**Zmeurici de iulie-august 2009 (10)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

alinutza pt bebe frumos tare de tot, roziu si ochisorii albastrui si sticlosi, da, seamana cu tine, pup!

clara, si bbele tau ce seamana cu tine, wow, e scump foc! Si camera ce fain ati facut-o si cu mana voastra, nice!

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fetele,

am venit si noi acasa dupa vizita la bunici. Asa am iesit si un picut afara dar friggg nene rau..mirosea asa a iarna..ba chiar in Buc am vazut azi si primii fulgi de nea..erau mici mici si rari dar erau..pe la 1 jumatate asa..ziua.

Azi e 1 noiembrie..azi imi place sa cred ca sa prins zmeurica mea (eu pe 19.11 abia aflam)..tot azi facem 7 ani de cand suntem impreuna ..ce frumossssss....

Vad ca Eva incepe sa vomite cam des dupa ce papa...nu mult (desi azi a tras una mare)...nu de fiecare data dar totusi..sa fie si la noi reflux? Nu plange nu nimic..doar da afara dupa ce papa..de ex cand o ridic sa eructeze cateodata vine si lapte destul..alta data dupa ce a eructat..mmm...

A venit frigul gata...sa vedem maine daca ne incumetam sa iesim.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

vally despre Gloria ziceam. eram ferm convinsa ca am scris Gloria iarta-mi neuronul anemic

Tudor cred ca are vreun puseu de crestere ca altfel nu-mi explic de ce se trezeste asa des noaptea. de cateva zile se tot trezeste la 2-3 ore sa pape.

cu dintisorul cred ca am scapat usor, dar sigur il supara gingia. face balute si tine pumnosorii in gurita la greu. am luat si noi Gengigel dar mi se pare apa de ploaie. o sa incerc sa iau si eu orajel.

pup

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

la multi ani fericiti impreuna Blanca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

pogos si voi cu dintisor? Felicitari! Tot mai multe zmeurele au dintisori

pony in timpul sarcinii am folosit ulei de migdale, dar desteapta de mine am incetat a-l mai folosi dupa ce am nascut. mare greseala , mare . Citisem ca e buna vit.E sau A fiole, dar nu mai tin minte care din ele e exact.

Noi am lenevit azi, adica sotul si Bia, ca eu am bucatarit niste peste la cuptor, piure, paine si suc. Acus mai pun si de o ciorba de pui, ca maine daca raman singura cu Bia nu fac nimic. Si in Iasi a fulguit un pic, am cascat niste ochi, nu-mi venea sa cred

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Pogos sa ne spui daca Orajelul e bun, ca asa ne-am innarmat cu infacol si sincer mie mi s-a parut apa de ploaie.

Eu am iesit o ora afara,i-am pus salopeta dinaia de iarna si ne-am plimbat.Problema e ca nu mai poate sa bage mainile in gura imbracat in ea si se enerveaza,asa ca jumatate de plimbare a facut-o in brate.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

asa patim si noi cu salopeta de iarna. intr-un final a adormit cu mainile in sus, daca te uitai la carucior dintr-o parte se vedeau manutele in sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara,

imi cer scuze ca dau buzna asa, dar voiam doar sa-i spun lui ungaras ca are o zmeurica superba. frumoasa ca mami ei. m-am indragostit de ochisorii ei codati.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Inutsa,Giova,Pogos,Anemona27
ClaraJ, cred ca vorbesti de Goudkantoor (Gold Office) din piata mare si mie imi place. E bar si restaurant.
MangaGirl Multumim!
Sa va zic ce am facut si noi azi.Am fost la muzeu sau mai bine zis a fost un fel de expozitie a artistilor amatori. Cand sa intram a luat-o plansul si hop in brate la mama. deh. Apoi acasa numai a urlat, toata ziua. La baita s-a linistit dar cand sa-i pun chiloteii, urlete iar. Ii place cu pipirica goala. Asa ca am pus-o la piept si cu suspine si lapte s-a innecat de ia iesit laptele pe nas.Sa te tii iar tipete, cred ca a usturat-o micuta. Nu ne place noua cand ne vine innapoi pe nas dar lor... Nu am stiut ce sa ii mai fac,asa ca am tinut-o in brate si a plans pana a obosit si a adormit.
Spuneti-mi si mie, cand iesiti afara cu bebeii, voi lasati in urma la fel ca mine, dezastru? Sa va spun cum e la noi cu iesitul afara. Ii dau sa pape; nu papa tot asa ca pun sticluta deoparte si merg sa ii schimb scutecelul.Pipirica goala veselie mare, aerobic, ii place tare.Daca tot suntem aici ii pun hainutele de iesit afara. Coboram si incerc sa ii mai dau resul de laptic. Nu vrea si adoarme imediat. Bun, o pun in patut sa ii incalzesc lapticul care il luam cu noi, incepe sa planga, trage 2 partz si gata, trebuie schimbata iar. Eu incep sa transpir, iar dezbracat, imbracat... si obosim tare, cand iesim afara deja ne piere cheful, casa e un dezastru. Voi cum faceti, poate ca sunteti mai organizate. Nu, vreau sa zic poate sunteti organizate ca eu nu sunt deloc.
Maine mergem la masurat si cantarit.
Noapte buna!
http://picasaweb.google.nl/glasiuli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Ungaras la mine depinde de cat sunt de obosita.Spre exemplu,daca ieri am chefuit,si bebe probabil de oboseala nu vroia sa adoarma profund, m-a tinut treaza pana la 3 dimineata,la ora aia nu am mai avut chef de nimic,nici pampersii folositi nu i-am dus la ghena,i-am lasat in cosul de gunoi pana azi.
Azi normal tot obosita fiindca am dormit putin,era dezastru prin casa,acu o ora am reusit sa fac curat,sa spal biberoanele(eu ii dau fierul si vigantolul cu 10 ml de ceai),iar cand iesim afara de obicei ii dau sa suga,daca nu adoarme,ma imbrac eu,apoi repede si pe el sa nu transpire,oricum nu-i place deloc imbracat gros.Seara il las in fundul gol pe paturica deaia absorbanta si e asa de fericit.

Fetelor cum se apropie diversificarea ma documentez si eu.Am tot citit ca ar fi mai bune legumele si carnea gatite la steamer,ce parere aveti,daca il cumpar o sa-l si folosesc,sau e achizitie inutila?

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput