THIS IS IT - movie - 2

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

M-am enervat pentru ca:
- nu stiu ce au vrut sa ne faca sa intelegem cu filmul asta. Ca EL era ok? Si ca ei nu au nici o vina?
- eu am inteles atat: EL era singurul profesionist de acolo. Mai erau, probabil, dar nu de nivelul lui.

- Nu stiu cum putea cu atata autoritate totusi sa spuna unde sunt greseli si ce vrea schimbat, si cu atata jena ce il deranja pe el fizic.

- Vocea mi s-a parut mai buna decat pana acum, mai clara, mai calda, mai.....
- Atata politete nu am vazut nici in codul bunelor maniere, era in stare sa spuna un lucru negativ, dar tu sa il intelegi ca ti-a facut un compliment, si sa schimbi tot asa cum vrea el. Pentru ca era clar ca era mult mai bine cum spunea el. Asta nu poate contesta nimeni; de la sunete, la lumini, la efecte grafice, la miscari, la organizare el era THE MAN.

Parerea mea, pe care o sa mi-o pastrez toata viata: "he's larger than life". Un asemenea suflet nu stiu cum a putut sa fie inchis atatia ani intr-un corp uman.
Este ceva ce depaseste puterea mea de intelegere.

Suntem prea rai, meschini, mandri, slabi, ignoranti...asta e concluzia mea.

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui purple_blue

M-am enervat pentru ca:
- nu stiu ce au vrut sa ne faca sa intelegem cu filmul asta. Ca EL era ok? Si ca ei nu au nici o vina?

Asta am zis si eu cu mai multa vreme in urma....ca vor arata un Michael intr-o forma de zile mari, vor face un colaj cu cele mai reusite imagini,nu puteau sa il arate pe MIchael care sufera, care lua medicamente sa faca fata.....asta e.Lasand la o parte toate astea, am ramas marcata de Omul pe care l-am vazut:Profesionist,bun-simt cum rar mi-a fost dat sa vad,o voce neschimbata, si multe......

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Acum era clar ca nu ni-l vor arata mancand, band, dormind, sau spunand ce crede despre pregatiri.
Se vrea a fi un film documentar, nu o dovada la tribunal.

Mie mi-au aratat ca un artist ca si el nu se va naste inca o data.
Mi-au aratat ca era stresat sa fie totul bine, si mi se pare normal, ca doar nu s-au dus acolo sa se distreze ci sa lucreze. Nu pregateau orice, ci un spectacol ce se dorea a fi cel mai impresionant din toate timpurile. Si ar fi fost, fara indoiala, daca toate erau pregatite. Dupa cum sunt "vestile", (deja nu mai sunt "stiri"), nimic nu era pregatit 100% cu doar 2 sapt. inainte de concert, nu-i asa? Si el ce vina avea? Nici una...nu ar fi normal sa fii cu nervii la pamant?

Dar, oricat ar fi fost de stresat si impins si "plimbat" de imprejurari, talentul lui iese la suprafata... vocea mie mi se pare mai buna ca niciodata.

Filmul merita vazut, nu ca si o incheiere, ci ca un alt nivel. Inspre ce? Inca nu stiu...mi se pare impresionanta increderea lui in DRAGOSTE, care poate rezolva orice problema; ingrijorarea pt. cei din jur, pt. planeta in general...ingrijorare reala, pt. ca de multi ani vorbea "in desert" despre asta. Nu erau simple cuvinte, ca si la Miss Univers..."sa salvam planeta si delfinii". Chiar era documentat in legatura cu problemele reale ale lumii, din punctul asta de vedere nu traia intr-un castel izolat pe munte, cum multi vor sa faca sa para.

Am avut avantaje si dezavantaje in vizionarea filmului. L-am vazut in "private screening", ca o vedeta ce sunt. De aceea, filmul meu a durat mai mult, deruland intr-una inapoi. Insa, tot o sa il mai vad, pt. ca "he's larger than life". M-am simtit aproape acolo, sau aproape de EL, parca i-am simtit fiecare gand...

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
, Mrs. Purple Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_mike spune:

Buna fetelor! La fel ca voi vin cu opinii, am vazut filmul sambata seara,si ca sa fiu mai scurta o sa punctez anumite lucruri pe care le numesc realitati : - vocea lui Mike dupa atatia ani era neschimbata si canta excelent live -el era in spatele a tuturor lucrurilor ce se intampla pe scena,incepand de la sunet, imagini fundal,lumini,coregrafie,etc... -am vazut un sef grozav si intelegator, un om mare dar modest,glumet,iubitor si caruia ii plac acadelele -spre mirarea mea nu am putut plange ,poate pt ca mai vazusem inainte anumite fragmente din film ,obisnuindu-ma cu asta si poate pt ca am privit totul cu realism -si tot realismul din mine a vazut ca Mike al nostru era foarte slab -si tot cu realism am vazut ca show-ul pe scena ar fi fost facut mai mult de dansatori,comparativ cu concertele din viata lui,unde a ales pt el miscarile cele mai de efect sau mai "periculoase" , el facand mai putine miscari ,insa si alea diferite de ce stiam noi, ma asteptam sa vad mai multe folosind picioarele, dar ce sa-i faci? nu-l condamn ,avea 50 de ani , ma mir cum le facea si p-alea -in concluzie,daca ar fi trait ,am fi vazut pe scena la londra un geniu cu lucrarea sa extraordinara Va multumesc ca ati citit !!!

Mergi la inceput

Private screening Purple?Cum asa?

poze si noi 2

Mergi la inceput

Dear mike ai dreptate ..era viziunea lui clar...un geniu.
Nici eu nu am plans, eeee..poate putin la I'll be there, dar nu de altceva decat de nervi pt ca i-a dus dupa el intotdeauna prin aceasta melodie pe fratii lui. Si ei nu au fost acolo langa el. Familia asta ma scoate din minti.
In ultimul timp incep sa cred ca Randy a fost cat de cat mai realist pe langa el.

Anka ti-am spus ca sunt vedeta , (download-ul nu are secrete pt. mine )

, Mrs. Purple Jackson

Mergi la inceput

Am priceput Purple....esti tare.s-au miscat repede oamenii .Apropos de download am pus pe mail un link catre film pt fetele care nu pot ajunge la cinema...este tras din sala ...da` e bine si asa.

poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Neata fetelor!
Ati vazut faza de pe MJHD, postarea din 3 nov? Cu poza din film, unde MJ filma pt Smooth Criminal si pe scaun mai e o persoana imbracata identic? Oare care o fi originalul????
Incep sa imi pun (si mai) multe intrebari, si ma simt un pic trasa in tzeapa pina la urma ...Cred ca filmul asta ar trebui vazut secventa cu secventa. Las´ ca punem noi mina pe un dvd

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

dana nu am vazut asta si am stat ieri toata ziua pe mjhd.nu sunt la laptop acum dar cand ajung sa iti trimit 2 poze de nu e adevarat!!!

poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Eu am primit filmul de la un bun prieten, desi l-am vazut si la cinema... L-a luat de pe www.romania torrent. ro iar subtitrarea de pe subtitrari-noi . ro , scoateti voi spatiile.

pup

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile

Mergi la inceput