Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 16
aldaesme spune:
Salutare,
MULTUMESC INCA O DATA TUTUROR, SUNTETI SUPERBE!!!
Bine ai venit redroserou sunteti frumosi!!!
Frumoase toate pozele!!!
Noi raportam o bronista care ne tine acasa cu aerosoli. Copila nu e prea fericita asa ca vrea afara. Daca pana acu'strategia era sa isi aduca haina si pantofii, acu'daca nu m-a vazut mobilizata mi-a adus si haina mea si m-a si pus sa ma incalt, asa ca am dat o tura la rece afara si am cules trei frunze
una galbena, una verde si una portocalie.
Culorile se invata usor si amuzant...Intr-o zi galben, toate colortae in galben, copil imbracat cu ceva galben, mama imbracata cu ceva galben...spun de mii de ori ca ala e galben aia e galben...A doua zi rosu, coloram doar cu rosu, rosii, mere inimi, ne imbracam cu chestii rosii, si buzele sunt rosii, si fesul papusii, si scufita etc. A treia zi gasim ce am colorat cu galben si coloram deaspura cu rosu, gasim ce am colorat cu rosu si coloram deasupra cu galben..avem portocaliu, ne uitam la portocale, la sucul lor, ne imbracam cu ceva portocaliu, aducem frunze portocalii...si uite asa in trei zile trei culori. Similar galben, albastru, verde; rosu, albastru, violet. Zilele de culori rosu, galben si albastru le repetam pentur fiecare combinatie. Noi suntem la portocaliu
.
Fructe, nu avem nici o problema. La cresa inca le mananca pasate, acasa ii las cateva farfurii cu fructe la nivelul ei pe masuta, pe scaune si toata ziua mai ciupeste din ele. La finalul zilei daca fac suma ies cel putin 5 fructe mancate. Cel putin o data pe saptamana mananca 250g de zmeura. Strugurii ii mananca cu tot cu coaja si samburi dealtfel ar manca si banana cu coaja daca ar fi dupa ea
dealtfel ne-ar manca si urechile daca ar fi dupa ea
. Noroc de la Dumneuzeu ca si acum cu febra zburand spre 40 de mancat nu se lasa si nici de baut. Si nu trebuie sa o oblig efectiv cere apa, lapte si suc de zici ca e o mica cisterna si la fel si mancare. Bun copil! Asa sa raman!!!
Va pup, sanatate maxima tuturor!!!
Esme
Adriana_78 spune:
Buna fetelor
si noi suntem pe aici, n-am mai avut timp de scris.
Cleo, vad ca a inceput lucrul ... pai si tot n-ati ajuns pe la noi! Rusinica!!
Alysh, mult succes cu jobul! sigur iti prinde bine o schimbare
Simona, acomodare rapida lui Mati la gradi.
Nasol ca a plans atat. eu raman la parerea ca metoda celor din vest de ai lasa pe parinti cu copiii la inceput si copilasi se integreaza treptat, in prima zi stau 1 ora, apoi 2, apoi pana la pranz s.a.m.d nu e deloc rea
Desiree, eu sincer as veni. Insa Cuba e mult prea departe.
Si eu am lansat aceeasi intrebare unui grup (destinatia Sharm el Sheik- Egipt) insa nu s-a anuntat nici un doritor.
Pe mine ma deprima teribil frigul, ploaia, vremea rea, as pleca si maine undeva, insa singura cu 2 copii nu ma incumet. Asa ca raman cu visatul
Ylari succes cu proiectul casa!
pe curand
Adriana
Alysh spune:
Multumesc mult fetele....Vlad va ramane cu sor'mea ca tot nu are job si o remunerez
si am incredere in ea, stiu ca-l iubeste f mult
pb e ca mi s-a accentuat rau greata azi....Stef rade de mine, zice sa-mi iau o punga de hartie cu mine in metrou maine....ar fi chiar culmea dupa ce-am promis ca ma duc sa ma apuce greturile mari. sper sa nu.
in legatura cu gradi si eu sunt pro integrare treptata. ma gandesc la noi, adultii, nu e usor sa intri intr-un mediu complet nou, cu oameni noi, locuri noi....dar ei care sunt invatati numai cu mami si tati, cu universul lor de acasa. intra intr-o alta lume.
Sa strigam mai tare poate ne aude intr-un final: MsBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB? unde esti?
dar tu Laurita, iar dispari din peisaj si stii ca sunt dependenta de mesajele tale, da? hai , nu ma mai lasa cu ochii'n soare
ALI, mami de Vlady si
7+
Lilly79 spune:
Hai sa mai dau si eu un semn de viata ![]()
gabitzam multumesc mult pt email.Am inceput sa recitesc mesajele mele de-acum 2 ani cand eram burticoasa si m-au napadit nostalgiile, amintirile incat imi vine sa fac acum bb2 ![]()
Programelul e cu regular expressions? (asta e prima idee care-mi vine in minte ca sa extragi anumite portiuni) Hm...ar trebui sa ma apuc sa mai citesc una alta despre programare ca am inceput de n ori si de n ori m-am lasat
lorich ma bucur ca ti-a placut ce-am scris.Sunt de fapt concluziile mele dupa ce mi-am pus si eu o multime de intrebari, dupa ce-am citit pe net, dupa ce toata lumea ma intreba "ce vorbeste Julia?" si-apoi venea cu "pai copilul x la 1 an si 4 luni vorbea in propozitii", etc.De multe ori imi pare rau ca nu le raspund ceva de genul ca Julia stie tot luceafarul, dar mi-l spune numai mie
De cand m-am linistit si nu mai citesc milestone-uri si nu-i mai bag in seama pe cei din jur cu intrebarile si sfaturile "binevoitoare" ma bucur mult mai mult de fiecare grup de litere spus de Julia, sau de ghidusiile pe care le face pt care nu trebuie sa vorbeasca.
