Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (347)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana_G spune:
Multumim frumos de aprecieri tuturor. Energiei!
Multumim Mandarinutza pentru info despre teatru.
Pentru weekendul asta ii las cu petrecerile tematice. Maine o sa mergem in mall la Baneasa si duminica au la Jollie Ville la locul de joaca tot o petrecere tematica si ii voi duce acolo.
Insa m-ati cam ingrijorat cu gripa asta. Eu nu ma agitasem pana acum cu porcina, de altfel nici nu cred ca te poti feri 100%. Dar inteleg ca au aparut cazuri mai grave si asta ma cam ingrijoreaza.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
babylina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina body si pijama:) edit: cam 24 in casa..eu as vrea 22. (sanatate si sa stii ca atata vreme cat suge nu se va deshidrata) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Multumesc frumos. Si eu incerc sa fac 22 de grade in camera dar tot cam 24-25 de grade sunt.
babylina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
26-27 grade - body cu maneca scurta, pantaloni scurti si sosete. Ultimele 2 chestii pot sa fie sau nu. Nici Andrei nu doarme invelit. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Mutumesc frumos pentru raspuns. Aseara am avut cam 26 de grade in camera si l-am culcat in pijama cu maneca lunga si maieu. Tot am senzatia ca ii e frig si trebuie invelit.
babylina spune:
citat din mesajul lui papanash Babylina,eu il imbrac cu body cu maneca lunga,sosete si pijama (pantalon lung), nu stiu cat am in casa dar el doarme dezvelit, in timp ce io-s cu pilota inclusiv in cap . Roxali, sper ca ai depasit faza aia naspa si totul e frumos acum la voi, asa-i ? Bernixu, unde la job este tu ? Ce face printesa ? Gabitz,bravos pentru revizie, pupici la fete si Stefan ! Sim, chiar nu mai ai timp deloc sa zici cateva vorbe despre voi ? Ce mai face Stefanut ? Nana, Andreiutz-fluturas dragut ce mai face ? Mey, eu azi dimi am vazut la gradi in curte niste dovleci (intregi), nu stiu daca vor face ceva, mie nu mi-au zis nimic . V-am povestit ca au fost cu gradi la ferma animalelor ? Si au nimerit la ora mesei, si viteii aveau biberoane mari, sticle de 2,5 l , si al meu cica s-a uitat mult si lung la ele, voia sa intre sa bea , cica "bitutu pentu Adi" ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Multumesc frumos pentru raspuns. Acum stiu cam cum sa il imbrac.
Si eu am scos pilota pana a dat drumul la caldura.
Gabriela77 spune:
Mie una mi se pare exagerata temperatura asta, dar fiecare cum e obisnuit! Si Sara se dezveleste noaptea, in sac nu mai doarme demult, are pijama si maieu/body tip maieu, iar temperatura nu depaseste 21-22 de grade.
Multa sanatate voinicului!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 25 +
babylina spune:
citat din mesajul lui Gabriela77 Mie una mi se pare exagerata temperatura asta, dar fiecare cum e obisnuit! Si Sara se dezveleste noaptea, in sac nu mai doarme demult, are pijama si maieu/body tip maieu, iar temperatura nu depaseste 21-22 de grade. Multa sanatate voinicului! Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 25 + |
Ai , dreptate. Fiecare cum e obisnuit. La noi temperatura pe timp de iarna in camera de de 26-27 de grade . Binenteles nu pentru ca am fi frigurosi ci pentru ca sunt caloriferele foarte fierbinti si nu merge sa reduci temperatura la ele. orice gradatie sub 5 inseamna calorifer rece. Anul asta m-am hotarat sa nu folosesc asa de mult caloriferele , cel putin in dormitor. Multumesc frumos pentru raspuns.
babylina spune:
Daca tot sunt la capitolul intrebari are cineva ideie cam se mai plateste pagina la traduceri? Poate a avut pe la birou nevoie cineva..... ca eu nu mai sunt la curent cu preturile...... Multumesc frumos!
Yaia spune:
citat din mesajul lui NanaMotoc Acum, marea mea problema, ca evident nu-mi sade bine sa stau linistita, este pandemia cu gripa in Ro. Facem bine oare ca mergem acasa? L-am capiat si pe sotul meu. Ia bilete, mai asteapta cu biletele sa vedem ce si cum evolueaza. Nu m-ar ingrijora decat Andrei, ca noi suntem mari, insa sincer am nevoie mare ca el sa fie sanatos, ptr ca viroza/gripa, inseamna febra si implicit convulsii. Ce sa fac oare? Mare dilema am. Ai nostri intreaba zilnic daca am luat biletele, ca asa sunt obisnuiti, de sarbatori sa fim cu ei. Off, tare greu! |
Eu nu iti pot spune ce sa faci tu, dar eu una am decis sa nu ma las intimidata de ea. E doar o gripa, ca toate celelalte, care tine putin mai mult timp.
Poti lua si masti de la farmacie, ca cele pe care le au asiaticii, sa o pui Fluturasului la nas/gura pentru protectie, pe avion si in aeroport.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
citat din mesajul lui NanaMotoc Ce naiba sa mai intelegi? Sa te prezinti imediat la medic, de la primele simptome sau sa te izolezi? |
Aici au deja hot line. Ai simptomele, suni si vin ei la tine, te consulta si te duc cu salvarea daca e cazul, ca sa evite raspandirea...in Romania e greu sa se gandeasca la asa ceva...Off!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
luy spune:
Gata, am facut copii dupa DVD-uri. Luni deja trimit prima serie catre Targoviste ( la Maria ) si la Iasi ( la Celia - ea mai are de primit si cadoul de la tombola ).
M-ati intrebat daca l-am vizionat si cum mi s-a parut : e mai reusit decat anul trecut, se vede ca intre timp nenea s-a mai specializat si a inserat niste animatii foarte dragute.
Nu am mai dat nici un nr de cont pt ca m-am gandit ca-i mai simplu pt voi sa-mi dati banii cand ne intalnim sa va dau dvd-ul. In plus, pe la transferuri de-astea in cont se mai percepe si comision.
As fi inceput de weekend-ul acesta sa ma intalnesc cu voi si sa vi le impart, dar vremea asta si faptul ca tati lucreaza si nu-i disponibil ca sofer nu ma prea incurajeaza sa ies din casa. In plus, vreau sa vad cum evolueaza Maria, daca a racit nici vorba sa ne intalnim cu vreun copilas, sa nu-l fericeasca si pe el cu ceva virus.
Mai vorbim maine...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )