Burtici fericite de septembrie-octombrie(232)
Raspunsuri - Pagina 12
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamaria1979 Moni iulia eu am walkie talkie si este k chair amplifica urletele lui incat in statie se aud foarte nasol. Este una uzuala cumparata d ela farmacia donna. |
Monitorizeaza si respiratia? Cat a costat?
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumfy_12 Buna! Sunt o mamica de noiembrie- decembrie... si vin la voi cu o intrebare. Vreau sa nascnatural dar am auzit ca maternitatile nu mai au oxitocina... o sa imi incerc norocul la farmacii...cine stie...poate gasesc. IN cazul in care gasesc... cate fiole as avea nevoie? 33 ![]() |
eu am facut cezariana si mi-au trebuit 5 fiole. sotul a cumoparat 10 insa 5 s-au "evaporat" .. impreuna cu 2 cutii de ergomet, 1 cutie de tramal si 2 sticle de perfalgan ...
se gaseste greu insa poti cauta pe siturile farmaciilor, suni, intrebi daca il au si le poti ruga sa ti le opreasca!
nastere usoara si bb sanatos!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
mary_07 spune:
Hello
Ma doare capul de la cat am umblat azi prin oras

Am citit asa in mare sa vad despre ce ati vb dar tre' sa mai dau o tura ca sa pot si raspunde![]()
Monica,daca Razvi nu era atat de cuminte,stai linistita ca nu faceam mare lucru. Dar asa,in alea 3-4 ore cat doarme el,daca Alex sta linistit si are activitate,imi pot face si eu treaba linistita![]()
Referitor la bb 2,si eu stiam de 2 ani dupa ceza...dr. mi-a spus dupa prima nastere ca sunt refacuta f bine,dar de bb n-am intrebat.Noi ne doream sa fie apropiati ca varsta,2 ani ziceam de la inceput ca e tocmai ok...si 2 ani au fost (bine,fara 2 luni
).Nu ne-am protejat deloc
am zis cand e sa vrea DD sa ni-l dea,ni-l da...si ni l-a dat la momentul oportun
.
Intr-adevar,si dr. mi-a spus acum pe ultimele luni ca e sarcina cu risc,dar in sensul ca trebuie o atentie mai sporita asupra mea atat din pct meu de vedere cat si al medicilor in ceea ce proveste operatia.
Dr mi-a mai zis ca uterul e complet refacut in 7-8 ani...apai nush daca e asa sau nu.
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
Ellenuta spune:

Bine ai venit pe lume, FLAVIUS! Sa fii sanatos si sa ai noroc in viata, sa le aduci multa bucurie parintilor!
Camy, ma bucur tare ca totul a fost bine si ca bebe e sanatos. Refacere rapida, scumpa mea si mult laptic pentru pitic!

buna fetele,
nela asa e diferenta intre fete .. 1,8 ani .. eu nu vroiam asa repede inca un bb insa s-a intamplat in prima zi dupa CM .. incredibil, nu? poate asa a vrut DD .. important e sa te simti tu pregatita si corpul tau sa fie pregatit de o noua sarcina.
doro ma bucur tare ca e bine pitica si ca ati folosit batistuta .. e o inventie tare buna. ce de muci am scos eu de la eva .. mama mama .. sanatate multa!
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Dana15 spune:
Vai Luci parca te si vad unduindu-ti soldurile la receptie ca sa doarma puiutul!
offf..imi pare rau ca programarea este mai tarziu decat sperai!
buun..am ajuns si eu la zi..dar imediat ma duc la copila;
Nela mai in gluma, mai in serios noi radem si glumim ca "ce facem de Craciunul acesta?" "un fratior/ sau o surioara pt Ana"...cred ca daca nu ar exista micile pb financiare si administrative, gen: cumparat o locuinta mai mare
..ne-am apuca si noi repede de bebe 2;
timpul le rezolva pe toate, o sa vezi! apropo, cine zicea ca exista o mamica pe DC care urma sa faca a 5-a cezariana?!! si la interval destul de mic intre ele?
pup fetele! sper sa revin cu mintea mai limpede!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mary_07 spune:

Felicitari Camy!!!! Sa ai un bebe sanatos iar tie refacere rapida si mult laptic!!!!

Nu mai stiu cine intreba de temperatura dupa vaccin
...nu e obligatoriu sa faca,Alex nu mi-a facut niciodata.Dr. mi-a zis sa-l urmaresc cateva ore dupa vaccin,atunci ar trebui sa faca
Poze cu noi 
_
Melania,
de
si
Razvan (21 august 2009)
mary_07 spune:
Iulia,ti-am admirat puiutul,e un frumos!!!

Pana imi dorm piticii ma duc sa fac o ciorba acra si curatenie
Mai intru in pauze![]()
Poze cu noi 
_
Melania,
de
si
Razvan (21 august 2009)
Ellenuta spune:
dana eu ziceam de fata cu 5 cezariene .. adita este userul pe DC ..
are 5 ceza dupa cum urmeaza .. oct 2009, apoi ian. 2007, ian. 2005, mai 2003, 27 sept. 2001 .. relativ apropiate .. nu?
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
kawaichan spune:
Revin si eu.
Felicitari Camy si bun venit bebe Flavius !! Sa fie sanatos si sa va insenineze viata !

Moni_iulia,monitorul de care intrebi tu se numeste Angelcare (http://www.angelcare-monitor.com/show_product.php?product_id=3&language=en&country=ALL) si nu stiu daca se vinde in Romania..insa am avut impresia ca-l are Danutzu dupa ce am vazut una din pozele ei.Poate iei legatura cu ea si o intrebi de unde l-a cumparat
Raluk,ai incercat sa mulgi doar cate 20-30ml din fiecare san atunci cand sunt ff tensionati? Doar cat sa nu te mai doara,mie asa mi-a zis moasa la ultimul control.Si mie imi tasneste laptele de zici ca-s o fantana arteziana dupa ce trage Josh de vreo doua ori.Ieri incepuse sa rada ca-l stropisem pe fata
Bifez si eu la faza cu intepaturile,nu cred ca-i motiv de grija
Mary,imi pare tare rau sa aud ca nu mai ai laptic:((
La multi ani Laura78nico
Multa sanatate si fericire !
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
anamaria1979 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Monitorizeaza si respiratia? Cat a costat? Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania Poze |
Nu respiratia nu o monitorizeaza si se aud sunetele care depasesc o anumita intensitate de exemplu suptul degetului sau foiala in patut. Nu a fost scump a costat 1.2 mil. Este o firma no name "essentials baby" si se numeste audio bunny baby monitor. In instructiuni spunea ca ar merge pe o raza de 150 m dar sincer nu l-am testat decat in apartament cu usile inchise, in special la bucatarie cand gatesc ceva si bebe doarme sau este treaz linistit.

33