**Zmeurici de iulie-august 2009 (10)**
Raspunsuri - Pagina 11
uliiasi spune:
pogos, multumesc frumos, nu stiam ca exista si grupa 0-18kg. Am gasit poze si tot ce ma interesa.
E o zi frumoasa azi. Rece, dar frumoasa, asa ca iesim la plimbare cu bebe infofolit bine.
Pup la zmeurici!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/
Giova spune:

Noi pe acasa. Nu l-am scos azi pe Edi. MARCO E putin racit...iar vom boli
.
Edi baleste la greu...si are deja 2 scaune apoase...poate-poate ies dintisorii.
Elena bine ati venit in grup. sa-ti traiasca zmeurica. am notat datele, cand am timp va trec in lista. Sa ne zici si data nasterii tale.
Blanca am salvat si eu linkul...e interesant articolul
.
Uliiasi plimbare placuta sa aveti.
gata, fug sa termin curatenia. profit ca dorm strumfii.
si o sambata faina sa aveti.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
ungaras spune:
Se pare ca zmeuricile sunt plecate. E prea liniste. Noi? ca de obicei acasa, tati la munca, noi am fost 3 ore in parc si diseara sta tati cu fata si merge mami la munca.
Ma simt nasol, depresie? imi vine sa plang, dar maine o fii mai bine.Cateodata imi pare rau ca am plecat din romania.Aici suntem atata de singuri
Asa de tare imi iubesc zmeurica si ce frumos imi zambeste.
Un sfarsit de saptamana placut!
andreea_1979 spune:
Buna seara fetele! Vreau sa va dau reteta pentru candida in gurita :
glicerina simpla , stamicin tablete II , vitamina B2 fiole 2 ( se prepara la farmacie ).
Blanca mi-as dori din tot sufletul sa suga , dar refuza categoric , de aceea ma mulg toata ziua . Mi-ar parea rau sa pierd lapticul !
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria3LuniJumatate
ClaraJ spune:
Salutare mamicute,
Ne bagam si noi nasucul ca e simbata si mi-am propus sa lenevesc azi. Asa ca acum beau o cafeluta in curtea interioara a casei si ma bucur de o alta zi insorita si calduroasa in frumoasa Californie.
In primul rind sa va zic ca am pus citeva pozici pe contul comun cu noua camera a lui Bryce
( pe care am terminat-o de pictat acum citeva zile). Sunt innebunita dupa proiectele astea pe care le tot punem in practica. Imi place ca sunt un bun mod de relaxare si in acelasi timp au o finalitate nemaipomenita. Am inceput, de asemenea, sa-i impletesc si o soseta de Craciun sa i-o agatam la semineu alaturi de ale noastre.:)))
In rest, noi suntem bine, cu rutina de zi cu zi. Asa de repede mi se pare ca trece timpul. Nici nu stiu cind incepe si cind se termina ziua. Ne trezim in jur de 8:30 am - 9:00 am si ma mai pun la somn la 12 noaptea.
UNGARAS - de mult vroiam sa-ti spun, ca am vizitat si eu Olanda de vreo citeva ori, am niste prieteni foarte buni care locuiesc acolo. E o tara minunata, foarte civilizata si foarte, foarte curata ( nu mai spun ca-mi place brinza lor de nu mai pot si mai imi plac, chestille alea dulci si rotunde de seamana cu napolitanele, dar sunt plate, am uitat cum se cheama). M-a impresionat mult de tot. Printre altele, am vizitat si orasul in care locuiesti tu, Gronigen, si e o bijuterie arhitecturala. Mi-a placut mult "Casa De Aur" parca ii spune si tot centrul ala pietrtuit cu bistrouri si buticuri. Nu mai vorbesc de parcarile cu biciclete care sunt senzationale. Abia astept sa ma intorc, de data asta cu hasbandul si cu bebe. Chiar e o tara frumoasa!!!!
Gata, pun condeiul in tolba si fug, mai revenim,
Pup dulce,
Clara- mami lui Bryce Mihai
inutsa spune:
ungaras capi sus, mami! O sa iesi din butoi
elenaal bine ai venit!
Azi am fost la scoala , i-am lasat pe tati si Bia vreo 2 ore jumate si am ajuns la timp inapoi ca Bia incepea "programul artistic"
. Am hranit-o, adormit-o si am fugit inapoi la scoala. Am mai lipsit 2 ore si a zis tati ca a facut galagie dar putina in comparatie cu ce facea inainte. S-ar parea ca buburuza se obisnuieste sa mai stea si cu tati
, numai sa nu o deochi![]()
Bia de ieri se intoarce de pe spate pe burtica si se fasaie , chiuie ca nu-si poate scoate manuta de sub burtica, asa amuzanta e ![]()
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
alinutza78 spune:
Buna seara mamici de zmeurici
Venim si noi la apel..suntem bine insa extrem de ocupati. Eric este super bine, ma bucur ca nu a fost atins de viroza. Ma uit la el si nu-mi vine sa cred ce repede a facut tranzitia de la nou nascut la bebelus
. Este foarte activ (ca sa nu spun agitat
...dar ne-am obisnuit cu starea lui), isi ridica capul singur, si sta chiar bine in fundulet. Degeaba incerc sa-l pun la orizontala si sa-i menajez coloana..nici o sansa cu strumful. Iar daca il apuci de manute si il tragi se ridica direct in picioare
...mai are putin si o ia la fuga. Noi radem ca deja trebuie sa-l ducem la fete![]()
.
vally sa va traiasca proaspata crestinata si sa fie sanatoasa. 
Am vazut pozicile de la botez...sunt foarte reusite, iar tu mamico arati super bine
. Ma bucur ca Gloria da semne de imbunatatire cu refluxul. Eu inca nu m-am decis sa introduc formula AR..dar pe de alta parte nici Eric nu mai vomita atat de des..doar cand este extrem de agitat si cand se supralimenteaza
. In legatura cu programelele de la active center...ma gandesc sa-l duc initial la masaj, sa vad cum se comporta. Iar la inot il voi duce sigur, dar in februarie cand ma voi intoarce din Iasi (intentionam sa plecam in Iasi de pe la mijlocul lui decembrie pana la inceputul lui februarie).
Clara e superba camera
...si foarte ingenios subiectul ales...jungle
. Insa eu voi trebui clar sa caut pe cineva cu ceva talente artistice intrucat si eu si sotul suntem total pe dinafara. Sa o stapaneasca Bryce sanatos
.
pooh multa sanatate lui Balazs. Pup bolnaviorul si strang pumnii sa nu-l doara foarte mult injectiile
Am mai vazut pozici pe contul comun...cu Eva a Madalinei...scumpa tare...cu Daniela mireasa...frumosi mirii
.
Pun si eu cateva poze facute cu Eric cand a implinit 12 saptamani..iar la inceputul saptamanii revin cu restanta - pozele de la botez.
http://family.webshots.com/photo/2039452350104756232uWuXSO
Patricia tu parca ma intrebai ce o sa fac cu laptele daca ma tine lactatia pana la 1 an...Incerc sa nu ma gandesc pana acolo. Nu as fi foarte incantata deoarece e destul de obositor cu pompatul, insa daca asa va fi, nu pot decat sa ma bucur pentru Eric
. Cred ca Giova ma intreba de ce nu dau laptele strans pana acum...nu am cui, nu cunosc mamici care sa aiba nevoie de laptic, iar pe de alta parte eu as fi reticenta sa primesc pentru bebelusul meu lapte de la alta mamica, mai ales daca nu as cunoaste-o foarte bine (obiceiuri de alimentatie, modalitatea de colectare si conservare a laptelui). In plus...zilele astea am fost foarte ocupata si a trebuit sa stau prin oras mai multe ore si lactatia mea a avut de suferit. Doua zile am scos si 500 de ml la 8 ore, dar si 250 ml la 6 ore. Incerc sa ma menajez ca sa nu pierd laptele insa s-au strans destul de multe probleme de rezolvat si va trebui sa jonglez bine si cu statutul de mamica si cu partea profesionala.
So...pup toate zmeuricile si back to business
Pupici
vally spune:
alinutza multumim pt apreciei!
pana la urma ne-am facut noi pozele nu am mai luat fotograf..si zic eu ca au iesit ok
Gloria dadea afara laptic la aproape fiecare masa...nu mult...dar destul cat sa o irite...incepuse sa se agita foarte tare in timp ce manca...dadea din maini,din picioare,plangea...se vedea ca ii e foame si o deranjeaza ceva cand vroia sa pape...asa ca am fost obligati sa intruducem formula AR...acum se vede diferenta
am vazut pozicile
foarte frumoase! iar Eric e tare haios cu hainutule cu gluga
ii sta tare bine
iar cand rade, e dulce rau! iti vine sa-l pupacesti nonstop
sperrrr! deja sta in fundulet
e tare rau "feciorul" tau! nici eu nu mi-am dat seama cand s-a schimbat asa de repede de la nou-nascut la bebelus Gloria
eu scriu pe laptop si Gloria se uita la mine
gata..ca ma cearta ![]()
Vally
de
Gloria Adelina 13.08.2009 
Giova spune:
Clara foasrte frumoasa camera si originala. Va pricepeti nu gluma, felicitari!
Ne faci in ciuda cu caldura de la voi
, noi inghetam aici.
Alinutza si eu as fi reticienta in privinta laptelui, dar daca as cunoaste pers. care ar avea de dalt si bb meu ar avea nevoie l-as lua. Eu l-am dat la o tipa necajita, iti dai seama cum s-a alimentat aia, si totusi are lapte caci fetitza are 1 anisor. dar asa s-a ingrasat de la laptele meu...asa ca il voi tine pt. ea, daca noi nu vom avea nevoie.
Imi zicea fina din Spania, ca moasa a sfatuit-o sa aiba la congelator lapte ca sa-i dea cu cereale, cand e vremea, sa nu bage formula. Si ma gandesc ca la facut branzica o fi bun, tot mai incolo...trebuie sa ma documentez...decat sa cumpar formula si sa-i fac din aia, mai bine laptic de-al meu.
Ungaras spor la munca. asa e...nasol printre straini, mai ales cand nu aveti multi prieteni.
Inutsa ma bucur ca ai avut o fetitza cumintica in lipsa ta. si felicitari pt. intoarcere!
Eumada e tare frumoasA Eva. de ce zici ca arata-i rau
? erai mai plinuta, dar iti vei reveni tu. acolo la balcon e poza inainte de sarcina sau dupa?
o seara frumoasa sa aveti
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
pogos spune:
uliiasi cu placere.
alinutza, e un dulce Eric. o sa franga multe inimi ![]()
clarae superba camera iar Bryce e un scump.
vally sunteti f frumosi, iar Eva e o finuta.
ungaras te cred ca-ti este greu.
si vestea cea mare LUI TUDOR I-A DAT UN DINTISOR. dar nu orice dintisor. este un molar chiar. am ramas cu gura cascata cand am vazut. intrasem deja in panica...de ce i-a iesit de-acum si taman molarul...dar am vorbit cu un stomatolog si m-a linbistit. si are si gingia umflata la centralii de jos. toata ziua e cu manutele in gurita si nu accepta nimic sa molfaie. i-am dat fel de fel de jucarii de dentitie si nimic. tot mainile sunt mai bune.
si el ar sta doar in fund. cand ii dau mainile sa se ridice in fundulet se sprijina in picioare si da sa se ridice in picioare. motzatul meu cu maseluta...
va pup si sa aveti un week-end placut!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)