**Zmeurici de iulie-august 2009 (10)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

andreea_1979, si noi tot la 3 ore cu mulsul. Nici nu vreau sa ma gandesc ca as putea pierde laptele pentru zmeurica din cauza ca am fost prea lenesa sa ma trezesc la 3 ore. Chiar daca ea se trezeste si la 5 ore sa pape eu tot la 3 ma mulg. Si tin de el cat pot de mult. E singurul lucru care pot sa il fac pt ea sa fie puternica si sanatoasa. Nimic nu se compara cu laptic de mamic si pana acum a fost sanatoasa si sper si de acum.
Tine-te tare si la muls cu noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Giova, m-am uitat pe net la scaunul ala de masina Chicco Key 1, dar scrie ca e de la 9-18kg. Tu il pui deja pe Edi in el? Adica ma gandesc ca trebuie bebe sa poata sta bine in fundulet. Nu ma pricep deloc...
Am hotarat ca pana ce o sa stea bebe in fund mai pastrez scoica de la carut si cand face 9-10kg cumpar scaun.

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Uitati aici un alt articol despre diversificare, destul de pertinent zic eu si in tendinte.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Bravo fetele ca insistati cu laptele matern, insa am o nedumerire : de ce nu puneti copilul la san sa suga? lapte e...bebe papa..care e problema?...nu dati cu rosii..doar intreb

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Uliiasi nu l-am pus inca pe Edi. Deocamdata folosim scoica. mai avem pana la 9 kg, si cel mai important e sa vedem cand vom sta bine in fundic.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

uliiasi eu am scaun de masina pe care l-am folosit la Ana. e de la 0 la 18 kg parca; e de la Primii pasi.

uite aici http: //www. nou-nascuti. ro/primii-pasi.html?id=778

scoate tu spatiile sa se vada.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Vally, zmeurica mea mananca intre 90 si 150ml la 3 ore. Azi pt prima oara a mancat 2 mese la rand de 150ml.
Blanca, eu a trebuit sa muncesc imediat dupa ce am nascut si a stat mama cu ea asa ca m-am muls sa ii las in sticlute iar tzitzi doar noaptea. Acum stau cu ea si ii dau tzitzi noaptea cand suge doar 2 minute cred, doar ca sa adoarma la loc. E suficient sa o tina adormita 3 ore. Iar ziua daca ii dau tzitzi adoarme imediat. din sticla papa tot. Asa ca am ales, noaptea tzitzi, ziua sticla.
In cazul nostru tzitzi , acum, e mai mult ca un moment intim , doar noi fetele, noaptea cand toata lumea doarme, nu ca sa manance ea asa cum trebuie. Iti dai seama cat poate ea sa manance in 2 minute? Dar eu ii spun toate cate in luna si in stele, ea ma asculta, rade un pic si adoarme.
Acum mergem la baitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

mda, ca tot ziceati de vergeturi pe sani, am observat si eu linii fine pe sani,si sanii sunt mici, si tot au aparut. initial am crezut ca a supt Bia pe "alaturi" si s-a inrosit zona dar sunt vergeturi in toata regula. din cate am citit doar in stadiul cand sunt rosii/roz/vinetii se pot trata, daca se fac albe adio piele fara vergeturi. nu mai stiu cum se trateaza. stiti careva?

unombun bebe nu poate manca din cauza candidei numai daca lasi asa limbuta si nu o stergi, incepe sa o usture si nu mai poate manca. dar daca o stergi o sa fie ok

va urez un somn odihnitor!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Multumim Blanca, chiar folositor articolul...si in tendinte cum ziceai tu.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaAl spune:

buna, sunt si eu mamica de zmeurica,Andreea, nascuta pe 5 august la 37 sapt, 3100 kg si 50 cm, si va rog sa ne primiti si pe noi in tufa de zmeurici.

Elena de Andreea-05 august 2009

Mergi la inceput