apara!
Va pup pe toate si o seara frumoasa fara probleme!
Cornelia
10+
Luna9 spune:
bine ai venit ilinca. sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si la termen.
despre durerile de burtica nu stiu ce sa zic...dar daca aceste dureri persista cu siguranta ar fi bine sa mergi sa te vada un doctor cat mai repede.
asa cum am scris ieri si pe mine ma incearca niste contractii "grozave" :( am discutat astazi cu sotul meu si maine dimineata ma prezint la dr sa fac beta hcg-ul sa vedem cate saptamani avem, iar apoi imi voi lua concediu macar o saptamana sa ne ferim de stresul de la birou. marti dimineata m-am hotarat sa ma infiintez in fata cabinetului lui Tutunaru si sa nu plec de acolo pana nu ma consulta.
mi-a facut bine mersul la biserica astazi...Burtici, sa aveti incredere in Cel de Sus ca va avea grija de ingerasii vostri.
flory_blanca spune:
Bine ai venit Ilinca. Stai linistita ca multe fete avem durerile de care zici tu si sunt perfect normale. Eu la inceput aveam mai des acum din ce in ce mai rar.
Azi am stat cam mult in frig si nu prea ma simt bine. sper sa nu fac febra si deja am trecut pe ceaiuri. ce altceva mai e indicat in sarcina? oare paracetamol e voie?
8+
ilinca79 spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri...m-am linistit acum. Voi mai indrazni sa va bat la cap cu intrebari, sigur vor mai fi si altele. Va doresc noapte buna!
Ilinca
ramobog spune:
Buna seara burtici,,,
Greu reusesc sa tin pasul cu voi si de maine ma duc si la munca...nu am acces la internet deci cu atat mai dificil....
Eu ma simt in continuare bine.....doar ca ma tot pandeste raceala...am reusit sa scap de ea...sapt trecuta cu ceaiuri...si ulterior oscillococcinum.....am inteles ca doar asta e bun in cazul nostr...bine , la indicatiile medicului le-am luat....
Trebuie sa ne ferim cat putem de cei raciti pt ca luam f rpd si e periculos sa facem febra pana la 4 luni.....
Eu am luat de la un coleg...azi era sa ma ia din nou din cauza unei rude...si maine am alta colega care e racita...asa ca mare grija si voi burtici....
VA PUP
9+
AlinaBu spune:
Flory nu ai voie paracetamol sau algocalmin in sarcina !! Pe mine ma doare ffffffff rau maseaua si am luat un libalgin sau ceva in genu bine inteles dupa ce i-am citit prospectul de 10000000000 de ori sa ma asigur ca nu are nici un fel de contra indicatie pentru sarcina :) bineinteles ca acolo scria ceva gen " se administreaza libalgin femeiilor gravide numai daca este strict necesar" credeti-ma ca eu m-am suit pe pereti de durere si am zis ca trebuie neaparat sa iau unu ! Mama mi-a facut rost de dentocalmin pentru masea si degeaba mai rau imi face asa ca am recurs la libalgin cu lidocaina si e perfect nu mai ma doare asa rau ! Maine am programare la doctor in sfarsit imi vad si eu puiutu (sau pisicul cum il alint eu cu prietenul meu ) si o sa il intreb ce antibiotic am voie sa iau pentru masea ! Cu toate fiind spuse Flory te sfatuiesc sa cauti pe google asa "paracetamol in sarcina" si vezi daca este permis ! Daca am timp iti las un link cu ce am gasit
Bun venint noilor sarcina usoara si la termen va doresc !
In legatura cu durerile de burta ! Si eu am avut 1 saptamana la rand durerea aceea de burta, dar cu multtttttt stat la pat mi-a trecut ! Cred ca sunt un caz fericit ca am greata o data la 2 zile sau cand miros ceva mai intepator :) sanii sunt neschimbati de 2 saptamani sunt la fel de mari si durerosi la atingere, dar spre deosebire de acum 1 saptamana pot sa dorm pe burta !
fetele !!!
Ce mai stit de ayla???
Andra 7+
Rodul Iubirii:X
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Ms mult Madamar pt user si parola...gata am pus si eu poze..si v-am vazut si pe voi...numai fete frumoase la noi in odisee...va spuneam mai devreme ca am inceput sa am si eu probleme cu, constipatia asa ca mi-am achizitionat kiwi.am mancat vreo 4 si astept sa vad daca isi fac efectul GEO 5+ |
Eu vreau sa iti recomand gutuile si pentru greata si pentru consti... insa vad ca VIVELA este de alta parere... la mine au functionat si pentru constipatie... se pare ca fiecare organism functioneaza in felul lui...deci nu mai fac recomandari. Este indicat oricum sa consumam multe fructe si fibre... pentru "a fi acolo" si a ajuta digestia... fara a apela la agresori "de moment". Sunt tare la sfaturi... insa cind o patesc si eu... imi vine sa musc din pereti, nu alta.
Mai spuneau fetele de un sirop... dar nush cum se numeste! Am tot spuns ca imi notez atunci cind au loc discutiile... pe o anumita tema, sa fie de folos atunci cind e nevoie... si sa nu tip repede pe forum, ca atunci nu are cine sa raspunda cind e nevoia mai mare!:)
Np buna si somnic pufos!
Am avut o pofta de vin natural... am baut cred vreo 20 ml de vin neeegru, neeegru, facut de bunica, natural si bun. Nu are ce sa imi faca rau! Astea sunt semne bune, cred eu, toate... ma refac, imi revine gustul, dispar greturile si apar poftele;)!
Mary 10+
evolutia lui bebe
M&M spune:
Neata!!
PE mine ieri m-a durut capul groaznic; azi se pare ca nu mai am nimic.
Pentru raceala e bun Oscilococcin ..se poate lua si preventiv o data pe sapt. eu i-am dat si baietelului.
Gutuile, la mine sunt foarte bune pentru greata. Eu , in schimb nu am avut deloc probleme cu constipatia.
Ilinca, bun venit! Sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen. Dureri asemanatoare celor de la ciclu, am avut si eu, mai ales la prima sarcina de am crezut ca e extrauterina la ce dureri avem.
Mi s-a intamplat ceva ciudat ieri..am avut o senzatie ciudata, nu m-am mai balonat si m-am simtit asa , de parca nu mai era bebe inauntru...Abia astept sa ma duc diseara la eco.
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
aleesicoo spune:
neata fetele
un inceputde sapt usor si o zi frumoasa
noi suntem bine au trecut si greturile... mancam putin si des ca sa nu regurgitamin rest totul e ok....
asa creste bebicu
9+