Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
M&M spune:
Mary, eu nu iau decat acid folic, nu iau vitamine si nu am luat nici la sarcina trecuta. Ac folic se ia doar in primul trimestru de sarcina.
Tigruta, distractie placuta
Eu mi-am facut o cafelutza cu muuuult, muuult lapte, de fapt mai mutl lapte decat cafea, dar avea pofta de cafelutza ( nu am mai baut de vreo 2 luni ).
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Ioana5255 spune:
Buna dimineata,
Mary ma bucur, ca eco a iesit bine si ca bebe e sanatos. Sa iti fie de bine tunsoarea. Apropo de site, m-am uitat si eu si nu au preturi asa mari, mi-a placut si mie cate ceva de acolo, si blugii mi s-au parut f f ieftini, fata de ce preturi sunt in oras.
Pentru cele, care vb germana sau cat de cat va descurcati exista un site care face livrari in Romania mai mult pentru copii,decat pentru mamici, se numeste www.mytoys.de. Produsele vin intr-o saptamana la usa, garantat. Am comandat de la ei de foarte multe ori. Am prietene, care nu vb germana, dar si l-au tradus cu google in engleza. Eu am inceput deja sa ma uit de hainutze de bebe, asa incet incet si de carucior, mai ales ca vom avea gemeni. Silviu inca nu ma lasa sa cumpar nimic, dar din ianuarie incolo nu mai discut. Si la Ale le-am strans pe toate din timp.
Carla am vazut ca la gemeni intrebai de carucior. Eu m-am tot uitat si pana la urma, cel mai ok mi s-a parut cel de la Cosatto. E mai nasol, ca nu are maner reversibil, dar macar e ok de la nastere.
Nici eu nu beau cafea dimineata, in schimb am dezvoltat de cativa ani buni, un alt obicei, acela de a bea coca cola. De cate ori am zis ca ma las, am reusit maxim o luna si apoi iar am luat-o de la inceput. Acum pe sarcina beau un pahar la cateva zile. Imi aduc aminte, cand am fost insarcinata cu Alexandra in ultimul trimestru beam cola ca disperata. Acum mi-am propus sa ma abtin pe cat posibil. Sper sa reusesc.
Noi ne pregatim, sa dam o raita prin magazine, trebuie sa imi fac aprovizionarea si sincer nu am nici un chef, pentru ca inevitabil incep sa ma enervez din 11 mii de motive, mai ales cand vine vorba de casa prioritara. De regula ne facem cumparaturile in timpul saptamanii dimineata, cand e foarte lejer, dar cum am devenit foarte aglomerati, ne-a ramas doar sambata, duminica prefer, sa o petrec in alt mod, macar o zi pe saptamana sa simt si eu ca stau.
Va doresc un weekend placut si nu foarte friguros.
Sabina 15+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
Ioana5255 spune:
Legat de vitamine, eu iau magneB6 si acid folic. Elevit am luat laprima sarcina, cred ca o sa iau si la asta, dar mai incolo, spre ultimul trimestru. Habar nu am, am sa intreb si eu dr miercuri la control.
Marti am si eu eco. Nu mai am rabdare, numar zilele. Sper sa fie totul in regula.
Fetele cu gemeni, vi s-a recomandat cerclaj? Dr mea a zis ca o sa vedem pe parcurs, cred ca miercuri o sa imi zica daca da sau ba. Am citit, ca majoritatii mamicilor cu gemeni li s-a facut cerclaj. Ma ingrozeste procedura asta. Sper sa nu fie cazul.
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana5255 Buna dimineata, Nici eu nu beau cafea dimineata, in schimb am dezvoltat de cativa ani buni, un alt obicei, acela de a bea coca cola. De cate ori am zis ca ma las, am reusit maxim o luna si apoi iar am luat-o de la inceput. Acum pe sarcina beau un pahar la cateva zile. Imi aduc aminte, cand am fost insarcinata cu Alexandra in ultimul trimestru beam cola ca disperata. Acum mi-am propus sa ma abtin pe cat posibil. Sper sa reusesc. Sabina 15+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei |
Vreau sa iti spun ca eu sunt anti-cola, asa, din convingere! Si mereu inainte de sarcina pe cei care-i vedeam prinsi de viciu, le faceam morala. De vreo 2 saptamini insa mi-i o pofta... tocmai de coca-cola. Ciudat, zau, dar mi-am impus sa nu beau pina... nu o da pe-afara pofta de coca-cola... Sper sa o inhib! Compensez cu bere fara alcool! Nu am mai baut de acum 2 zile... insa ma destrabalez pe weekend;)!
Sa aveti pofta de mincare va doresc!
Am mai descoperit niste bomboane bunutze si care mi-au priit: Ferrero Rocher - cele cu ciocolata si migdale - bunutzeee;). Incep si eu sa imi revin cred: daca tot vorbesc de mincare;).
Am stranutat acum 1 minut si am simtit o durere puternica in stinga undeva... o fi o intindere, cum spuneati si voi!. Tre' sa gindim pozitiv!
Mary 10+
evolutia lui bebe
dana81 spune:
Buna ziua si de la noi!!!
Madamar felicitari pentru inimioara si pentru tunsoare.Acidul folic eu l-am luat pana la 14 saptamani, apoi am luat pana la sfarsitul sarcinii Bio marine plus.Acum am sa iau vitamine, asa mi-am propus un piticut pe creier imi sopteste ca nu am avut laptic din cauza ca nu am avut vitamineAsta e asa de la mine putere ca nu mi-a zis nici un dr.
Tigruta distractie placuta la nunta!!!
Ioana interesant site-ul are reduceri bune, l-am adaugat la favorite.Spor la cumparaturi!!!
Am vazut si poze frumoase am sa incerc si eu sa uploadez cate ceva, sa vad si cand.
Mai nou mi se inchid ochii de somn si a inceput sa ma manance pielea rau de tot imi vine sa o rup scarpinand-o...astea le pot numi simptome ca le-am avut si la Clara.
MONICA sper ca esti bine.Te imbratisez cu drag
5+ CLARA ANDREEA 06.08.08
Madamar spune:
citat din mesajul lui dana81 Buna ziua si de la noi!!! Madamar felicitari pentru inimioara si pentru tunsoare.Acidul folic eu l-am luat pana la 14 saptamani, apoi am luat pana la sfarsitul sarcinii Bio marine plus.Acum am sa iau vitamine, asa mi-am propus un piticut pe creier imi sopteste ca nu am avut laptic din cauza ca nu am avut vitamineAsta e asa de la mine putere ca nu mi-a zis nici un dr. Tigruta distractie placuta la nunta!!! Ioana interesant site-ul are reduceri bune, l-am adaugat la favorite.Spor la cumparaturi!!! Am vazut si poze frumoase am sa incerc si eu sa uploadez cate ceva, sa vad si cand. Mai nou mi se inchid ochii de somn si a inceput sa ma manance pielea rau de tot imi vine sa o rup scarpinand-o...astea le pot numi simptome ca le-am avut si la Clara. MONICA sper ca esti bine.Te imbratisez cu drag 5+ CLARA ANDREEA 06.08.08 |
Mary 10+
evolutia lui bebe
adina_bulina spune:
Fetelor, cedez pogramare dr. Pop pet. luni, 2 nov., contactati-ma pe dumitrache.adina@yahoo.com pt. detalii.
27+ Maria
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui dana81 Buna ziua si de la noi!!! Madamar felicitari pentru inimioara si pentru tunsoare.Acidul folic eu l-am luat pana la 14 saptamani, apoi am luat pana la sfarsitul sarcinii Bio marine plus.Acum am sa iau vitamine, asa mi-am propus un piticut pe creier imi sopteste ca nu am avut laptic din cauza ca nu am avut vitamineAsta e asa de la mine putere ca nu mi-a zis nici un dr. Tigruta distractie placuta la nunta!!! Ioana interesant site-ul are reduceri bune, l-am adaugat la favorite.Spor la cumparaturi!!! Am vazut si poze frumoase am sa incerc si eu sa uploadez cate ceva, sa vad si cand. Mai nou mi se inchid ochii de somn si a inceput sa ma manance pielea rau de tot imi vine sa o rup scarpinand-o...astea le pot numi simptome ca le-am avut si la Clara. MONICA sper ca esti bine.Te imbratisez cu drag 5+ CLARA ANDREEA 06.08.08 |
Ma bucur, ca iti place. Produsele sunt foarte bune si firma este foarte serioasa. Eu am fost mereu foarte multumita de ei. Daca nu iti convin produsele, poti face si retur, gratuit, fara sa mai platesti nimic. Plata este cu carte de credit, dar super safe, fara probleme.
adorader spune:
Buna seara tuturor burticilor!
imi pare rau pt Ayla. DD e mare si le repara cumva. Curaj!
felicitari celor cu carucioare noi!
am fost plecata la mama o saptamana. m-am alintat! acu incerc sa va prind din urma!
Seara linistita!
11+
Adorader, mami de Maria mica
Luna9 spune:
Buna dragi burtici,
sunt noua pe forum. am ajuns aici pentru ca imi caut raspunsuri la multe nelinisti care ma apasa de cateva zile...
la inceputul anului am pierdut o sarcina la 6 saptamani. a doua zi dupa ce am aflat ca sunt insarcinata au inceput sangerarile si l-am pierdut pe bebe. a fost groznic.
dupa multe rugaciuni, se pare ca Dumnezeu mi-a mai dat o sansa si vreau sa fac si imposibilul pentru a nu mai pierde sarcina si de data aceasta.
imi este teama sa nu o pierd din nou pentru ca am dureri de burta ca niste contractii de fiecare data cand ma ridic din pat...
ma adresez mai ales celor care au avut probleme in sarcina si iminente de avort: cum si ce ar trebui sa fac sa pastrez acest bebe? utrogestanul la voi a avut rezultat. ce medic imi recomandati. doctorul meu a ridicat din umeri data trecuta cand am pierdut sarcina si nu mai am deloc incredere in el.
va multumesc din suflet!