Burtici fericite de septembrie-octombrie(232)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Doro, mie pediatra mi-a dat Sterimar. La mine cu serul fiziologic nu prea functiona... sanatate multa si tie si fetelor

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Salutare si de la noi!!! cu ochii carpiti (mici si prietenosi, cum zicea cineva) si fetele palide

mai intai de toate..cu intarziere, LA MULTI ANI, Bia!!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta draga!!!

si pentru Laura..La multi ani fericiti!!!

am vazut ca a venit pe lume puiutul lui Camy...felicitari din suflet mami!!! sa fie sanatos, voios si fara dureri de burtica micutul Flavius!!!

deci..noi avusaram o noapte de pomina..ca tot ne-am laudat ca miercuri pe joi am dormit all night long..azi noapte s-a chinuit mititica cu niste bule de aer ce nu vroiau sa iasa..si se jelea cu gurita larg deschisa..si mai baga o bula de aer..a facut saracu grig ture cu ea prin camera..a adormit intr-un final la 4 si la 6 s-a trezit speriata de un part (de-al ei..mititica); acum doarme de vreo ora..si vecinul de sub noi isi renoveaza garsoniera;

Raluk imi place tare mult tipul de caracter cu care ai scris "mami fericita de minune Alex"..asta l-am cautat si eu intr-o seara de mi-au iesit ochii din cap..vezi bine, ca probabil eram prea obosita ca nu am reusit sa dau de el in cele 16 tipuri de caractere..oare daca mi-l pun si eu o sa zica lumea ca te copiez? oricum am nascut in aceeasi zi..cine, ce mai poate sa zica?!!

eu nu stiu sigur daca Ana are colici..sunt zile bune si zile mai putin bune..nu plange ore in sir..si cand este suparata, se vaita, dar nu tipa cu gura larg deschisa; ne-am dat seama ca inainte de un caca este agitatia maxima..de parca ar fi constipata si se chinuie sa-l scoata;
ideea este ca de cand cu articolul din about paedriatics, viata noastra s-a schimbat in bine..eu nu o mufam corect si se chinuia micuta cu sanul pana reusea sa se alimenteze cat de cat;

nu am observat vreo schimbare la ea pentru ca eu nu mai mananc lactate..de aceea spuneam ca vreau sa le reintroduc..macar pentru cerealele de dimineata, ca imi este tare greu fara ele;

revin!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Laura78nico la multi ani!
Luto vaccinul se poate face mai tarziu nu e musai fix 2 luni. Oricum bebe trebuie sa nu fie racit ca atunci nu se fac vaccinuri.
Unombun ptr candidoza bucala eu stiam ca se da un amestec de glicerina boraxata + stamicin dar mai intreaba un medic pediatru.
Doro noi folosim ser fiziologic, o para de cauciuc si pana acum a fost k. Este adevarat ca nu are mucisori multi, ca atunci am folosi batista bebelusului.
Camy felicitari, recuperare usoara! Bine ai venit pe lume Flavius!
Moni iulia eu am walkie talkie si este k chair amplifica urletele lui incat in statie se aud foarte nasol. Este una uzuala cumparata d ela farmacia donna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Haha...Le-am venit de hac mucisorilor cu batista bebelusului!!!Super inventie!!!A papat si ea 140 de ml ca de obicei, nu 50 ca azi noapte cand nu putea fata sa respire. Saru mana inca o data pentru sfaturi.
E drept ca si acu urla...dar de oboseala, nu de muci!!! Vrea fata sa o legan cu carutul dar o las sa se mai epuizeze si incerc sa nu o iau in brate!!!E in patutul cu ace care i se infig in spate, dupa cum bine stiti multe dintre voi!!!!!!

INCA O DATA URAAAA PT CAMY !!!

Sa fie Flavius sanatos!!! Multumim Moni de vesti

Si La multi ani LAUREI

Dana- or sa mai fie nopti din astea!!!!CURAJ CA TREC!!

PUP FETELE( pisicuta e pe adormite....nu o mai aud, da ma duc sa vad ce face si revin pt recuperari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna ziua si de la noi si multi pupici la fete!

FELICITARI CAMY si PAZZA, sa va traiasca minunile si sa fiti sanatoase alaturi de ei!

Ce m-au distrat discutiile despre hainutze prea mici in comert, la noi a fost exact invers si inca este, nimic de pe piata nu ne merge, toate sunt imense la 56 cm sau 0-3 luni, abia am gasit ceva de 1 luna sau 0 luni si ceva salopete la frmele de renume, m-au uscat la buzunar, dar macar nu e fata in fundul gol.

Despre mucisori va pot sugera si o alta solutie, pe care o folosesc si eu: eu nu sunt de acord inca cu batista bebelusului, pur si simplu nu pot, e un pitic pe creier, asa ca am gasit in farmacie - la Centrofarm - o pompita de nas de la Marimer care o folosesti utilizand gura ta si asa aspiri mucusorii, la noi functioneaza perfect.

Referitor la lohii si eu am luat ergomed si am avut cam 3 saptamani in total, la inceput foarte abundente cateva zile apoi din ce in ce mai putin.

Raportam si noi de la controalele lunare - ca am fost si la neonatoloaga si la pediatru aca medic de familie - suntem bine, am luat in greutate si avem 3800gr si 50 cm (2890 si 48 la nastere), totul normal, am recoltat secretie de la ochisori si din nas ca sa vedem ce facem in continuare, cu piciorul continuam deocamdata masajul si mergem la eco de sold ca sa eliminam orice fel de probleme , cica nu e cazul de ghips momentan, m-am suparat tare dar acum mi-am mai revenit, sa speram ca va fi bine. Continuam ca si pana acum si cica sa ii dau si calciu, am uitat insa in ce doza si tre' sa sun sa intreb, numai ca eu nu prea sunt de acord si o sa vad ce decizie voi lua.

Si noi ne chinuim tare cu parturile e ceva de groaza, la ragaiala vad ca incepem sa ne prindem care e treaba, dar din pacate imi si vomita cu jet dupa masa, sper sa nu fie probleme, oare cand ar trebui sa imi fac griji??? Noi luam debridat, colic baby si sab simplex de cate 2 ori pe zi, alternativ la fiecare masa si sunt momente in care suntem mai binisor.

Slava domnului imi doarme noaptea bine, ma rog sa o tina tot asa, ziua mai are momente cand sta treaza mai mult si e maraita, dar eu sunt super multumita.

Ma pregatesc si eu de controlul de 6 saptamni, mi-e si groaza de care va fi, dar asta e, numai sa fie bine. Deja ma chinuie rau intrebarile referitoare la metoda de conytraceptie pe care o voi adopta, mai ales ca nu suport prezervativul.

Cam asta de la noi, va pup!

-----------------------------------------------------------------
Aexandra fericita de ALESSIA ZEINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

laura78nico, la multi ani, sa ai parte de tot ce iti doresti!
Raluk, curaj, o sa treaca si perioada asta!!Asa imi zic si eu cand plange neconsolat sau cand se trezeste din ora in ora noaptea.
AZI NOAPTE s-a trezit la 12, la 2, la 3, la 4 . Oare e bine sa-i dau papa mereu, sau el se mai trezeste asa...de dragul meu . Ca parca nu mananca asa mult, imediat adoarme la san

Sa nu mai zic ca l-am schimbat de doua ori ca s-a udat tot...daca nu stiu sa pun un pampers..imi venea sa
b]danangie, ma bucur ca s-au ameliorat problemele cu sanii. Ce face Mattia, cum l-a primit Alessio? Tu stii cumva cand le fac primul vaccin?Ca mie pediatra mi-a zis ca o sa vina prin posta programarea pentru asta.
Fetelor, dupa vaccin bebeii fac febra? La ce trebuie sa fim noi atente (off, stresul meu cu febra si convulsiile)?
Raluk,[/b] eu nu ma mulg deloc...adevarul e ca rar se face tare un san...ii dau pur si simplu mereu san, cand cere el. Un san o data, un san data viitoare. Cand mi s-a intamplat sa fie tare sanul, storceam putin sa se inmoaie, apoi puneam bebe. Nu stiu nici acum cand un san e golit complet.... . Probabil cand e moale, moale. Si mie imi curge sanul de la care nu papa bebe...iar cand se apropie momentul de papa simt asa...ceva, ca niste gadilaturi. De ce adica e semn rau ca ne curg sanii?
S-a blocat forumul la pag 5
trimit si revin....

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan

[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144290"Asa s-a nascut Loris[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Camy felicitari, sa fii sanatoasa si fericita! Bun venit pe lume bebe Flavius, sa fii sanatos, papacios, necolicios iar mami tau sa aibe mult laptic

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Citat:
citat din mesajul lui dana81

A VENIT FLAVIUS!!!!!2953 G, 53 CM

E BINEEEEEEE!!!! si eu ma inec in plans deocamdata...SI CAMY E BUINEEEEEEE

Felicitari Camy !!!! Sa iti traiasca puiul mic !!!!!!!!!! Sa fie sanatos si papacios si necolicios !!!!!! Bine ai venit pe lume Flavius !!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

FELICITARI CAMY! Sa iti traiasca bebe Flavius, sa fie sanatos, voios, voinic si sa va aduca numai si numai bucurii!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Nela, si mie medicul mi-a spus dupa primul copil sa astept 2-3 ani nu fiindca nu s-ar putea inainte ci ca sa ma refac complet. A avut dreptate in ceea ce ma priveste. Abia dupa doi ani si jumatate ajunsesem la o greutate rezonabila si nu mai simteam nimic care sa-mi aminteasca de sarcina si nastere. Vei vedea si tu. Tu iti cunosti cel mai bine corpul si stii cand e timpul potrivit, cand esti in stare.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Bia, da, ai dreptate, sper sa imi dau seama cand o sa fie timpul potrivit pentru bebe 2. Sincer, eu ma simt pregatita sufleteste, mai ales ca pentru mine si sarcina si nasterea au fost ok, am trait momente placute cu ambele, iar greutatea nu reprezinta o problema, zic eu. Eu mai am un surplus de 6 kilograme din 21 luate in sarcina, in o luna, doua or sa se duca si alea. La 1.67 cat am eu, pot sa raman si cu astea care le mai am linistita (inainte de sarcina am avut 57kg).
Mie mi-e teama sa am mai devreme de doi ani un bebe din considerente pur medicale: uter nerefacut complet si drept consecinta o sarcina cu probleme. Apai om vedea mai incolo cum sta treaba si cat de pregatita m-os mai simti, inca, dupa ce va incepe sa imi faca Ana parul moate.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Mihaela ce frumos si grasun este Joshua! si ce frumos sta el in slingul albastru!!!

Acum am ajuns la postul tau Raluk..in care spui ca vrei sa renunti la muls...sa stii ca din cauza aceasta- teama de a nu creste prea mult productia- am incercat sa nu ma mulg prea des..decat atunci cand simteam ca pleznesc;
sunt destul de obosita acum...si am impresia ca nu pricep nimic din ceea de citesc..asa ca o sa mai reiau mesajul tau mai tarziu;

Andre..bravo pentru cele 34 saptamani! si pentru optimism!

L-am vazut pe flacaul dragut al Pazzei! sa va traiasca si sa fie cuminte, cuminte!

Ralu ziceai de intepaturile in san dupa alaptat..si eu am!!! mai ales daca o pun la celalalt san..dupa ce incepe sa traga, simt intepaturi in primul san..off, offf!
apropo de intarcat..aseara eram un pic disperata..aveam sanii f moi..asta mica se vaita cu sanul in gura..ajunsesem eu la concluzia ca nu mai am lapte..apoi, am apasat putin pe langa areola si iesea laptic...stergem fruntea!
tot aseara..am realizat noi cat suntem de neindemanatici..eram in faza aia cand credeam ca nu mai am lapte si zic, hai sa-i dau din laptele muls de azi dimineata si pastrat in bibe in frigider...avem bibe de la Nuk de sticla..deci, cum Dumezeu se tine biberonul ala? gaurica trebuie sa vina in sus sau in jos?!! suntem jalnici!
copila era plina de aer asa ca a refuzat biberonul..

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput