Burtici fericite de septembrie-octombrie(232)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LAURA

La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

doro eu ziceam de eva, fetita cea mare, ca mi-a tipat de colici pana pe la 4 luni .. si anna are ceva colicei insa daca o iau in brate .. trec .. ea pana acum e mai cumintica decat eva, sper s-o tina asa ..

mariana e tare frumoasa ana. e o buflesica scumpica!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

BIAZ!
LAURA!
LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE!

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutzu spune:

Hello,

si eu am aceeasi experiente de urlaturi ziua cu puiutzul meul de 2 zile... chiar m-a mirat pentru ca pana acum colicii nu au fost atat de durerosi, se frichinea dar nu plangea, de urlat nici vorba. Oare devin mai durerosi odata cu trecerea saptamanilor? Voi ce stiti?

Mariaanna, ai o dulceatza de printesa acolo! Sa fiti sanatoase!

Legat de monitor, Iulia sa sti ca nu am si eu sunt interesata sa imi iau unul :). Preturile am inteles ca variaza de la 100-800 lei (cel de 800 are chiar si urmarire video).

Pupici de la Dana ai BB Carol

Mergi la inceput

eu stau cu vreo 7-8 pagini deschise cu poze plus povestea nasterii lui Loris, plus povestea lui Alice Nastase, dar pana sa le vizualizez pe toate am zis sa va mai zic si de noi, ca am lipsit 3 zile de pe aici...

am fost la pediatru, grasuna mea a mai pus frana putin la luat kg, a luat 600 gr in ultima luna si doar 1 cm in lungime, deci avem 5.600 si 58 cm...dar dr a zis ca e ok, ca oricum luase mult in prima luna...am facut ieri si vaccinul, saracutza in loc sa-i luam cadou de ziua ei, noi am intepat-o dar s-a comportat destul de bine, a inceput sa planga cand m=a pus asistenta s-o tin, cred ca mai mutl de nervi, dar dupa ce i-a facut vaccinul s-a linistit repede la noi in brate...
si noi luam calciu, ne-a dat 5 ml pe zi 10 zile pe luna, ne-a zis sa ia pana in decembrie....

miercuri am fost de am facut si eco la sold, si se pare ca totul e ok! ieri am ajuns cu pozele si la chirurgul ortoped si ne-a confirmat si el ca n-are nimic, sau daca a avut vreo pb mica s-a rezolvat in astea 2 luni...totusi, pentru linistea noastra noi o sa repetam ecografia peste o luna si am cam vrea sa ajungem la dr Burnei, din Buc....avem si noi piticii nostri, nah, nu prea avem incredere totala in medicii din Ct

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

stiu ca vroiam sa mai zic si eu cate ceva fiecarei fete, dar stand cu Ebru pe picioare nu ma pot organiza sa scriu si eu pe un carnetel cate ceva sunt varza, stiu, iar cu memoria stau taaaaare prost...
eu nu stiu cum stau copilasii vostri singurei asa, cand nu dorm...a mea sta cam...5 minute, maxim 10, ori pe playmat ori cat poate sa tina suzi, si dup-aia incepe concertul....iar de adormit adoarme la mine pe picioare si cand vreau s-o mut se trezeste....deci stau cateodata intepenita pe scaun cu orele si daca am facut prostia sa nu-mi iau apa langa mine, am incurcat-o, ca nu vreau s-o deranjez din somn cand vad cat de greu adoarme dupa reprizele de scremut...azi am vrut sa fac niste pulpe la cuptor....am reusit sa "dezpielitez" una din ele, si atat...cred ca o sa incerc sa devin si eu imuna la plansetele ei cand stiu ca e mancata, schimbata, ragaita etc..

ma pun pe vizionat poze acum ca m-am plans si eu destul...desi fata de ce traiesc alte fete dragi, stiu ca asta e parfum la noi...noaptea doarme bine, colici nu prea am avut (din pacate de dintisori nu mai avem cum sa scapam ), iar din plans se opreste cand o luam in brate sau ii dam suzi....

a, Moni_Iulia stiu ca Adi zicea ca are monitor si pt monitorizarea respiratie, o mai intrebi pe ea modelul cand mai intra...

si bun venit Crystina si bine ati revenit Adnana si Mariaana

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Laura La multi ani si multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

pazza e tare scumpic puiul

Claudia mami cred ca toate englezoaicele sunt invidioase pe silueta ta! Ce bine arati! . Si multumesc mult de tot ca m-ai linistit si cu tasnitul laptelui ca nu e cauza de intarcare, si cu intepaturile din san

Diamar eu am inceput cu intrebarile cu gaurica de deasupra funduletului. Ca a zis Gianina de ea, ca trebuie sa mearga la doctor pentru ea, ca e ceva legat de coloana. Si eu m-am panicat ca si noi avem asa ceva si nu ne-a zis nimeni nimic. Poate ii fac o poza sa v-o arat sa vad daca aveti si voi asa ceva sau nu...

Meli multumesc de raspunsul cu laptele . Deci daca nu tin lapte praf in casa suntem in afara pericolului deocamdata . Nu te mai stresa cu chestia asta, oricum, vei fi mai libera putin asa, va putea da si altcineva de mancare, si ai zis si tu ca Alex a fost super pe lapte praf

Nela si eu sunt de aceeasi parere cu lapticul, ca ar trebui sa se regleze si in sus si in jos cantitatea, in functie de cat cere. De aia ma si straduiesc de 3 zile sa renunt la muls. Spre seara am o stare subfebrila, nu stiu daca din cauza asta... Vad ca numai vesti bune ai avut de la doc (ignoram partea cu cezariana, ca poate in cateva luni se schimba parerea lor ), dar ma bucur de partea cu sportul si ca esti bine, refacuta complet . Ai dat jos 15 kile??? Super . Ai avut dreptate ca ne faci invidioase!

Liliana m-ai distrat teribil cu gogoasa infuriata .

Of, Doro ce rau imi pare de nasucul vostru . Sper sa treaca repede! Apropo de tine cu oscilococcinum, asta e bun si la noi daca alaptam? Ca ma simt tare aproape de o febra (nu stiu daca de oboseala simt asta, sau urmeaza o raceala, sau e de la sanii durerosi de nemuls...). Si as vrea sa stiu pe ce sa ma bazez daca racesc in timp ce alaptez... Ca de obicei bagam usturoi, dar acum cred ca as schimba teribil gustul laptelui...

Moni_iulia ce mare si frumos e Tudorita

Of, Bia ai avut atatea greutati incat colicii ti se par ok

strumfy intreaba-ti doctorul eventual, eu nu am vazut in momentele alea cat a bagat pe vena

Am uitat sa multumesc fetelor care ne-au adus vestea despre Camy. Si stiti ce mi-am mai amintit? As vrea sa facem galerie si fetelor de noiembrie decembrie care au scris la noi. Andre, din moment ce tu nasti de Sf. Nicolae , ne poti anunta te rugam frumos, cand trebuie sa facem galerie pentru Monis?

Dana deci ati avut putin show cu printesa. In legatura cu fontul, ar fi super sa il avem la fel . Vrei sa scriu codul cu spatii sa vezi care e?

Si scriu eu incalcit din cauze de colici urlaciosi, nu tu esti de vina ca trebuie citit postul meu de mai multe ori ca sa intelegi ceva . M-ai distrat tare cu parintii neindemanatici , si noua ni se intampla sa observam ca nu il tinem bine, nu avem grija de cap, de coloana... . Speram sa fie rezistent .

Da, Gianina trebuie sa treaca perioada asta grea, vorba fetelor, doar n-o fi asa pana cand se va insura . Mersi de explicatiile cu sanii . In legatura cu cursul sanilor, citisem in articolul ala dat in capitolul trecut ca e o legatura intre colici si sanii astia care tasnesc lapte in gurita bebeilor.

Mihaela multumesc mult de tot . Deci e normal cu intepaturile! Si mi se pare un sfat bun cu mulsul putin, doar cat sa nu fac temperatura

Mariaanna aveti o printesa grasunica si frumoasa tare

Selen ma bucur tare mult ca totul e bine cu printesa

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

am facut listuta cu sarbatoritele lunii noiembrie. daca intrati maine pe userul comun, va rog sa dati reply with quote mesajului meu si s-o copiati pe prima pagina. daca am timp, intru chiar eu.

pupici!

SARBATORITELE LUNII NOIEMBRIE

Danuta1979 - 02.11.1979
tulibu - 05.11.1979
oana_draguta - 05.11.1979
panda77 - 08.11.1977
anamaria1979 - 09.11.1979
lau10 - 10.11.1979
d_vivi - 18.11.1982
bilusik - 19.11.1984
kemsy - 21.11.1980
Mocacila - 24.11.1971
Grasunica80 - 24.11.1980
alex25 - 25.11.1983

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

wow .. fetelor .. maine la 12 noaptea ne mutam cu catel, cu purcel, cu bebelusi .. la SCUTECE!!

cine preda stafeta fetelor de la nov-dec?

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Selen si eu apuc sa raspund mult cand il tine sotul in brate. Acum scriu mai incetuc mesajul asta pana am gasit o pozitie in care sa pot scrie cu el in brate. Sa nu-ti spun ca de obicei pun laptopul jos si va citesc cu dexteritate utilizand degetul cel mare de la picior

Noi azi am implinit 2 saptamani. ziceti ca mai avem o luna cu dureri in crestere pana la apogeul colicilor?

L-am cantarit azi si de la 3.64 acu o saptamana a ajuns la 3.86 kg. Apoi dupa mancare avea cu 80 de grame in plus. Azi m-a studiat vreo 20 de minute si a facut mutre si mi-a zambit prima data in stare de trezire! Eram topita!

Ce ciuda mi-e ca am uitat sa-l pun pe pui in wrap! Doarme broscuta si as vrea sa ma ridic sa imi fac un ceai...

Mergi la inceput

Wow Elle, ce harnica ai fost! Eu de la nastere nu m-am mai bagat la lucru pe prima pagina ca mi-e frica de intreruperi bruste date de Alex si lasat balta lumea... Chiar ma gandeam ca n-am intrat nici sa completez datele lipsa la pui

Mergi la inceput