**Zmeurici de iulie-august 2009 (10)**
Raspunsuri - Pagina 12
anemona27 spune:
Offf de la 10 ma chinui sa-l culc pe Alex.Adoarme la san la mine in brate si se trezeste cand il pun in pat.O fi si din cauza ca l-am traumatizat azi la ziua verisoarei lui,cu toate ca acolo s-a comportat exemplar.Nu a plans deloc,a reusit sa si doarma cu toate ca muzica a fost foarte tare si mai era si fum.Cred ca asa e acum modern,ca erau o gramada de copii de maxim 1 an jumate,dar mamicile lor au fumat non stop.Daca nu era fratele meu nu as fi stat.
Am facut si o gafa, a venit o fata cu bebelusul ei la un moment dat,si eu avand un bebe de aproape 8 kg,si tot vazand si pozele cu bebeii vostri care nu seamana nici unu a nou nascut,am intrebat,cat are,o luna? si el avea 3
Mi-a parut rau caci mamei lui nu i-a picat prea bine.
Dar sincer fetelor parea de o luna,din toate punctele de vedere.
Am vazut pozele din cont, foarte frumoasa camera lui Bryce,chiar ai talent Clara.
Vali sa traiasca proaspat crestinata,frumoasa foc,tu arati tare bine,o singura observatie,fara suparare si aici ii dau dreptate lui Noce care a cerut sa fie toata lumea in alb la botez,la tine prea s-a nimerit toata lumea in negru.
Ungaras fruntea sus,gandeste-te ce harababura e in tara,cred ca e mai bine acolo.
Alinuta ce sa mai zic e un scump Eric al tau, ochii lui sunt superbi.
Pogos sa va fie de bine cu dintisorul,sa nu il doara pe Tudor.si eu cred ca o se ne apara dintisori ca prea roadem mainile,si ne curg rau bale.
Eu inca pazesc copilul,l-am pus in leagan,doarme dar tot agitat,as vrea sa adoarma profund sa-l mut in patut.
Noapte buna va doresc
mami fericita cu
Alex
theea spune:
Buna dimineata fetelor nu prea buna pt mine pt ca mandra mea a facut un caca mai apos cu firisoare de sange a mai patit careva asa ce e de facut ????????????
cezara
pooh spune:
Neata si de la noi!!A plecat asistenta,am scapat de inca o injectie.....mai avem 3Balazs se comporta exemplar,e atat de scump....plange max. 30 de secunde,il linistesc usor,din fericire.....ne-ar fi mult mai greu daca ar avea crize de plansete si urlete
Alinutza,ce dulce-i Eric,Ochisor frumos!
Cred ca esti tare mandra ca seamana atat de mult cu tine
Pogos,felicitari pt. dintisor
Theea,din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau in leg. cu kk....sper sa fiti ok
Incerc sa vad si pozele de pe mailul comun azi,tare curioasa sunt
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
alinutza78 spune:
'neatza
theea eu nu m-am intalnit cu problema asta, dar ce pot sa-ti spun de la cursurile de prim ajutor este ca striurile de sange prezente in scaun sunt motiv de ingrijorare. Important e sa hidratezi fetita si sa consulti pediatrul...si eu as da zmeuricii si un probiotic pentru copii ca sa-i regleze flora intestinala (nu are ce sa-i faca rau dar consulta si pediatrul). Multa sanatate Alessiei
pogos felicitari pentru primul dintisor
Ai baiat mare
multumim pentru aprecierile la adresa lui Eric
uliiasi spune:
Buna dimineata, mamicutze dragi!
Am vazut multe poze frumoase cu zmeurei si zmeurici si camera super originala a lui Bryce. Cred ca a fost tare placut si relaxant sa pictati camera lui, o sa-i placa la nebunie cand o sa realizeze ce inseamna ce-ati facut voi acolo.
theea, o prietena de-a mea a avut anul trecut aceeasi problema cu baietelul ei, facea kk cu firisoare de sange si nu avea nici pofta de mancare. A trebuit sa se interneze cu el in spital sa-l hidrateze din cauza ca nu manca. Ce avea el era ceva intestinal. Acum cine stie ce e si in cazul tau. Important e sa te duci la un medic, nu e o chestie care trebuie trecuta cu vederea.
pogos, wow! Felicitari pentru dintisor! Si ce dintisor...Inseamna ca foarte curand o sa ne anunti si urmatorii doi de jos.
Ce bine ca nu a plans si nu l-a durut tare, tinem pumnii sa fie si urmatorii la fel.
alinutza, frumusel foc bebeul tau, are niste ochi, mama mama...Imi place ca l-ati prins si in postura de terorist cand era in carut. E forte simpatic si cand plange, sa stii, si la al meu ma durea inima cand plangea dar facea un fel oooaaa ca in desene animate, ca ma si distra intr-n anumita masura(asta cand era vorba de oooaa, vreau atentie!, ca la ooaa vreau mancare sau ma doare burtica nu mai era asa de funny nici pentru mine nici pentru el ). 
Azi o sa-l las pe David acasa cu tati lui si o sa ma duc la shopping cu o prietena, o sa stau vreo 2-3 ore, sunt convinsa ca voi fi super stresata, dar trebuie sa mai ies si eu din casa si trebuie si tati sa se obisnuiasca sa stea mai mult cu puiu. Am scos o cutiuta de lapte de la congelator la dezghetat si speeeer din toata inima sa accepte bebe sa bea din biberon ca s-a dezvatat de tot si mi-e frica sa nu-l gasesc pe bebe urland si pe tati doborat psihic...
Va doresc sa aveti o zi relaxanta! 
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/
eumada spune:
Giova in balcon eram inainte de sarcina cu doua luni.In roz eram inainte de a naste cu o luna.....
Imensa frate,imensa....
Oricum multumesc de aprecierile la adresa evei.......acu` plange apropo de Eva....
Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
pony spune:
Buna si de la noi,
Fetelor ce frig e afara!Voi va scoateti zmeuricile afara?
Pogos felicitari pentru dintisor
Pooh insanatosire rapida lui Balazs
Uliasi ce flacau ai tu acolo!
Blanca, interesant articolul despre diversificare
ElenaAl bine ai venit in clubul scutecelor
Giova ce ai mai gatit azi?
inutsa si eu am vergeturi pe sani.Tu ce crema folosesti?Eu am incercat elancyl dar nu prea vad nici o diferenta
Raducu meu a inceput sa doarma ziua mai mult decat inainte.Noi tot avem problema cu mancatul, cel mai mult mananca in somn.Cand e treaz, nu sta locului o clipa.Eu cu bibe alerg dupa el, in timp ce el incearca sa se intoarca pe burta.Rabdare nene sa ai...
A inceput sa-i placa la baita.Da din picioaruse mama, mama... http://i590.photobucket.com/albums/ss342/nicoleta_baltac/DSC02149.jpg
Mie mi se pare ca are cearcane,
sau o fi doar in inchipuirea mea 
Fetelor, voi cum faceti sa va apara linkul mascat? (expl aici, si cand apas pe aici se deschide linkul)
Anul trecut pe vremea asta faceam primul test de sarcina, raducu avea doar noua zile de la ovulatie si a doua liniuta iesise atat de palida ca se vedea cu lupa
. Deh...M-a apucat nostalgia
.Abia astept sa mai treaca doi ani ca sa trec la proiectul bebe 2
fericita posesoare de
Raducu
vally spune:
pogos zici de Gloria sau de Eva Blancai? ![]()
ooaaauuu...avem a3a zmeurica cu dintisor..si ce dintisor
daca ar iesi toti asa repede si fara probleme..ce bine ar fi ![]()

anemona nu ma supar
inainte de botez intrebam lumea cu ce sa va imbraca...si chiar ziceam in gluma ca negru va fi culoarea predominanta
oofff..asata e...am nimerit si primul weekend forte friguros dupa zilele super frumoase de pana atunci de toamna...si cand vine frigul...nu mai e ca vara, se duc culorile...pana la urma,sanatosi sa fim noi,si asta sa fie baiul 
eu nu sunt superstitioasa deloc si e dreptul fiecaruia sa se imbrace cum vrea si cum se simte bine
sa nu intelegi gresit,chiar nu m-am suparat ![]()
thea nu m-am lovit de aceasta problema,dar asa cum ti-au zis deja fetele vb cu pediatrul!
pony L-am vazut pe Raducu la baiata
ii place foarte mult,nu? hai ca mai au putin si vor face lac in jurul lor cand vor face baita 
Pe prima pagina de la fiecare capitol:
Cum sa ascunzi un link [ url="aici scrieti linkul" ]aici scrieti denumirea dorita [ /url ]
Atunci cand veti scrie formula, scoateti acele blank-uri (spatii) dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.
am salvat si eu articolele despre diversificare puse pe voi; multam 
noi tot dp 6 luni vom incepe diversificarea...sa vedem cu ce vom incepe...pediatra zicea s avedem cum evoleaza refluxul si in functie de asta ne hotaram daca vom incepe cu supa sau cereale,si apoi legumele si fructele..
Vally
de
Gloria Adelina 13.08.2009 
Giova spune:

Noi am fost afara, cam frigulet ne-a fost...8 grade, soare cu dinti. La intoarcere Edi in brate la tat-su', Marco in carucior
. nu e prima data cand s eintampla asta. Zmeurica face fitze in carut, nu prea sta...daca opresc caruciorul e trez si incepe sa urle
.
Pogos felicitari! noi ne chinuim de o sapt. si uite voi ce rapid ati scapat. tot asa sa o tina Tudor!
Pony azi am facut pulpe in punga Magi cu verdeata. dar nu am fost prea incantati.
e mortal Raducu, tare simpatic este cu fatuca aia dulce a lui.
Alinutza e un frumos Eric si are niste ochisori mari si albastrii
.
Theea nu prea te pot ajuta, habar n-am.
Pooh hai ca nu mai aveti multe si scapa puiul mic.
Uliiasi o zmeurica cuminte sa aiba tati in lipsa ta. spor la shopping.
Eumada am inteles. lasa ca vei slabi si vei reavea silueta de dinainte...asta e...
Noi suntem tare marait...numai in brate...balim la greu, facem balonashe...
of...fug ca urla.
si duminica frumoasa sa aveti.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
pony spune:
Valy multumesc mult, nu m-am uitat pe prima pagina
.Lui Raducu nu-i prea placea la baita, dar de cand a inceput sa-si tina capul e inebunit.Da din picioruse ca o ratusca.
Giova nu stiu de ce nu-ti place pulpe in punga Magi, mie imi place.Nici lui barbatu-meu nu-i place, zice ca miroase a medicamnete.Eu azi am facut pentru a treia oara pizza, si ne-am saturat de ea, cand ne casuna pe ceva facem pana ne plictisim, si deh, de trei zile ne-a casunat pe pizza.
Sa vedem daca m-am descurcat cu link-ul
Raducu aici
fericita posesoare de
Raducu