Burtici fericite de septembrie-octombrie(232)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Camy, felicitari, sa fiti sanatosi iar bebe sa pape bine si sa nu aiba colici!Cum puneti voi in nas serul fiziologic? pic,pic? nu se duce pe alta cale?Noua in spital ne-au aratat altfel, dar mi-e aasa de groaza ca prefer sa-i trag mucisorii cand ii vad pe nara...fara sa mai pun ser de ala

Merge asa greu DC-ul...of

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan

[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144290"Asa s-a nascut Loris[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Kemsy eu pu ser cu o seringa mica de 5 ml, fara ac picur cate putin in fiecare nara. Este adevarat ca fimiu nu sta dar asta este, oricum la alaptare mai sare si laptic in nari cand este presiune mare pe sani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

http://hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=371857595&ownerId=169157907

FELICITARI,CAMY!SA FIE SANATOS BEBE FLAVIUS!
Va multumesc fetelor pentru ca va ganditi si la mine.
Am reusit sa pun cateva poze cu printesa mea...
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Mai vroiam sa mai scriu cate ceva,dar am uitat ce am citit de dimineata...scuzati dar am mintea cam in ceata la ora asta si dupa o zi plina.

Monica si Iulika v-am admirat puii,sa va traiasca,tare scumpi mai sunt

Dana multumim La bibe de la Nuk chestia aia plata tr sa-i vina in cerul gurii iar gaurica de la airsystem in partea de jos.

Pup fetele,ma retrag si eu

O noapte linistita !

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Fetele,

Mucii mai trec, dar urletele mai deloc!!!!Experimentez o ora de tipete continuu, in orice pozitie, mai ales in PATUL CU SPINI!!!! Si mai dadeam altora indicatii cu patul...Na ca se intampla si la mine .

Gianina- serul eu il pun picatura cu picatura in fiecare nara si nu se duce pe alta parte. Succes la operatiunea cu pricina

Ellenuta- merci pentru urari. Parca ziceai ca si ANNA ta mai plange cateodata muuult. Colici sau tot " chestie de patut cu spini"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hmmm, vad ca nu doar al meu e marait. Nu stiu ce are de ieri ca nu vrea sa doarma ziua deloc. Am adunat asa maxim 2 ore de somn de la 10 pana seara la 9 ieri si azi am luat-o de la capat . Si urla si chitzaie si se screme si se agita si tipa si si... o fi de la vreme sau e luna plina vorba aidei??

kawaichan, m-ai bagat rau in ceata . Eu tin bibele exact invers de cum zici tu, cu gaurica in sus. M-am gandit asa pt ca si suzeta e la fel cu partea plata in jos... plus ca daca tin gaurica in jos, curge laptic prin ea.

Off, ce ma fac eu cu el daca imi continua asa? Azi nici sa mananc nu am apucat si nu va mai spun ca ma chinui de 2 zile sa calc 6 camasi. AM reusit 2 si un sfert . Nu mai are barbactu cu ce sa se imbrace la munci. CRed ca in curand ma trimite cu bebe la plimbare si divorteaza. DE mancare... l-am pus sa ia ceva la pachet din drum ca frigideru meu e nud, sexy, empty, gol...

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mariaanna, e o dulce printesa mica. Este asa frumoasa si cu niste trasaturi atat de bine definite .Sunteti o familie tare frumoasa. Sa fiti fericiti

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Daa Moni, o fi luna plina!!!!Sau ce o fi ca si eu o iau razna. Urla in continuare, chiar o las de data asta, ca e mancata, schimbata iar cea mare a venit acasa si vrea sa ne jucam de-a vanzatoarele!!!!!!!!Va inchipuiti ce chef am Va las ca striga Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!

Abia acum am putut intra la voi desi imi doream nespus de mult sa vorbesc cu voi.Am trecut de cele doua saptamani in care din cauza epiziotomiei nu am putut sta normal pe scaun.
Despre noi ce pot sa spun? Bebe e bine, mananca, doarme plange din cauza colicilor,in schimb Ramona a fost cea care ne-a dat batai de cap si inca nu este ea cea pe care o stim noi dar sper ca se va adapta.
Din pacate azi nu pot sta mai mult...oricum fac cinste virtuala ca este ziua mea.

Pupici la toate si in special unul pt Monikus

Laura 38+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Si felicitari tuturor mamicilor dar nu am acum timp sa nominalizez nici semantura nu am actualizat-o. Data viitoare

Laura 38+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput