Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ah, am uitat; daddy mi-a oferit sa vin in Ro la anu', numai eu cu Victoria, am zis 'pas'; e prea departe, nu doar pana-n Bucuresti, atatea ore de zbor, ci si pana-n Deva, alte muklte ore cu masina.
Asa ca am zis ca desi el nu-si poate lua concediu pana duuuuupa Craciun, parca m-as duce o saptamana in Cuba cu Victoria... sincer, nu stiu daca sa merg sau nu... ca, evident, in afara de ca e cald... nu prea pot face nimic... ce sa fac??? Se merita??? Pe cuvant ca nu stiu daca sa merg sau nu. L-am intrebat pe daddy intr-o doara azi dimi., cand am vazut ca in Rio de Janeiro sunt 30 grade! La noi sunt 3!!! Zic "Hai sa mergem", si el mi-a zis ca nici gand sa-si poata lua liber, la care, in gluma i-am zis ca asta nu inseamna ca eu nu pot merge cu Victoria... Mi-a spus ca daca vreau, el nu are nimic impotriva. Mai bine zicea NU, macar nu-mi bateam eu capul acum daca sa merg sau nu!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Fetele din Canada, e vreo amatoare sa vina in Cuba o saptamana numai cu copilul???

_

Mergi la inceput

Intrebasem daca fetele din Canada sunt amatoare de o saptamana in Cuba numai cu copiii, fara barbati!???

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

desiree, vara-mea tocmai a plecat duminica in cuba, impreuna cu baietelul ei asa ca fa-ti curaj.
noi azi n-am iesit deloc, eu sunt mega-plictisita. la noi ninge, iar eu vreau vara...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree eu una nu ma incumet! Dupa excursia in America am zis never again singura cu piticul. Dar bine ca eu am un copil atomic, a ta e cuminte, deci poti merge linistita. Pe-al meu dintr-un parc il scoti in doi, unul il tine de picioare, unul de maini.
Am fi vrut si noi sa mergem in aprilie cand vine maica-mea insa am facut niste socoteli si nu prea ne ajung banii , anul asta ne-am facut de cap, 2 luni prin Europa, eu iar pin America, socrii la noi 6 luni, etc. Asa ca de-acum intram la buget de austeritate. Si gradinita ne cam arde la buzunar adevarul.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata. Poftiti, va rugam la o ! Sa aveti o zi superbissssima!
Chiar daca afara, cam intunecat :(

De maine va dau cafelutza de la job

Multumesc tuturor pt urari!!!!

ALI, mami de Vlady si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza fetele, multumim de cafea, Alysh!
Bafta la job, e super ca ati ajuns la intelegerea asta, sa faci acum luna aia de munca! Felicitari ptr seful intelegator. Si eu am un director - o bomboana! Doar adjuncta e mai amara, in rest, toti sunt nemaipomeniti, n-am crezut vreodata ca o sa am asa colegi buni. Imi lipsesc tare mult. Dar cand ma uit la bebeluna scumpa care face numai nazbatii, nu-mi pare deloc rau ca sunt langa ea!
Eu stau tot concediul - nu stiu cine se plangea ca o sa ramana ultima, dar vreau sa o consolez
Desiree, iti doresc sa iei cea mai buna decizie ptr voi. Sincer, pacat ca nu vii in Romanika, dar daca zici ca pana in Deva trebuie sa ajungi, te inteleg, avem niste drumuri de kko in tzara asta, eu cu chiu cu vai m-am incumetat asta vara pana la mare (si 80% e autostrada)
Maine merg in Pantelimon, ma duc la doctoressa sa ma scaneze, sa nu fi revenit endometrioza, Doamne fereste.
In rest incepem sa fim din ce in ce mai implicati in proiectul "casa"
Eu am facut un gris cu lapte. 2 portzii - sa pape si burta mea, nene...
Ieri m-am benoclat toata ziua in arhiva pe care mi-a trimis-o gabitzam (sarumanaaaa) Mooooaaaama si ce nostalgie m-a apucaaaat.....
Pupici multi

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, daca tot e vremea asta urata afara banuiesc ca nu iesiti pe afara, am gasit un site cu activitati ptr copii, poate gasiti ceva sa va faca cu okiul si sa va salveze copilashii de plictiseala. Sper sa nu fie considerat reclama. Pup fetele
http://www.activitaticopii.ro/forum/viewforum.php?f=18

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetele!
Brrrrrr.......urata vreme, noi am stat ieri in casa, aseara am iesit numai 10 minute ca sa luam putin aer pentru pofta de somnic. Azi insa trebuie sa merg sa platesc impozitul pe apartamentul in care ne-am mutat din mai, am tot amanat, dar gata....trebuie s-o fac si pe asta..
In rest, nimic nou......Delia in continuare e capoasa si nu vrea sa mearga, bine macar ca mananca ciorbita, fructe nu mai vrea, si la iaurt stramba din nas....e foarte dependenta de mine.....cand iesim afara si oboseste o ia tati in brate si nu-i convine, intinde manutele spre mine si incepe tipatul, daca nu o iau nu se potoleste. Si as lasa-o sa tipe, dar cu vremea asta, mi-e sa nu faca rosu in gat.
Gabitzam, multzam mult pentru mesajele de la mamici si de la mladite. Esti o dulce!
Simonacip, asteptam sa ne spui si astazi cum a fost Mati la cresa.
Cleo, de ce la vechiul job? Esti in preaviz?
Desiree, eu am fost cu fata in vara pana aici la Slanic Prahova 3 zile si mi-a mancat ficatii. Cand nu ai inca un ajutor cu copil mic e cam greu. Bine, Delia daca nu merge singura trebuie sa o tin mereu de manuta, sa o iau in brate. La voi sigur e mai usor.
Alysh, cu cine va sta Vlad cat esti tu la serviciu?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata. la noi ninge de aseara. deja e alb totul. oribil, ca e prea cald sa inghete. deasupra e zapada curata, dedesubt zapada topita si noroi. bleah, iar stam in casa. adica Teo, ca eu trebuie sa ma duc la medic. ma uit pe geam si imi vine sa fac bradul ...
alysh, la multi ani fericiti! si succes la job!
ylari, bafta la medic! si sar'na pt site, mi-ai facut o bucurie, ca nu mai stiam ce sa fac cu Teo

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput