Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, dar ce-i cu Laurita? Ca parca nu i-am auzit glasul de doua-trei zile.
Si Lori? Ce faci mami?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Bine, mami Acum am ajuns la zi. Asa mai pe diagonala; a fost socrela la noi si... you know. Felicitari pt ideea minunata, stii ca incepusem si eu, dar m-am oprit pe undeva pe drum, e greu... asa ca trimite-mi si mie cand e timp, nu-i bai, stau frumos la coada. Emailurile mele le ai.

Red rose bine ai venit la M&M! Deci, esti galateanca de-a mea, merg acu sa ma uit pe poze, poate ne si cunoastem ..hihihi...

Desiree daca nu se ofera nimeni, hai ca merg eu mai, am un chef de duca... socrela a plecat in SUA azi si eu am visat numai aveoane.

Lily mi-a placut la nebunie ce ai scris despre vorbit! E fde pus pe prima pagina de club! Noi, cele la primul bebe suntem cam obsedate de milesstone-uri si (cel putin mie) asta afecteaza piticii de pe creier.

Merg sa incerc sa-i dau fructe si sa vizionez poze noi!

Apropo, fructele e cah mare la noi, renunt la pasare ca mai mult ma umplu de nervi..o sa incerc asa taiate cuburi, cine stie poate-poate. Voi cum mai procedati cu fructele ? Robert nu mai mananca pasat nimic, papa normal, insa la cap fructe i le mai dadeam asa ca nu le vrea si daca il pacaleam macar cu 2-3-5-5 lingurite, macar prindea o vatamina ceva.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lorich nici Eva nu s-a prea dat in vant dupa fructe niciodata dar din fericire vad ca a inceput sa bea acum sucul de la o portocala ( si cat o sa accepte o sa fac asta in fiecare zi), merele pe care mi le trimite soacramea de la tzara iar le place si banana, daaar, numai pasate. Foarte rar vrea bucatele de mar si atunci mai mult de jumate de mar nu papa. I-am mai dat struguri dar ma disperau ca trebuia sa-i curatz de coaja si de samburi (o dambla de-a mea) asa ca am renuntat eu la struguri.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, noi ii dam lui Raducu fructele cubulete mici. Mai face o tura prin casa, mai ia un cubulet... Ieri l-a fugarit Mariana toata ziua cu niste kiwi, nu-i prea place ca este acrutz. Bananele le mananca si muscate asa, din mana, cat o bucatica din cand in cand. Mere ar manca el, dar de cate ori ii dau se opareste la fund de la mar. Nu stiu cum sa i le mai pregatesc.
Stie cineva cum se face marul copt la microunde?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Aha.
Uite ca a mancat bucati de banana si de para cu furculita dom'le. Banana mai manca si el direct muscata din fruct, dar acum nu mai vrea. Oricum, deci..azi a papat.

Red rose ai o fetita ca o bomboana, zau

Cami, Cleo am vazut printesele de Haloween!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redroserou spune:

Buna dimineata mai la amiza asa si de la Galati,

Pai mi-au crescut urechile ca la magarusi aici la voi cu atata laude la adresa mea si mai ales a printesei mele Delia: va multumesc , sunteti niste mamici deosebite....
Am treaba la munca de zici ca toti au innebunit, cred ca vremea asta urata e de vina....
Va pupik si va doresc o zi buna!

Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat bune si rele...

Licitatie ptr Alina, costa cat doriti voi: http://i407.photobucket.com/albums/pp158/redroserou/IMG_5808-1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Neata si de la noi, multumim de cofeee ! Stam in casa, of asa vreme urata, ploua ploau, eu bucataresc cu Lizuca printre picioare, astazi papam pastrav la gratar.
Poate sta ploaia sa iesim si noi afara nitel ca neam ofilit numai in casa. Multumim frumos pentru ideile de activitati de distrat copii atomici [floare].
Chiar MSBB pe unde o fi?
Chinabulina, mi-e dor de zapadaaaa, nu mai povesti de nisoare ca ma ia un doooor.

Ma intorc la pastrav, Lizuca s-a trezit la 7 azi, presimt ca la 12 doarme dusa.

Pupam

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

a, uitasem si la noi e mare problema cu fructele... merele nu sunt deloc pe placul ei, in orice combinatie ar fi. Noroc ca ii place sa muste din portocala, chiar daca ne mozolim ca un porcusor... si strugurii ne mai plac, curatati de samburi si coaja .

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus fete dragi.

Legat de fructe, lui Vladuc ii plac foarte mult merele insa daca i le dau bucatele mananca un mar, daca i le dau pe razatoare mananca trei mere marisoare odata. Eu ii mai pun 2-3 biscuiti sau banana, sau avocado, sau branzica, ce se nimereste.
Bananele le mananca din manuta, la fel si perele pe care le adora.
Strugurii ii mananca singurel, tot singur da coaja jos.
Alte fructe nu i-am dat, am incercat portocala insa i s-a activat dermatita asa ca am renuntat. Sunt bucuroasa ca mananca 3-4 mere pe zi.

As mai scrie eu da' am ceva de lucru de la serviciu asa ca ma opresc aici. Va imbratisez si va doresc multa sanatate.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Yammyy, elenuca, pastrav... venim si noi la masa?
noi balotam cartofi copti cu branza dulce, cascaval....

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput