Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Gabitzam….Nu, nu, cum sa stam in plapumici? Cu cafeaua la nas citim ce au scris fetele ieri…..
Esme……insanatosire rapida! Chestia cu culorile o stiu si eu de la o prietena care e educatoare la o gradinita engleza…….chiar imi spunea ca atunci cand nu are o bluza din culoarea pe care o vor invata, ea isi pune o esarfa din culoarea respectiva. Asa ca ia aminte Lilly, cumpara-ti esarfe de diferite culori!
Alysh, bafta la serviciu si sa plece greturile astea mai repede!
Danicris.se vede treaba ca eu mai am mult de munca cu Delia la capitolul mancare. 2 ousoare cu paine zici? Mandra mea e la stadiul de ciorba si atat, si ea face nazuri la fructe, inainte le manca cu placere. Asa ca dimineata si seara ii dau tot lapte, uneori dimineata ii maid au un crenwursti dar nu mananca mai mult de jumate. Perseveram….n-avem alta solutie.
Desiree, asa-i ma , uiti raurile din sarcina…important e bebe sanatos.
Chinabulina, mi se pare ca de azi se incalzeste in toata tara, poate vine vremea buna si la voi sa mai iesiti pe-afara. MsBB pe unde umbla?
Elenuca, i-a placut Lizucai pastravul? Cum l-ai facut? Pe gratar din acela rotund?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata fetelor,

Bine ai venit Redroserou fetita frumoasa mai ai.

Mai fetelor eu va tot citesc cu coloratul. Mie mi-a fost frica pana acum zau.Al meu flacau nu se mai lasa de bagat totul in gura si ros. Mi-e ca o sa manance si creioanele si alearga cu ele etc.
Pe de alta parte l-as cam pune la colorat si desenat ca se plictiseste si el.
Zau daca stiu ce sa fac.
Cu bolile eu nu i-am dat inca nimic preventiv dar o sa incep ca mi-e teama sa nu se imbolnaveasca iar, am prins frica de cand cu viroza cu febra in continuu si noaptea mai ales. Credeti-ma ca ma trezeam cand i se schimba respiratia in somn si facea febra. Acum tratez problema cu virozele intr-un mod probabil complet nepotrivit. Nu il prea scot afara, nu il duc in locuri aglomerate. Stiu ca nu e bine ca il cocolosesc dar sa il vad lesinat pe canapea fara sa vrea sa se ridice eu nu mai vreau.
Cu vaccinurile am facut Infarixul si Priorixul, Prevenarul il facem la 2 ani ca se face doza unica. Slava domnului antibiotice nu i-am dat pana la varsta asta. Va tb sa vedem in schimb cu amigdalele ca le are fiziologic mai mari decat normale si in caz de ceva ii e frica doctorului ca va obstructiona gatul, sa vedem.

Cu vorbitul...mi-e si frica sa ma gandesc cand vad ce de lucruri zic unii copii. Sebastian nu vrea si pace. Ii zic vaca face muuu de nu stiu cate ori se distreaza, dar nu ma reproduce, se si uita cu o fata la mineee, de genul "de ce ai vrea sa fac si eu asa, nu vezi ca este caraghioasa?" Stie sa ceara apa, cand vrea la nani se duce la usa si face pa-pa. In rest ma omoara cu bagatul in gura, cauta scamele si le mananca, cateodata am impresia ca numai ca sa ma enerveze. V-am zis ca a crapat televizorul? Are obsesia de a lovi cu jucarii. A reusi sa crape sticla un pic, la fel si sticla de la usa sufrageriei, si asta in timp ce eu stau non stop dupa funduletul lui slab ca are numai 10 kile jumate la 86 sau chiar mai mult de cm.
DEci...nu e de mirare c nu se ingrasa, la ce viteze baga.
Afara e foarte greu cu el acum, nu mai vrea in carut, pe jos vrea sa culeaga pietre si sa le bage in gura.
E greu cu el, dar asta este ne descurcam. Ii spunem Taz, de la personajul de desene animate, asa e si Sebastian, dimineata se scoala si daca nu avem viteza sa luam tot ce poate arunca pe jos ne trezim cu vase sparte, apa pe jos etc. Intr-o zi si-a pus tac'su afinata si pana a pus sticla jos deja a tras paharul pe el de sus pana jos era mov si putea a alcool. Eu i-am mai explicat ca tactica e sa prinzi copilul nu sa feresti lucrurile din calea lui ca nu ai viteza suficient de mare. Dar de cand asculta barbatii nu? si mai venim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mamaaa, Noemi, ce copil atomic ai Stiu ca nu e de ras, dar nu ma pot abtine
Creioane si eu ii scot bucatele-bucatele din gingiile lui Raducu, inca n-a prins miscarea cu creionul pe hartie, doar cu creionul in gura.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata! multumim de cafea, ca tocmai am terminat-o pe a mea.
mi_bebelina, daca ai vedea ce vreme e la noi... bleah! am vazut si eu ca se incalzeste, dar ce folos daca ploua? sar'na pentru gandul bun . iar vecina MsBB cred ca e bine, dar ocupata. de trait, aseara traia, ca am scos fetele la mall impreuna...
am citit de sebastian de socrate si nu stiam daca sa rad sau sa plang. socrate, uite asa te mentii tu in forma
mai nou am pus-o si eu pe fiica-mea sa deseneze. i-am luat si o tablita magnetica, ca deja toata mobila din sufragerie era plina de creion... acum sta toata ziua cu ea in brate, mazgaleste si apoi mi-aduce mie sa-i desenez cate ceva. dar n-are rabdare chiar sa-i desenez, mi-o smulge din mana imediat . ma gandesc sa-i iau niste creioane colorate si vreo carticica de colorat, ca asa fac s eu ceva ce-mi place
a venit dupa mine cu tablita. va pupam!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Stiu ca e atomic, dar dupa ce am tras cu el, cand il vedeam asa tot ce imi doream era sa il am pe Taz inapoi, decat sa imi adoarma in brate si sa nu vrea sa se trezeasca toata ziua...sincer mai bine imi tropaie pe cap. Asa e haios, razi linistita, si eu rad cateodata ca mai face si o fata...asa smecheroasa de te bufneste rasul, si scoate si sunete. Eu fac "hi" cand nu apuc sa prind ceva ce arunca, si el acum s-a prins si isi indoaie un pic genunchi si face "hi" si arunca ce are in mana.Adica e haios de mori de ras.

Si turuie acolo pe limba lui dar cu accent nu oricum...si pare sa explice serios ceva. El se uita destul de mult la Baby TV, adica e ca ma-sa nu poate face doar un singur lucru, face cel putin 2 deodata. Acum cand vede biberon la TV zice apa, nu stia de ce zice apa intr-una.

Apropo vroiam sa va intreb ceva:
- ai vostri copii cat lapte mai beau? si de care? si din ce? ca al meu nu vrea sa bea decat din biberon.
- olita ati incercat? Eu am avut o tentativa dar numai daca gasesc ceva sa i-o leg de fund ca nu sta locului 10 secunde.
- ce mai faceti de mancare? nu mai stiu ce sa ii dau de 2 zile iar e greva cu carnea.

Apropo de mar, gabtiza eu nu stiu cum se face la microunde, eu fac la cuptor mere coapte, blenduiesc si ii bag si cereale. Incerc sa il umflu ca a si slabit cu boala asta.

Mergi la inceput

Raducu bea cam 2-3 biberoane de 250 de lapte pe zi, depinde de dispozitie. Doar din biberon. Ii dau Aptamil Junior, il bea foarte bine.
Cu olita inca n-avem succes, sta nitel si fuge.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata scumpele
Alysh, Gabtizule nu a mers netul asa ca m-am plictisit si mai tare...
Alysh wow, o luna de serviciu... abia sa-ti faci pofta daca zici ca ea sa bine la sv... FElicitari, sper sa-ti mearga bine acolo si sa te relaxezi nitel... si mi0e dor de tine si sper sa reusim sa ne vedem, macar dupa luna asta de sv. pentru cei 3 ani de casnicie. Multi fericiti inainte!!
FUg ca nu ma mai lasa
Socrate lui Mircea ii place s atranteasca usile si mi-e tare frica, B mi-a spus ca asa a murit baiatul unei drite de la el, a crapat geamul de la usa si i-a taiat carotida. brrr...de atunci nu-l mai las sa dea in nimic. pupici si grija de copilul atomic!

FUg ca nu ma mai lasa

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 14+

Mergi la inceput

Laura, noi am inlocuit geamul de la usa de la sufragerie cu o foaie de plastic, care arata ca si geamul de fapt. Bat ai mei toata ziua in ea, ca face galagie si se amuza teribil.
Sa-mi zici pe ce adresa de mail sa-ti trimit postarile tale de la odisee. Cea de pe contul comun e buna?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Mi bebelina

Laurita, multumesc, asa sper si eu sa fie de bun augur schimbarea asta. M_ai speriat cu geamul....la curte usile au toate geamuri , unul e chiar crapat si Vlad se arunca mereu cu pumnii in el. Wow, tre sa luam masuri.

Socrate, chiar ca ai copil energic. Nici al meu nu-i departe.
Ref la lapte, bea mult Vlad, dimineata, seara si de multe ori si dupa masa de pranz imi cere "taptip" asa zice la laptic. Ii place sa adoarma cu bibe de lapte.

ALI, mami de Vlady si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Laura, noi am inlocuit geamul de la usa de la sufragerie cu o foaie de plastic, care arata ca si geamul de fapt. Bat ai mei toata ziua in ea, ca face galagie si se amuza teribil.
Sa-mi zici pe ce adresa de mail sa-ti trimit postarile tale de la odisee. Cea de pe contul comun e buna?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI
.

Gabitzule buna treaba cu geamul inlocuit!! Merci muuult pentru postari, daa, adresa de gmail e buna de pe contul comun . merci tare tare
Alysh spor la lucru! Abia astept sa treaca luna asta!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 14+

Mergi la inceput