Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (347)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Ema,. Pupam si un nazdravan far’ de pereche. Cu somajul ai rezolvat ceva?

Babylina, sanatate multa baiatului si refacere rapida. Ai incercat sa-i dai medicamentele cu seringa? Si Andrei facea nazuri dar reuseam sa-l pacalesc, ii dadeam putin cate putin cu seringa(de la Nurofen) si pana la urma inghitea tot. Cand a avut o enterocolita urata Andrei nu a mancat 3 zile decat covrigei, biscuiti , banana si mar copt cu branzica de vaci. Dupa regimul asta sever s-a refacut foarte repede.Referitor la imbracamintea de noapte, Andrei face nani intr-o pijama de vara, pantaloni lungi dar subtiri si bluza cu maneca scurta. Nici el nu sta invelit. In camera sunt cam 22-23 grade. Eu nici cand ii scot afara nu ii imbrac gros. De fapt ii imbrac ,la fel cum ma imbrac eu. Daca imi este mie frig ii imbrac si pe ei mai gros, iar in casa ambii copii stau in pantaloni scurti, tricou si sosete(uneori )

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Am incercat cu tot felul de siringi. Aseara dupa ce mi-a scuipat jumatate de anitbiotic si scoteam fum pe nari am numarat pana la 3 am respirat adanc si mi-a venit o ideie. I-am pus jumatate de doza in paharelul de la mucosolvan si l-a baut cu mare placere. offf ce simplec si la indemana sunt uneori solutiile.........
Dar de pacalit nu tine pacalelile cu el. Ieri i-am dat putin compot de gutuie ( am cicit ca e buna la diaree) pe care l-a baut cu placere i-am pus in acelasi pahar fara sa vada hydrasec a intins mana spre pahar dupa care s-a oprit si a zis " nu, nu". .PArca are un al saselea simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Daca tot sunt la capitolul intrebari are cineva ideie cam se mai plateste pagina la traduceri? Poate a avut pe la birou nevoie cineva..... ca eu nu mai sunt la curent cu preturile...... Multumesc frumos!

Tocmai mi-am tradus si legalizat cazierul, deci o pagina, ca imi trebuie ptr cetatenie, si a costat 160 Ron. Cu tot cu apostila, desi Is n-a facut parte din tratatul de la Haga, dar in Ro ti se baga pe gat apostila.
Tradus si legalizat in Targoviste, ca poate depinde si orasul.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Dragelor, v-am trimis ceva pe mailul comun . E valabil si pentru cele din diaspora care au rude pe aici.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mai fetelor, m-a apucat dintr-o data si pe mine stresul cu porcina. Pana acum nu ma agitasem insa acum imi fac griji, evident pentru copii. Chiar daca ei nu prea ies decat la gradi, bona vine totusi prin metrou si maxi taxi, noi mai iesim, etc. Stand insa de vorba cu o prietena, am realizat ca habar nu am o multime de lucruri, poate aveti voi vreo idee:

- se mai fac undeva testele de porcina decat la Bals? Gasisem un articol cum ca la CMU. Dar altele? Babes?
- in afara de Bals, mai e vreun spital care primeste cazuri de porcina in Bucuresti?
- exista teste rapide in comert?
- vaccinul de porcina inteleg ca nu se face sub 6 ani si sincer nu l-as fi facut nici eu ca nu e suficient testat. Dar merita facut vaccinul obisnuit sezonier? Noi l-am facut anual, lui Andrei niciodata insa. Alex a facut de la un an jumate fara probleme. Dar ajuta? Unii zic ca da, altii ca nu. Altii zic ca e doar teren de mutatii.
- unde se gaseste in Romania medicatia antivirala? gasesc si in farmacii sau numai la spitale?

Hai ca v-am innebunit dar am impresia ca voi deja stiti raspunsurile.

In alta ordine de idei la noi e cam debandada, ma duc acusica sa il culc pe Andrei. Maine voiam sa ii duc in Mall dar discutia cu prietena mea mi-a cam bagat ghimpele cu porcina asta.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna seara, buna seara

Rox, la noi in gradi s-a dat alarma de o saptamana cu porcina. Intram in gradi numai cu masca, n-avem voie in grupe si copiii sunt triati la sange. Eu nu-mi fac probleme prea multe dintr-un motiv simplu (si stupid poate): e o gripa. Si pana acum se murea de gripa dar mass-media face totul sa para monstruos. O sa fiu atenta unde si in ce conditii duc copiii in aglomeratie, o sa fiu atenta la simptome si asta e. De trait trebuie sa traim in continuare. E imposibil sa ne incuiem in case si sa nu mai intram in contact cu nimeni.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Slippers , multumesc pentru informatie ca aveam si eu un pic dubii!
nu ca as fi in vreuna din situatii

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

Tu?!!??
Pai tu esti experta! Le stii mult mai bine ca mine, o ageamie in ale resurselor umane

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babylina
Medicamentele le scuipa, mai ales Smecta si Hydrasec. Bea in schimb mai multa ( mai multa decat bea inainte)

Poti sa incerci cu Enterol in loc de Smecta (e mai usor de inghitit) si hidrasec-ul nu-i musai daca bea suficiente lichide. Sper ca nu e nimic grav.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Intrebare: a fost cineva iarna in Catania ? al meu sot a luat bilete pt vacanta de iarna,prindem si revelionul acolo. Cica-i cald si bine. Mai tre'sa antamam cazare, si am prefera tot apartament, dupa experienta cu Venetia, e cea mai eleganta solutie.Deci,primesc impresii ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

E cald si bine. Infloresc portocalii

Mergi la inceput

Luy, tare tare rau imi pare ca iar are probleme Me... Of ce mai trageti si voi. Sper sa nu fie nimic serios si sa va reveniti repede

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Am scormonit tot podul sa incropesc ceva.

Si noua nu ne arati ce a iesit? De fapt vrem sa vedem Veveritza vrajitoare!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Iote incarc acusica vreo doua poze. Da' nu te astepta la cine stie ce, ca echipamentul e "from scap"

Mergi la inceput