Varsta asta mi se pare asa de frumoasa si ma bucur enorm ca nu m-am dus la lucru mai repede asa cum intentionam.
Nici Julia nu prea mai papa fructe, legume, carne.La fructe incerc sa o pacalesc, sa-i dau bucatele sa le pape cu furculita. Sau am descoperit ca-i plac f mult merele la cuptor.Decat nimic, mai bine coapte, nu?
Dar ma dispera ca se plictiseste repede de fructe si imi cere biscuiti sau paine.Seamana cu mine ca si eu toata ziua as manca numai fainoase.
ylari merci de link.O sa-l studiez sa mai gasesc idei pt activitati.
danicris si voi mai trageti cu dermatita? Ca si noi, si nu-mi dau seama de la ce e.Acuma ca zici de portocala, si eu i-am dat ieri si astazi era pielicica mai rosie in zonele cu probleme.Eu tot suspectez la noi si albusul de ou ca-i mai dau in galuste din supa si cred ca este albus si in unii biscuiti.
Apropo de biscuiti, aveti careva o reteta buna-buna? Vreau sa-i fac in casa.
esme ce idee buna cu culorile.Dar ce ma fac ca eu nu am haine colorate?
Ne descurcam noi.E o idee superba care trebuie pusa in aplicare.
simona mult succes cu cresa in continuare.
alysh reacomodare usoara la job.Cred ca asa e mult mai simplu ca stii ca stai doar o luna si-apoi iar acasa cu Vlad si cu bb mic in burtica.
desiree eu as veni pana in Cuba, dar e departe rau de tot
Si cred ca nu as pleca inca doar cu Julia dupa mine.
Hm...nu cred ca merge forumul.Sper sa dau send pana diseara.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
gabitzam spune:
Lilly, fisierele salvate de pe forum au o forma regulata, am putut cauta dupa anumite expresii, extrage un numar de linii, etc. Chiar nu e complicat, procesat un fisier de text linie cu linie si scris in altul. Am avut grija doar ca fisierele salvate sa se numeasca intr-un anume fel, sa aiba un format dupa care sa pot face cautarea cum trebuie din program. Chiar nu a fost cine stie ce dibacie de programare.
Alaturi de SEBI
Victoria_mami spune:
GABITZA, multumesc mult!
Acum recitind mi-am dat seama cate am uitat, efectiv; de ex., spuneam intr-un mesaj ca eu am sentimentul ca e baiat, desi la 2-3 nopti visez ca e fetita...
. La inceputurile sarcinii va spuneam ca nu pot manca decat fructe, salata si feta si la 3 luni dupa ce am nascut spuneam ca mie nu mi-a fost deloc rau
nici nu-mi aminteam ce rau mi-a fost... ![]()
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Danicris spune:
Esme, imi pare rau sa aud ca Lorelei este bolnavioara, ii trimitem o imbratisare calda si un pupic si ii dorim multa sanatate. Ce frumos o inveti culorile, esti foarte creativa, am retinut ideea. Inca o data multa sanatate. 
Lilly, la Vladuc nu apare pata rosie decat daca ii dau portocala, altfel este ok. La albus nu se intampla nimic, eu o data pe saptamana ii dau la micul dejun 2 ousoare cu painica si este ok. Hai ca scapam noi si de asta. 
Alysh, bafta multa la serviciu ! Sa dea Dumnezeu sa n-ai greturi nasoale, sa devina din ce in ce mai usoare si sa scapi de ele in cel mai scurt timp. 
Multa sanatate tuturor si o seara frumoasa.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
17+
gabitzam spune:
Ce faceti mamici? Stati in plapumioara cu puii? ![]()
Ia, treceti la o 

fierbinte, cine vrea cu lapte, cu frisca, cu prajiturica, pe toate gusturile ![]()
'neatzaaaa!
Alaturi de SEBI
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Ce faceti mamici? Stati in plapumioara cu puii? Ia, treceti la o ![]() ![]() ![]() ![]() fierbinte, cine vrea cu lapte, cu frisca, cu prajiturica, pe toate gusturile 'neatzaaaa! Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Buna dimineata si de la noi.
Gabitza, sar'mana, eu am baut cacao cu lapte. Prajiturica n-am avut da' iau acu' de la tine.

Azi sper sa ajung la magazine sa-i cumpar lui Vladuc ghetute de iarna ca n-am apucat pana acu'. Sper sa nu mai fie asa frig.
Mai fetelor, bb mic din burta este foarte activ noaptea, ziua nu-l simt insa noaptea face niste tumbeeeee ... Asa o fi si dupa ce se naste, ziua somn, noaptea program artistic ?!?
Va pup si va doresc sa aveti o zi minunata.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
17+
Alysh spune:
Dani, Lilly, multam!
vad ca a dat Gabitzam cafelutza, asa ca eu va salut oficial de la job![]()
va puuuup
ALI, mami de Vlady si
7+