**Zmeurici de iulie-august 2009 (10)**
Raspunsuri - Pagina 9
unombun spune:
inutsa,m-am uitat si eu la planta aceea,mai ales ca e vorba de nasuc si mucisori,tocmai pentru asta suferind si copilul meu.E cumva planta numita popular -limba soacrei?
blanca000 spune:
unombun eu stiam de glicerina boraxata sa dai la bebeu in gurita
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
pogos spune:
unombun pt candida in gurita poti face o lingurita de bicarbonat intr-o cana cu apa si sa-l stergi cu compresa sterila in gurita.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
inutsa spune:
unombun nu stiu cum se numeste popular acea planta. eu o stiu de kalanchoe
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
inutsa spune:
unombun eu stiam de infuzie de musetel cu bicarbonat pt gurita. sanatate puiutului!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Giova spune:
unombun sa-i treaca repede bebeului. Ti-au zis fetele, alte remedii nu stiu pt. asa ceva.
Ungaras eu sunt cea cu vergeturi pe sani. In prima sarcina au crescut mult, cu lapte erau si mai mari. Cand totul s-a sfarsit am vazut si eu vergeturile in laterale
. daca nu am avut pe burta, trebuia sa am pe sani
.
Pooh sa scapati repede d einjectii. cate are? ma gandesc ca nu ti-e usor sa-l vezi atat de des intepat.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
vally spune:
unombun eu stiam de glicerina boraxata cu stamicin (sau nistatin) iti pui o compresa sterila pe deget inmuiata cu glicerina si il stergi in gurita; sanatate multa
Vally
de
Gloria Adelina (13.08.2009) 
unombun spune:
multumesc mult pentru raspunsuri si pentru grija si informatii.Nici nu stiti ce mult inseamna un ajutor.Medicul de familie m-a speriat ca nu va mai minca puiul,datorita acestei ciuperci,va dati seama cum sint.

Mi-am dorit mult acest copil si ma doare sufletul de orice i se intimpla.
Sanatate muolta voua si bebilor
andreea_1979 spune:
Buna seara si de la noi!
Am citit ce scriati legat de tratamentul pentru candida bucala . Eu am avut o reteta ff buna cu care i-a trecut bebelinei mele si anume : glicerina simpla cu nistatin ( stamicin ) si vitamina b . O sa va scriu si cantitatile , dar sa gasesc reteta .
Noi suntem bine , papam laptele lui mami , dar cu biberonul . Imi pare rau sa pierd laptele , de aceea ma mulg la 3 ore . 
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria3LuniSiOSaptamana
vally spune:
Andreea asa e! si mie mi-ar parea tare rau sa pierd lapticul...si asa ca si tine si alte mamici de aici ma mulg la 3-4 ore....oooffff...pentru sufletelel noastre ce nu facem noi....
mamicutzele cu bebei de 2luni si juma cam cat manaca bebei vostrii la o masa? stiu ca fiecare copil e diferit si manaca in functie de greutate si alte criterii... Gloria are 2luni si 2sapt si 5kg (avea acum o sapt) si papa cam 120ml la 3 ore (bine seara papa ultima masa la 22 si se mai trezeste a doua zi la 5 si apoi la 9, iar urmat mese sunt la 3 ore)
Vally
de
Gloria Adelina 13.08.2009