Burtici fericite de septembrie-octombrie(232)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

copilasului meu i s-a facut antibiotice in maternitate si ne-am trzit cu limba incarcata,candida,dupa cum zice pediatra.Doamana aceasta pediatra mi-a zis sa-i dau glicerina boraxata.Sunt nemultumita de tratam.Voi ati patit cu bebeii asa ceva?Ce tratament le dati?Multumesc de raspuns.Sunt cam stressata,caci am descoperit ca docto asta e o cucoana de la care tragi cu forcepsul informatii,cum vrea ea,cind vrea ea,etc si pina una alta sintem legati de ea.Oricum o schimb daca nu..Dar ce solutie imi oferiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Asa, sa va povestesc cu controlul, pana nu uit.

Am inceput peripetia dis de dimineata, pe la 9 juma trebuia sa fiu plecata, sa merg si eu in ritm mai lejer, de om normal, si nu la pas saltat, cum fac de obicei. Cel putin asa imi propusesem, dar na... cum socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ, am ajuns sa plec pe la 10 si douazeci, dupa ce i-am dat Anei o tzatza "din usa", deh, sa o tina cat mai mult, pana ma intorc.

Ajunsa la doctoras, m-a luat repede cu: azi tre sa controlom pe "inside". No bun, ce sa facem acuma, mi-a mai zis si data trecuta ca face control vaginal. M-s surpins insa cu testul Papanicolau, pe care nu ma asteptam sa vrea sa mi-l faca, dar m-am bucurat, ca nici nu mai stiam cand a fost ultima data cand mi-am facut unul. Mi-a explicat ca este testul de detectare a celulelor cancerigene la nivelul cervixului. Mi-a adus un pic de "jena" fizica toata operatiunea, pana a recoltat secretiile, dar nimic major. Rezultatele o sa le am intr-o saptamana.

In rest, mi-a facut eco vaginal, a constatat ca uterul are forma buna, rana nici nu se prea cunoaste, s-a vindecat foarte bine. Mi-am vazut si eu pentru prima data ovarele la eco, mi-a zis ca forma lor este in regula, cum trebuie sa fie. Mi-a dat si poza, asa, de amintire.

M-a intrebat daca inca mai alaptez si cat vreau sa alaptez. I-am raspuns ca planul este acum de minim 6 luni. A parut multumit si mi-a zis ca, desi alaptez, sunt fertila, deci sexul tre' sa fie neaparat protejat de prezervativ. Am profitat de moment (desi eram inca cu poalele in cap si ma asteptam sa ma lase sa ma asez la locul meu, sa imi revizuiesc mental listuta cu intrebarile pregatite de acasa) sa il intreb de anticonceptionale. Mosulica mi-a zis ca nu recomanda nici un anticonceptional, din cauza ca ajung totusi si in lapte si asa ajung si la bebe, iar o alta cauza fiind faptul ca afecteaza (diminueaza) totusi lactatia. Oh well, desi sunt convinsa ca sunt si pastilute pe care le pot lua fara probleme, facute special pentru femeile ce alapteaza, eu merg pe mana doctorasului, si asa au trecut o luna jumate, asa ca o sa ii dam bataie cu preze.

Mi-a mai explicat ca menstruatia poate sa apara sau nu in perioada in care alaptez, dar in mod normal isi revine in drepturi depline la doua luni dupa ce ai incetat sa alaptezi. Dar ca, inca o data, eu sunt fertila, chiar si in lipsa menstruatiei.

Cu sportul: pot sa-i dau bataie, ca i-am zis ca as vrea sa ma duc la bazin.
Vestea proasta a venit cand l-am intrebat la cat timp pot sa fac bebe 2 si mi-a zis ca dupa 2-3 ani, nu este recomandat mai devreme de doi ani, pentru ca altfel o sa fie o sarcina cu risc mare. El o tot dadea ca e si greu cu un copil mic si altul pe drum... eu intrebasem minimul de timp ce ar trebui sa treaca pentru a putea avea din punct de vedere fizic un copil, avand in vedere cezariana. Doi, trei ani e cam multisor sa astept, sper sa se intample minunea dupa un an si numai bine nasc la un an si noua luni. Sa vedem cum o vrea Doamne Doamne, ca nu mai sunt nici eu la prima tinerete.

No cam astea sunt vestile de la noi.
M-a amuzat ca a intrebat, dragut cum este, ca stiu ca ma simpatizeaza mosul, daca "enjoy the baby"... enjoy, enjoy, cum nu...dar si stresul ce vine la pachet, e pe masura bucuriei!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

adevaru-i ca nici nu prea am iesit pana acum,doar in weekenduri cu tati pt ca mie mi-a fost frica sa conduc cu el pana ieri cand mi-am luat inima-n dinti...
o sa mai incerc,trebuie sa reusesc sa ies si eu mai des cu el

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Neata fetelor si HELP PLEASE!

Bebelusa are nasul infundat su plangeeee de mi se rupe sufletul. Adik mucisorii limpezi s-au transformat in niste muci odiosi care i-au astupat o nara. Parca cineva folosea batista bebelusuluui, aia la aspirator. Eu nu stiu ce sa fac...Se poate folosi asa devreme???Sara abia a facut 2 luni...stiu e mai maricica aci in odiseee dar tot mica e...si initial pediatru a zis sa nu folosesc asa ceva.. Voi ati folosit????Cum e ???

Evident ca dr nu raspunde la tel..Imi vine sa ma duc peste el sa-l strang de gat. Daca nici cand ai nevoie de ei nu raspund....

Mergi la inceput

fetele scuze ca scriu asa dezlanat dar am inca sacul de cartofi pe umarsi scriu cu o singura mana,basca pozitia ciudata in care stau,ca sa nu-mi cada

Nela,mie mi-a spus sa lasam un an de la operatie,minim. zde greu ,e intr-adevar ggreu cred cu doi copii...uite Sabina are fetele la un an si zece luni diferenta si nu i-a fost usor,mai ales ca a mers si la serv full time.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

mai intru un pik sa va mai spun vreo doua vorbe.

am vazut poze de Darius frumos si brunetel. ce margelutze de ochi are el acolo. superb

Mihaela Joshua e o scumpete de baiat. wow

Crystina bine ai venit printre noi. ti-a vazut si admirat copilele frumoase foc.

luci mie health visitorul mi-a dat. considerand ca nu e destula lumina prin tara asta. sunt picaturi - 5 pe zi de vitamina A,C si D. cutia e de la NHS. Si mie mi-au dat vitamine pastile. aceeasi combinatie. Mi-au zis ca daca iau benefits, primesc si vouchere si le pot colecta mereu gratis de la ei.

nela si eu am vazut alaltaseara ultimul mohican. dupa baie a cazut secerat la datorie. ma ruga sa nu-l mai pun la san ca el tot ce vrea e sa doarma. iar azi noapte ne-a rupt. a incercat sa-l puna Sergiu in pat mai devreme decat dicta respiratia si l-a tinut dansand pana pe la 1. ii amortise mana si el tot nu mai voia sa doarma. si se impingea nervos si nu avea stare.

daciana sper ca toate vor fi ok si ca sufulul la inimioara va disparea de la sine.

CAMY, NASTERE USOARA! SA VII ACASA CU UN BB SANATOS, VOIOS SI NECOLICIOS!

jumate din mesajul asta a fost scris ieri, dar nu am mai apucat sa-l trimit.

biaz cu intarziere, la multi ani! multa fericire si numai bucurii!

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Mihaela, ma bucur sa te vad pe la noi, mai zi-ne ce ati mai facut?

Tot imi sta in minte sa o intreb pe Doro76 ce ii mai fac fetitele, daca s-au insanatosit. Ca stiu ca aveau toate trei raceala, daca nu ma insel, ultima data cand am vazut-o.

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

Bebelusa are nasul infundat su plangeeee de mi se rupe sufletul. Adik mucisorii limpezi s-au transformat in niste muci odiosi care i-au astupat o nara. Parca cineva folosea batista bebelusuluui, aia la aspirator. Eu nu stiu ce sa fac...Se poate folosi asa devreme???Sara abia a facut 2 luni...stiu e mai maricica aci in odiseee dar tot mica e...si initial pediatru a zis sa nu folosesc asa ceva.. Voi ati folosit????Cum e ???

Evident ca dr nu raspunde la tel..Imi vine sa ma duc peste el sa-l strang de gat. Daca nici cand ai nevoie de ei nu raspund....

Doro, mama a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)

Doro, chiar acuma intrebam de tine si de fetite. Nu stiu ce sa zic cu batista bebelusului, ca noi n-avem.
Nu poti sa dai o fuga pana la pediatru, daca nu raspunde la tel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Nela

Slava Domnului, cea mare e binisor acuma, eu m-am facut mai bine cu oscilococcinum, dar asta mica e varza
Ieri a plans toata ziua, a dormit o singura ora din 12!! Iti dai seama ca eram capiate si ea si eu si cea mare cand a venit de la gradi Azi noapte s-a treezit de vreo 3 ori, eu cu poma de muci dupa ea...nici nu urla saraca! Noaptea nu plange niciodata, doar se foieste, dar eiri ziua a fost DEZASTRU si azi incepe cam la fel . Si trebuie sa ajung si la gradi la cea mare, ca ne-a pregatit cica o surpriza!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

Doro, mama a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)

Doro noi nu folosim inca pompita,desi avem.In spital ne-a aratat moasa cum se scot mucisorii(aia mari si urati ) cu un betisor de urechi mai subtire,din ala de bebei.Cineva trebuie sa-i tina capsorul ca s anu miste pt ca e periculos,iar tu cu grija il apropii de balaur si il scoti in timp ce rasucesti usor betisorul.Rasucitul ala e cheia succesului,ies imediat.Bafta,sper c-ai inteles ceva din ce-am zis aici

Mergi la inceput