Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna9 spune:

imi cer scuze ca mi-au scapat semnele de intrebare (???).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

luna eu am avut iminenta de avort in sarcina pana pe la 14 saptamani, cu sangerari, contractii, de imi era frica sa ma duc la baie...am luat utrogestan 6/ zi, o perioada vaginal, si apoi pe gura si asta dupa ce mi-am schimbat medicul si mi-a spus ca vaginal se absorb undeva la 70%. pe gura dau ele ceva ameteli da' pana la urma asta este. no-spa faceam injectabil in perioada cat sangeram, 1 la 4 ore, iar atunci cand nu sangeram luam pastile cand simteam ca incep durerile. am stat in pat 9 luni de zile, si cand spun in pat ma refer ca ma ridicam pana la wc si inapoi. nici dus nu imi faceam singura ci ma spala mama in timp ce eu stateam pe un scaunel. am avut ajutor 24/24, 7/7, Slava Domnului.
avand in vedere ca esti din bucuresti optiunile pe care le ai ca sa gasesti un medic bun sunt nitel mai mari ca in provincie. cauta referinte la mamicile care au nascut si schimba medicul daca nu comunicati bine. insa nu il poti condamna ca a ridicat din umeri...numai Dumnezeu stie de ce se intampla cum se intampla. noi trebuie sa acceptam cu iubire si sa mergem mai departe

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Vreau sa iti spun ca eu sunt anti-cola, asa, din convingere! Si mereu inainte de sarcina pe cei care-i vedeam prinsi de viciu, le faceam morala. De vreo 2 saptamini insa mi-i o pofta... tocmai de coca-cola. Ciudat, zau, dar mi-am impus sa nu beau pina... nu o da pe-afara pofta de coca-cola... Sper sa o inhib! Compensez cu bere fara alcool! Nu am mai baut de acum 2 zile... insa ma destrabalez pe weekend;)!

Sa aveti pofta de mincare va doresc!
Am mai descoperit niste bomboane bunutze si care mi-au priit: Ferrero Rocher - cele cu ciocolata si migdale - bunutzeee;). Incep si eu sa imi revin cred: daca tot vorbesc de mincare;).

Mary 10+

Buna fetele,
Hai poate va fac eu sa renuntati la cola, ciocolata, E-uri si altele.

Se spune ca gustul pentru anumite mancaruri se cultiva inca din burtica. Bebe inghite lichidul amniotic care contine aroma mancarurilor noastre. Asta nu se intampla chiar de la inceputul sarcinii.
Eu eram o mare amatoare de cafea, 3-4 /zi. Am renuntat inainte cu un an de a ramane insarcinata.
In sarcina nu am consumat cofeina (cola, cafea, ciocolata), nu stiu daca a fost o coincidenta sau nu, dar fetita mea din prima zi pana in prezent a dormit toate noptile. Cand spun noapte, spun 12 ore/noapte. Nici cand manca nu se trezea.
In schimb e foarte sensibila la orice zgomot, asa ca ziua nu statea si nici nu sta prea bine cu somnul. Dar ca o medie, doarme cam 15 ore/24.

In sarcina am mancat multe fructe si legume. Cat mai putine E-uri.
Am continuat sa-i cultiv gusturi sanatoase si de la nastere pana in prezent. Acum la 2 ani, bea suc de morcovi+_mar, ceai si apa. Altceva este exclus.
Ii plac mult fructele, acre, amare si nu prea dulci. Am incercat sa-i dau clatite cu finetti, dar s-a strambat urat de tot. A preferat clatita fara finetti.
In fine, nu vreau sa insist pe alimentatia copilei. Ideea e ca e adevarat "gusturile se cultiva" si trebuie inceput de cand suntem gravide.
A...inca ceva. O mamica ma intreaba daca Diana mananca iaurt simplu, acru. I-am zis ca da, unul pe zi si de multe ori mai vrea unul.
Incercase si ea sa-i dea fetitei, dar dupa ce ii daduse Danonino cu fructe. Nu a avut succes.
Mi se pare normal, nu ?
Sper ca v-am convins :)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna9

Buna dragi burtici,

sunt noua pe forum. am ajuns aici pentru ca imi caut raspunsuri la multe nelinisti care ma apasa de cateva zile...
la inceputul anului am pierdut o sarcina la 6 saptamani. a doua zi dupa ce am aflat ca sunt insarcinata au inceput sangerarile si l-am pierdut pe bebe. a fost groznic.
dupa multe rugaciuni, se pare ca Dumnezeu mi-a mai dat o sansa si vreau sa fac si imposibilul pentru a nu mai pierde sarcina si de data aceasta.
imi este teama sa nu o pierd din nou pentru ca am dureri de burta ca niste contractii de fiecare data cand ma ridic din pat...
ma adresez mai ales celor care au avut probleme in sarcina si iminente de avort: cum si ce ar trebui sa fac sa pastrez acest bebe? utrogestanul la voi a avut rezultat. ce medic imi recomandati. doctorul meu a ridicat din umeri data trecuta cand am pierdut sarcina si nu mai am deloc incredere in el.

va multumesc din suflet!

Imi pare rau ca sfaturi prea multe nu iti pot da, decit sa schimbi medicul, iar celui la care vei merge sa ii explici ca aceasta sarcina este greu obtinuta si sa fie alaturi de tine, sa te indrume, sa o poti pastra.
Poate fetele din Bucuresti iti fac recomandari de medici buni si foarte buni?! pentru ca in mod cert exista.

Mary 10+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Softurela, felicitari pentru norocul de a avea asa un copil cuminte.
Nu stiu de ce tind sa cred ca este o doar o coincidenta minunea de copil, pentru ca eu am avut ocazia sa cunosc oameni agitati, cu un stil de viata nebunesc si copii - piinea lui Dumnezeu, precum si invers!

Sa vedem de-acum ... cum ne-o binecuvinta Dumnezeu pe fiecare in parte.
In ideea de educatie a gusturilor cred... numai ca dupa nastere... nu stiu de ce! Nu te supara pe mine ca nu achiesez la cele spuse de tine... doar ca am dreptul de a ma indoi, nu:)???

Mai stie cineva ceva de Ayla (Monica) noastra???

O seara linistita si fara greatza burtici! De n-as vorbi intr-un ceas rau, azi e a 3-a zi de cind nu am mai avut stari nasoale de greata... poate se milostiveste Dumnezeu, ca destul am suferit! Acum ... cu gutuia feliata linga mine, va scriu... imi autoeduc nevoile!

Mary 10+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna seara

Am reusit sa pun si eu foto pe webshots....

Ayla, iti doresc sa fii puternica in continuare si BB va veni cat mai repede. Sanatate tie si familiei tale

Fetelor, mai ales care sunteti la BB 2, voi ce creme ati folosit pt burtica si sani? Ca eu trebuie sa ma hotarasc pana la baby expo.....

Roxy 13+ cu Natalia

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna9

Buna dragi burtici,

sunt noua pe forum. am ajuns aici pentru ca imi caut raspunsuri la multe nelinisti care ma apasa de cateva zile...
la inceputul anului am pierdut o sarcina la 6 saptamani. a doua zi dupa ce am aflat ca sunt insarcinata au inceput sangerarile si l-am pierdut pe bebe. a fost groznic.
dupa multe rugaciuni, se pare ca Dumnezeu mi-a mai dat o sansa si vreau sa fac si imposibilul pentru a nu mai pierde sarcina si de data aceasta.
imi este teama sa nu o pierd din nou pentru ca am dureri de burta ca niste contractii de fiecare data cand ma ridic din pat...
ma adresez mai ales celor care au avut probleme in sarcina si iminente de avort: cum si ce ar trebui sa fac sa pastrez acest bebe? utrogestanul la voi a avut rezultat. ce medic imi recomandati. doctorul meu a ridicat din umeri data trecuta cand am pierdut sarcina si nu mai am deloc incredere in el.

va multumesc din suflet!

Bine ai venit ! Iti doresc sarcina usoara si bebe santos si la termen !
Cat despre doctor ?! si eu sunt in bucuresti la doctorul Maihilescu la policlinca Batistei ( fara plata ) ! Este un medic mai batran dar bun dupa parerea mea ! Ai grija de tine

Andra 7+

Rodul Iubirii:X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

Luna, bine ai venit!! Sarcina usoara, lipsita de contractii si bebe sanatos si la termen. NU stiu ce dr sa iti recomand in stfel de probleme, poate stiu fetele care au mai avut probleme... Poate e nevoie de cerclaj si repuas la pat..

Roxy, eu am folosit o crema de la Yves Rocher, dar sa stii ca cel mai mult depinde de gene..Pe burtica nu mi-a aparut nicio vergetura, dar pe sani au aparut cateva..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 11+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna9 spune:

Va multumesc ca nu ati ignorat durerea mea. Aici pe forum am inceput sa simt deja ca nu mai lupt singura.
maitreyi de la cate saptamani ai inceput sa iei utrogestan? Vroiam sa te intreb daca intai au aparut contractiile la tine si apoi sangerarile sau invers?
Eu din pacate nu am pe cineva care sa ma ingrijeasca 24/24, sotul saracu’ cred ca abia se obisnuieste cu ideea ca va trebui sa le faca el pe toate in casa.
Madamar, cu siguranta exista si doctori buni si ii voi cauta. Va fi mai greu cu transportul pentru ca mi-e si teama sa merg cu masina...
AlinaBu, multumesc pentru incurajari. Voi cauta referinte despre dr Mihailescu, poate el va fi salvarea mea, cine stie...?
cristina_26, de la ce saptamana de sarcina pot face cerclaj? Eu sunt abia in saptamana 5.
Acum as vrea sa ma duc la biserica. Simt ca orice as face, de acolo de Sus va veni minunea. Sa va dea Dumnezeu sanatate voua si bebelusilor vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Softurela, felicitari pentru norocul de a avea asa un copil cuminte.
Nu stiu de ce tind sa cred ca este o doar o coincidenta minunea de copil, pentru ca eu am avut ocazia sa cunosc oameni agitati, cu un stil de viata nebunesc si copii - piinea lui Dumnezeu, precum si invers!

Sa vedem de-acum ... cum ne-o binecuvinta Dumnezeu pe fiecare in parte.
In ideea de educatie a gusturilor cred... numai ca dupa nastere... nu stiu de ce! Nu te supara pe mine ca nu achiesez la cele spuse de tine... doar ca am dreptul de a ma indoi, nu:)???

Mai stie cineva ceva de Ayla (Monica) noastra???

O seara linistita si fara greatza burtici! De n-as vorbi intr-un ceas rau, azi e a 3-a zi de cind nu am mai avut stari nasoale de greata... poate se milostiveste Dumnezeu, ca destul am suferit! Acum ... cu gutuia feliata linga mine, va scriu... imi autoeduc nevoile!

Mary 10+

HEI, HEI, cuminte ? cine a zis ca e cuminte? Am zis ca doarme mult si bine dar sa vedeti ce energie are in ea.
Cand era mica ii spuneam energeticus si nici acum nu-i departe. Dar e copil.
Si da, nu trebuie sa fii de acord cu ce zic eu.
Eu am fost convinsa ca e ceva adevar acolo si chiar daca nu e tot mi-a prins bine. Am luat doar 13 kg in sarcina.

Sarcina usoara si bebe sanatos!

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput