Burtici fericite de septembrie-octombrie(232)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

Neata fetelor si HELP PLEASE!

Bebelusa are nasul infundat su plangeeee de mi se rupe sufletul. Adik mucisorii limpezi s-au transformat in niste muci odiosi care i-au astupat o nara. Parca cineva folosea batista bebelusuluui, aia la aspirator. Eu nu stiu ce sa fac...Se poate folosi asa devreme???Sara abia a facut 2 luni...stiu e mai maricica aci in odiseee dar tot mica e...si initial pediatru a zis sa nu folosesc asa ceva.. Voi ati folosit????Cum e ???

Evident ca dr nu raspunde la tel..Imi vine sa ma duc peste el sa-l strang de gat. Daca nici cand ai nevoie de ei nu raspund....

Doro, chiar acuma intrebam de tine si de fetite. Nu stiu ce sa zic cu batista bebelusului, ca noi n-avem.
Nu poti sa dai o fuga pana la pediatru, daca nu raspunde la tel?

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica

so, in Bucuresti ploua cu galeata si sunt 5 grade, plus un vant de mare exceptie. Iar masina mea e stricata de ceva vreme...asa ca nu pot sa scot outul din casa!Abia dupa amiaza apare tati si sper sa dau de dr..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Doro, si Atomix cu o zi mai mare decat pitica ta si eu folosesc batista bebelusului. Dra mi-a zis sa curat cu apa de mare si apoi batista. Sa vezi ce cuminte sta musteriu, mai si rade cand il aspir cu aia

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Maria,multumim Salutam pe micul Foc

Nela,ne jucam de-a cine rezista mai tare,dupa cum veziLas ca ne facem noi mali...

S-a trezit,reusisem sa-l pun in bouncer.A rezistat 5 minute
Ma duc sa-l schimb si revin.

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana81

A VENIT FLAVIUS!!!!!2953 G, 53 CM

E BINEEEEEEE!!!! si eu ma inec in plans deocamdata...SI CAMY E BUINEEEEEEE

Felicitari Camy !!!! Sa iti traiasca puiul mic !!!!!!!!!! Sa fie sanatos si papacios si necolicios !!!!!! Bine ai venit pe lume Flavius !!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

[quote]citat din mesajul lui dana81

A VENIT FLAVIUS!!!!!2953 G, 53 CM

Bine ai venit pe lume Flavius !!!!!!!!!!
Felicitari Camy !!!! Sa fie sanatos si papacios si necolicios !!!!!!

P.S.: am pus poze cu Tudorita la semnatura.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!!
In timp ce Loris molfaie asa...in dusmanie suzeta (incerc sa-i prelungesc ora de papa, la 3 ore), intru sa salut si sa urez:
Biaz, La multi ani (cu intarziere), sa fii sanatoasa, norocoasa si mereu inconjurata de cei dragi!!!

La multi ani!!

Gianina, mamica fericita de gingas Loris Stefan

Fotografii

Mergi la inceput

Merci de raspunsuri Kaiwachan, Monicutz, Nela..
Moni, daca zici ca a mers la Atomix, trimit si eu pe cineva la farmacie sa-i cumpere batista bebelusului, ca ma dispera nu alta! Acu e iar cu ochii maaaari, nu plange dar e pe punctul

Aoleuuu a nascut Camy???

Felicitari mami, sa traiasca puiul atat de asteptat si iubit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Doro, si Atomix cu o zi mai mare decat pitica ta si eu folosesc batista bebelusului. Dra mi-a zis sa curat cu apa de mare si apoi batista. Sa vezi ce cuminte sta musteriu, mai si rade cand il aspir cu aia

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Moni, apa de mare sau ser fiziologic????De care apa de mare, marimer sau de care ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

POVESTEA NOASTRA

Moni, apa de mare sau ser fiziologic????De care apa de mare, marimer sau de care ???

Doro, mama a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)

Buna, eu ii pun 2-3 picaturi de ser fiziologic pe rand in fiecare nara. Las sa moaie putin si apoi trag cu batista bebelusului. Noi facem asta in fiecare zi si avem de-abia 2 sapt dar mucisori din plin.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Pup toate burticile si mamicile cu prichindei cu tot. Mai avem burtici de octombrie?

Camy, felicitari pt bebe Flavius. Sa va traiasca, sa fie sanatos, cumintel, mancacios si sa va bucurati de el.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput