Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (347)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Cu o mica intarziere vreau sa urez toate cele bune, fericire si implinirea tuturor dorintelor pentru sarbatoritii din ultimile zile:

Hannah Patricia de mami Dantje
Angelik Melany de mami ricea
Mircea Gabriel de mami Andries

Un pupic special pentru o dulceata deosebita si delicata, Eliza de mami gabitz. Mamico sa-ti traiasca fetita si impreuna cu restul familiei sa va bucurati de clipe magice. Dulcetei ii doresc numai bine si la cat mai multe succese!

La multi ani pentru Ioana Teodora de mami dorabora. Sa fie sanatoasa si sa aiba o viata plina de impliniri!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Mami Rita, sa-ti traiasca dulceata, sa fie sanatoasa, frumoasa si papacioasa.Tie refacere rapida si nopti cat mai linitite.
Piciu, ma bucur nespus sa auzim vesti bune de la tine. Sunt sigura ca pana la urma totul va fi doar o amintire ,iar bebelusul vostru va fi sanatos. Felicitari pentru revizia ursuletului.
Urmy, felicitari pentru noul job.
Sabina, sa-ti stanapesti sanatoasa achizitia.Iti doresc sa petreci clipe minunate si sa ai parte numai de inspiratie. Mirific peisajul . Eu ador muntele, daca as avea posibilitatea as sta numai acolo!
Cu intarziere, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si frumoasa!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Ema,. Pupam si un nazdravan far’ de pereche. Cu somajul ai rezolvat ceva?
Nana, ma bucur sa aud ca Andrei este bine, iar voi sunteti mai linistiti! Daca va hotarati sa veniti in tara, va doresc sa petreceti numai clipe minunate alaturi de cei dragi voua! Prospan este pentru tuse, din cate imi amintesc cu extract de iedera si cu rezultate foarte bune. L-am folosit si noi, a mers bine la copii.
Babylina, sanatate multa baiatului si refacere rapida. Ai incercat sa-i dai medicamentele cu seringa? Si Andrei facea nazuri dar reuseam sa-l pacalesc, ii dadeam putin cate putin cu seringa(de la Nurofen) si pana la urma inghitea tot. Cand a avut o enterocolita urata Andrei nu a mancat 3 zile decat covrigei, biscuiti , banana si mar copt cu branzica de vaci. Dupa regimul asta sever s-a refacut foarte repede.Referitor la imbracamintea de noapte, Andrei face nani intr-o pijama de vara, pantaloni lungi dar subtiri si bluza cu maneca scurta. Nici el nu sta invelit. In camera sunt cam 22-23 grade. Eu nici cand ii scot afara nu ii imbrac gros. De fapt ii imbrac ,la fel cum ma imbrac eu. Daca imi este mie frig ii imbrac si pe ei mai gros, iar in casa ambii copii stau in pantaloni scurti, tricou si sosete(uneori )
Roxana, pupam apasat pe micutul Zorro si pe simpatica vrajitoare! Eu am crezut initial ca sunt costume cumparate! Bravo mamicii creatoare!
Alinus, sa-ti traiasca micuta crestina.Superbaaaa Dodolina! Vorba Sabinei, mai lasa prostioarele daca nu vrei sa iei bataita!!!!
Gabitz, dragute operele de arta. Al nostru arata cam ciufulit dupa inteventia mea si a Alexandrei!
Luy, sanatate multa Mariei. Sper sa nu fie nimic grav.
Gabriela,sanatate multa

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Valentina, dar tocmai ca sunt cumparate! Voi ce faceti?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Zilele trecute am facut si noi vaccinul Prevenar. Cand a vazut seringa Andrei , a inceput sa planga si sa strige: "nu bebe, nu bebe!”. Imi era asa o mila de el.De cand a fost in spital si l-au chinuit cu tot felul de analize, branule si injectii a prins asa o frica, incat numai daca vede pe cineva in halat alb apropiindu-se de el, incepe instantaneu sa planga. Febra nu afacut in schimb a avut o reactie locala, dureri la locul intepaturii pentru care ne-am tratat cu nurofen.
Astazi Alexa a avut serbare la gradi cu ocazia halloween-ului. Binenteles a optat pentru o rochita de printesa,plus bagheta fermecata din dotare si masca. Toti copii erau asa de dragalasi de dimineata, iar clasa era imbodobita cu dovleci artistici,bomboane si nelipsitele figurine-vrajitoare.Nu lipsea nici muzica in tentinte. Pana si bucatareasa avea costumatie de pirat. Mi-a placut organizarea de anul acesta, abia astept sa primesc pozele.
Acum fug sa o recuperez de la gradinita si sa vad cu ce impresii vine.
Pupici tuturor!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Valentina, dar tocmai ca sunt cumparate! Voi ce faceti?

Rox , mamica

Scuze....am avut impresia ca sunt facute de manutele tale!
Noi,suntem destul de bine. Ma lupt cu nazdravanii in fiecare zi, de multe ori ajung sa "numar pan' la zece si respir adanc",vorba lui Cotescu! Trag de Alexandra sa-i faca tema de la gradinita in fiecare zi,dupa 2-3 randuri se plictiseste.
Acum vad ca s-au pricopsit amandoi cu ceva bubite(sigur vreo muscatura de insescte, cred ca purici) dupa o vizita la o ruda care sta la tara. Mi-e teama cu Andrei , este foarte sensibil si nu vreau sa patesc iar ca asta vara!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Valentina, foarte frumos ce ne-ai povestit de petrecerea de la gradinita. Abia astept sa ne arati si poze ! Tin pumnii sa nu aveti probleme cu intepaturile de purici, stiu ca la Andrei este situatia mai complicata, el fiind f.sensibil la asa ceva. Tu cum mai esti > Probabil nici nu mai ai timp sa-ti fie rau...

Rox, trebuie sa ma intalnesc si cu tine sa-ti dau banii pt suc... Poate ne vedem weekendul urmator pe la vreun spectacol Doamne ajuta sa fie copiii sanatosi pana atunci ( si noi pe langa ei ! )

Mandarinutza, multumim ca ne tii la curent cu specatcolele de tatru pt cei mici. Sper din toata inima sa ajungem si noi candva.

Mai este cineva care nu a primit dvd de la petrecerea de anul trecut ? Am mai impartit la party anul acesta, stiu ca erau mai multe fete care facusera reclamatie . Dar nu mai stiu cine si daca au luat acum. Ca eu am facut mai multe copii si mai am inca disponibile.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Daca tot sunt la capitolul intrebari are cineva ideie cam se mai plateste pagina la traduceri? Poate a avut pe la birou nevoie cineva..... ca eu nu mai sunt la curent cu preturile...... Multumesc frumos!

Tocmai mi-am tradus si legalizat cazierul, deci o pagina, ca imi trebuie ptr cetatenie, si a costat 160 Ron. Cu tot cu apostila, desi Is n-a facut parte din tratatul de la Haga, dar in Ro ti se baga pe gat apostila.
Tradus si legalizat in Targoviste, ca poate depinde si orasul.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc
Acum, marea mea problema, ca evident nu-mi sade bine sa stau linistita, este pandemia cu gripa in Ro.
Facem bine oare ca mergem acasa?
L-am capiat si pe sotul meu. Ia bilete, mai asteapta cu biletele sa vedem ce si cum evolueaza.
Nu m-ar ingrijora decat Andrei, ca noi suntem mari, insa sincer am nevoie mare ca el sa fie sanatos, ptr ca viroza/gripa, inseamna febra si implicit convulsii.
Ce sa fac oare?
Mare dilema am.
Ai nostri intreaba zilnic daca am luat biletele, ca asa sunt obisnuiti, de sarbatori sa fim cu ei.
Off, tare greu!

Eu nu iti pot spune ce sa faci tu, dar eu una am decis sa nu ma las intimidata de ea. E doar o gripa, ca toate celelalte, care tine putin mai mult timp.
Poti lua si masti de la farmacie, ca cele pe care le au asiaticii, sa o pui Fluturasului la nas/gura pentru protectie, pe avion si in aeroport.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

In prima faza si eu am tratat-o ca pe o simpla gripa, insa faptul ca se moare si se poate face meningo-encefalita, mi-a dat de gandit ca nu e chiar atat de simpla, pe cat as vrea eu sa fie.
Iar gripa ca anul asta, nu am avut de cand ma stiu. Cu febra musculara, curs nas de mi-am facut rana si acum astept sa treaca, plus ajuns cu febra la urgente, eu adica, si asta cand era si Andrei cu pneumonia. Am avut o perioada tare grea, de-asta sincer, daca as putea preveni ceva, as face asta fara ezitare.
Pana una alta, sotul, cu care nu mai e de vorbit de cand au iesit analizele lui Andrei bune, a cumparat biletele ptr Ro. Plecam pe 17 decembrie.
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Am facut si asigurare de sanatate, sa putem primi banii inapoi in cazul in care nu mai vrem sa plecam. Asta asa, just in case!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, doamne ajuta sa fie totul bine si sa nu aveti probleme cu calatoria in Romania.

Valentina, multa sanatate copiilor, sper sa fie doar ciupituri. Ma bucur ca a fost asa frumoasa serbarea fetei, poate ne arati si poze.

Luy, nu e urgenta cu banii, vedem noi. Cat despre teatru, cred ca va trag clapa weekendul urmator (Ana, reprogramam Tandarica pentru 14-15 nov?) pentru ca plec la Viena. Aveam un curs luni si marti pe 9-10, si am decis sa petrec si weekendul acolo.

Rox , mamica

Mergi la inceput