Burtici fericite de septembrie-octombrie(232)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Bine ai venit pe lume Flavius!!!!!!!!
Camy sa -ti traiasca minunea, sa fie sanatos si papacios !!!!!!!

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza
uf, vroiam sa intru si eu repede repede cu niste agitate pt Camy dar se pare ca e deja cazul de FELICITARI!!! BUN VENIT FLAVIUS, PUI MULT ASTEPTAT DE MAMICA! SA FII SANATOS, PAPACIOS SI NECOLICIOS SI S-O FERICESTI PE MAMI IN FIECARE ZI!

si FELICITARI SI PAZZA!! BUN VENIT DARIUS ANDREI, SA FII SANATOS SI LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!

ma duc la recuperat

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata, fetelor! De fapt e pranz dar la noi tot programul e dat peste cap. Va multumesc mult de mesajele frumoase. Au fost unul dintre putinele lucruri frumoase de ieri. Astazi dimineata ne-am chinuit cu colicii dar nu mi se mai par asa de grozavi comparativ cu tot ceea ce ni s-a intamplat in ultimele saptamani si comparativ cu dificultatile prin care sunt nevoite sa treaca alte mamici.

Pana sa reusesc eu sa scot agitatele mele care au devenit obeze de atata odihna, Cami a si nascut. Felicitari, Cami! Sa-ti traiasca puiul. Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Felicitari, Camy! Bune venit pe lume Flavius! Sa fii sanatos si sa le aduci parintilor numai bucurii!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Asa, sa va povestesc cu controlul, pana nu uit.

Vestea proasta a venit cand l-am intrebat la cat timp pot sa fac bebe 2 si mi-a zis ca dupa 2-3 ani, nu este recomandat mai devreme de doi ani, pentru ca altfel o sa fie o sarcina cu risc mare. El o tot dadea ca e si greu cu un copil mic si altul pe drum... eu intrebasem minimul de timp ce ar trebui sa treaca pentru a putea avea din punct de vedere fizic un copil, avand in vedere cezariana. Doi, trei ani e cam multisor sa astept, sper sa se intample minunea dupa un an si numai bine nasc la un an si noua luni. Sa vedem cum o vrea Doamne Doamne, ca nu mai sunt nici eu la prima tinerete.

No cam astea sunt vestile de la noi.
M-a amuzat ca a intrebat, dragut cum este, ca stiu ca ma simpatizeaza mosul, daca "enjoy the baby"... enjoy, enjoy, cum nu...dar si stresul ce vine la pachet, e pe masura bucuriei!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica

Nela, si mie medicul mi-a spus dupa primul copil sa astept 2-3 ani nu fiindca nu s-ar putea inainte ci ca sa ma refac complet. A avut dreptate in ceea ce ma priveste. Abia dupa doi ani si jumatate ajunsesem la o greutate rezonabila si nu mai simteam nimic care sa-mi aminteasca de sarcina si nastere. Vei vedea si tu. Tu iti cunosti cel mai bine corpul si stii cand e timpul potrivit, cand esti in stare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Doro, si Atomix cu o zi mai mare decat pitica ta si eu folosesc batista bebelusului. Dra mi-a zis sa curat cu apa de mare si apoi batista. Sa vezi ce cuminte sta musteriu, mai si rade cand il aspir cu aia

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Stai sa vezi cand o sa mai creasca putin ca n-o sa mai rada. La noi cel mic e vesel iar cel mare abia acum a renuntat la a plange cand vede ca montez aspiratorul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

Neata fetelor si HELP PLEASE!

Bebelusa are nasul infundat su plangeeee de mi se rupe sufletul. Adik mucisorii limpezi s-au transformat in niste muci odiosi care i-au astupat o nara. Parca cineva folosea batista bebelusuluui, aia la aspirator. Eu nu stiu ce sa fac...Se poate folosi asa devreme???Sara abia a facut 2 luni...stiu e mai maricica aci in odiseee dar tot mica e...si initial pediatru a zis sa nu folosesc asa ceva.. Voi ati folosit????Cum e ???

Evident ca dr nu raspunde la tel..Imi vine sa ma duc peste el sa-l strang de gat. Daca nici cand ai nevoie de ei nu raspund....

Doro, mama a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)

Noi folosim cu succes batista bebelusului si cu ser fiziologic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Buna!
Sunt o mamica de noiembrie- decembrie... si vin la voi cu o intrebare. Vreau sa nascnatural dar am auzit ca maternitatile nu mai au oxitocina... o sa imi incerc norocul la farmacii...cine stie...poate gasesc. IN cazul in care gasesc... cate fiole as avea nevoie?

33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Voi aveti walkie talkie?
Saptamana asta am fost cu mama acasa dar, de luni incepe serviciul si as vrea sa ma pot deplasa si eu din camera sa nu stau tot timpul cu ochii ca pe butelie pe bebelus. Avand in vedere problemele cu inimioara mi-ar fi frica sa-l las nesupravegheat chiar daca doarme si chiar daca nu a facut nicio prostioara pana acum si se presuspune ca nici n-ar mai face. Am inteles ca sunt unele aparate walkie talkie care supravegheaza si respiratia. Aveti voi asa ceva? De unde ati cumparat?
Si umidificatoare de aer folositi?Am incercat sa pun un vas cu apa dar, parca tot uscat este aerul.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

BINE AI VENNIT PE LUME FLAVIUS

Am vorbit acum cu camy, era foarte bine, era fericita. A zis ca a decurs totul repede ca nici nu a avut timp sa respire . Era fericita draga de ea ca a tipat cat l-au tinut plamanii si ca nu este mov . Doamne ajuta. Inca mai tremur. Asa de tare ma bucur ca tare greu i-a mai fost. Si stiu atat de bine ce inseamna... off, ce ma bucur...

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput