Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (347)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Am intrat sa va multumesc din suflet pentru urarile frumoase de ziua mea si sa imi cer scuze ca nu am reusit sa va multumesc la momentul potrivit!

Va multumesc!
Sunteti minunate!

Nana, cea mai frumoasa multumire a venit cu vestile Fluturasului! Altceva nu mai e nevoie!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Da, si acum parca visez. Imi mai zboara gandul la el, la servici fiind, si mi se umplu ochii de lacrimi. Tare bine e sa fie sanatos.
Acum, marea mea problema, ca evident nu-mi sade bine sa stau linistita, este pandemia cu gripa in Ro.
Facem bine oare ca mergem acasa?
L-am capiat si pe sotul meu. Ia bilete, mai asteapta cu biletele sa vedem ce si cum evolueaza.
Nu m-ar ingrijora decat Andrei, ca noi suntem mari, insa sincer am nevoie mare ca el sa fie sanatos, ptr ca viroza/gripa, inseamna febra si implicit convulsii.
Ce sa fac oare?
Mare dilema am.
Ai nostri intreaba zilnic daca am luat biletele, ca asa sunt obisnuiti, de sarbatori sa fim cu ei.
Off, tare greu!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Nana, eu nu ti-as dori decat sa aveti sarbatori tihnite, ca de liniste si odihna aveti sigur nevoie. Orice o insemna tihnit pentru voi. Daca ma intrebi pe mine, pentru noi tihnit e sa fim toti patru acasa, linistiti, cu bradul impodobit si masa plina, si in asteptare de musafiri. Da' ma repet: asta-i viziunea mea de tihna

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Citat:

Ana, asteptam poze cu Mirunica si opera facuta de tine, sau ma rog, adaptata!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa![/b]

Bine zis adaptata
Palaria e una uitata de bunica mea, Dumnezeu s-o odihneasca, ultima data cand a fost la noi, "lucrata" cu niste carton si o tichie de Mos Craciun masacrata (las' ca mai e pana la Craciun), iar pelerina e o fusta de-a mea de tafta, veche de vreo 15-17 ani, pe care o tineam in pod in ideea ca oi face ceva cu materialul ala odata si odata, si ia uite ca s-a potrivit.

Pentru Yaia si Nana, www.flickr.com/photos/16792873@N07/4059276754/" target="_blank">vrajitoarea si www.flickr.com/photos/16792873@N07/4058534165/in/photostream/" target="_blank">palaria ei. Modest, dar atat s-a putut la ora aia si cu materialele disponibile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Ana, multumim frumos, sa stii ca am muncit ceva, si la cat ma pricep eu e ok (ghinion cu Gabitz ca lucreaza mai frumos ). Deci ai avut si tu treaba aseara. Cum ai facut rochita pana la urma? Erau sfaturi bune si pe aici, dar stiu ca oricum tu te pricepi la costumatii.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Rochita nexam. Am imbracat-o in fusta, bluza si dres maro pe dedesuptul pelerinei improvizate. Ne-ati surclasat cu brio la costume. Cum a fost petrecerea?

Mergi la inceput

Mandarinuta, multumesc mult de informatiile legate de teatru. Si mutare usoara cu sediul. Nu e chiar placut sa-ti muti biroul, dar sper sa fie cu folos pentru tine

Gabi, tare rau imi pare pentru migrena ta. Eu luasem din farmacie cand eram gravi cu Vlad ( de fapt imi recomandase sor'mea care e experta in migrene, saraca de ea) Migranel. E un fel de stick cu uleiuri volatile care se aplica pe tample si frunte si mai atenueaza migrena. Pupici multi sa treaca si cu gogoasa aia stai pe faza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna seara si de la noi, sunt numai buna de cinste, asa ca.... A fost super bine azi, a trecut( nu fara peripetiiiiiiiiii)...... mai am putin si trece si decembrie, apoi gata....., macar daca ar merita

Celia

Luy, imi pare rau ca treceti iar prin asta, sper ca totusi fara probleme mari. si sanatate multa micutei Me.

Roxana, legat de gripa porcina, nici eu nu m-am gandit prea mult la asta, stiu cate ceva....am fost nevoita sa-i prelucrez la scoala pe copii........dar, un risc exsta, mai ales la mine ...intru in contact cu fel de fel...si nu am cum sa-i evit, de vaccin nici nu se pune problema, sunt 100% contra, nu am decat sa sper ca o sa fie ok si nu voi da peste astfel de cazuri....

ma retrag in vastele mele camere sa recuperes lipsa somn.....noapte buna

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Luy, nu e urgenta cu banii, vedem noi. Cat despre teatru, cred ca va trag clapa weekendul urmator (Ana, reprogramam Tandarica pentru 14-15 nov?) pentru ca plec la Viena. Aveam un curs luni si marti pe 9-10, si am decis sa petrec si weekendul acolo.

Rox , mamica

Eee, distractie placuta la Viena. Da' pe 14 trag eu clapa ca plecam la munte. Ei, tot va prind eu iarna asta

Mergi la inceput

Vale, ma bucur tare ca serbarea a fost un succes. Abia astept sa vad si eu pozele de la petrecerea Mirunei. Sper ca bubitele sa nu degenereze in altceva.

Luy, incerc saptamana asta sa ajung cumva pe langa tine sa-ti aduc banii si sa iau DVD. Poate duminica, daca nu deranjez prea tare

Mergi la inceput

Si apropos de mega-aglomeratii. Ne-a pus Aghiuta azi sa intram in mall-ul nou de la Cotroceni. Ca aveam de facut cumparaturi si Mihai e maine pe drumuri, si mai aveam de luat si una-alta pentru nunta (ciorapi, poseta, pantofi, ca asa sunt eu, cu lasatul pe ultima suta de metri). Doamne ce imensitate de hardughie! Si Doamne ce aglomeratie! Puhoi de lume nu alta! Macar mi-am facut o idee de ce gasesc pe acolo. Sunt multumita ca sunt multe magazine/branduri care erau numai in Baneasa si nu mai trebuie sa bat drumul pana acolo. Dar sa mai treaca euforia deschiderii, ca e omoooor!

Mergi la inceput

Cecilia, felicitari!

Hai ca bat campii de aici de una singura. Noapte buna si week-end linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Eu nu-mi fac probleme prea multe dintr-un motiv simplu (si stupid poate): e o gripa. Si pana acum se murea de gripa dar mass-media face totul sa para monstruos. O sa fiu atenta unde si in ce conditii duc copiii in aglomeratie, o sa fiu atenta la simptome si asta e. De trait trebuie sa traim in continuare. E imposibil sa ne incuiem in case si sa nu mai intram in contact cu nimeni.

Este exact ceea ce gandesc si eu. Nu stiu ce m-a apucat aseara, cred ca m-a afectat discutia de care v-am povestit. Acum realizez ca o luasem razna de-a dreptul, cred ca a fost un fel de atac de panica, desi nu pricep de ce.

Revenind, exact abordarea ta am avut o si eu pana acum si voi avea si de acum incolo. Sigur ca fac toate eforturile sa previn imbolnavirea, dar nu putem lua masuri exagerate. Nu cred in izolarea absoluta si nici nu cred ca e posibila.

Sigur ca e o gripa si atat, sotul meu imi spune demult treaba asta. Pe de alta parte retinerea mea vine din deficientele sistemului romanesc. Ca dovada faptul ca nu am reusit sa imi raspund la intrebarile de ieri. Nu exista un site unde sa poti citi, sa stii unde te poti duce, cum te trateaza, ce e cu vaccinul. Ei fac campania de prevenire, dar nici gand sa te informeze de altele.

Ceea ce cred ca mi-a generat panica aseara a fost mai degraba gandul ca nu vom gasi medicatia necesara, ca va fi un trafic cu medicamente, ca nu stiu la ce spital sa ma duc daca ar fi probleme, ca ramai la mana lor sa te trateze asa cum stiu ei in spitalele din Romania, etc. Daca am vorbi de o raceala pe care sa o tratez simplu acasa, ehehe, ma descurc, stiti doar ca eu am refuzat in mod repetat internarile copiilor. Insa de data asta ma tem ca ajung la mana lor si nici nu sunt suficient informata ca sa vad daca ma trateaza adecvat, cum pot ajuta si eu, si altele asemenea.

Asa ca pe scurt, mai rau decat gripa ma sperie tratamentul.

Rox , mamica

Mergi la inceput