**Zmeurici de iulie-august 2009 (10)**
Raspunsuri - Pagina 8

pooh spune:
pooh spune:
 Fetelor,

Noi suntem bine,adica na.....Balazs suporta ff. bine injectiile,plange doar un piculet(adica urla
Noi suntem bine,adica na.....Balazs suporta ff. bine injectiile,plange doar un piculet(adica urla ),il calmez foarte repede....aseara am plans mai mult,tremuram toata,tati il tine pe saracut pana ii face asistenta injectia...In rest e vesel,jucaus,papa si doarme bine...sper sa scapam cat mai repede....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
),il calmez foarte repede....aseara am plans mai mult,tremuram toata,tati il tine pe saracut pana ii face asistenta injectia...In rest e vesel,jucaus,papa si doarme bine...sper sa scapam cat mai repede....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

inutsa spune:
inutsa spune:
 uliiasi uite o imagine mai buna cu kalanchoe:www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.malcolmvanraalte.com/malcolmvanraalte/images/plants/photo7.jpg&imgrefurl=http://www.malcolmvanraalte.com/plants/images/gallery/kalanchoe-daigremontiana.aspx&usg=hsolVgLOH5VMrouakr4KusHYG0w=&h=640&w=480&sz=159&hl=ro&start=198&sig2=a6DKj2KY8LrVq3RrJNulPw&tbnid=iih0t1iVlyMwKM:&tbnh=137&tbnw=103&prev=/images%3Fq%3Dkalanchoe%26ndsp%3D18%26hl%3Dro%26sa%3DN%26start%3D180&ei=irHqSoLZLcKF_AaXqeyYDw" target="_blank">aici  . Cica se numeste Kalanchoe Daigremontiana
Pe marginea frunzei poate sa aiba puisori mici, ca in prima poza care am dat-o. Poate ai noroc sa o gasesti de vanzare ca e tare buna. BB mea a luat pauza 
---------------
  Inesa, cea mai fericita  de fetita Bianca-Maria  (14 iulie 2009)
 de fetita Bianca-Maria  (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria

siacob spune:
siacob spune:
 Pooh sanatate multa lui Balazs si insanatosire grabnica .
.
Aseara am fost la vaccin. Beatrice nu a plans nici un pic si nici nu a avut vreo reactie pana acum. Noile "dimensiuni" sunt 6.7 kg si 64 cm .
.
Referitor la diversificare, pediatra mi-a spus ca pot sa incep, daca vreau, cu supa de legume si apoi cu suculet...m-a cam lasat in pom cand mi-a spus "daca vreau". Asta in conditiile in care in ultima luna Beatrice a luat 900 gr numai de la san si eu am lapte in continuare....tb sa ma decid "daca vreau"....

pooh spune:
pooh spune:
 Inutsa,sanii mei praf s-au facut dupa prima sarcina si prima tura de alaptat ....cum o sa fie acum,nici nu vreau sa ma gandesc
....cum o sa fie acum,nici nu vreau sa ma gandesc
 ...Si cand ma gandesc cum purtam eu tricouri,topuri fara sutien
...Si cand ma gandesc cum purtam eu tricouri,topuri fara sutien
 Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

anemona27 spune:
anemona27 spune:
 Uliiasi ruperea turtei e ca taierea motului la baietei.Se pun pe o tava mai multe obiete si ce alege copilul se zice ca aia ar face in viata, de fapt cred ca e prilej de petrecere pt parinti.
Si eu ma gandesc cu groaza cum o sa-mi arate sanii dupa ce nu voi mai alapta,ca s-au marit considerabil,deja ma gandesc la implanturi .
.
Azi trebuie sa ne jucam in casa ca afara e foarte urat, frig,ploaie,vant.
mami fericita cu  Alex
Alex

uliiasi spune:
uliiasi spune:
 Pe la noi taierea motului se cheama si la baieti si la fete, si intr-adevar se face chestia cu tavita cu diverse chestii pe care le alege bebe.
 Giova, multumesc, uite ce bine e sa mai auzi ca se mai intampla si in alte curti ce se intampla la tine si ca de fapt e normal, ca sa nu ma mai panichez ca disperata din orice. 
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

ungaras spune:
ungaras spune:
 Ziua buna!
noi l-am condus pe tati la munca de dimineata si apoi am stat in parc de la 9:30 pana la 13. Nu ca nu ar mai fii stat fata dar am inghetat eu. A mancat 150ml laptic si a dormit continuu. Asa e de frumos cum cad frunzele, pomii sunt tot felul de culori... Am stat pe bancuta langa apa si m-am tot uitat cu pleaca pasarile. era cerul plin de V-uri. super. 
Acum se joaca fetita mea. Noaptea la fel. L-am rugat pe tati sa nu se duca la sala duminica si sa iasa cu fata sa dorm si eu vreo 3 ore, ba chiar as sarii un muls sa dorm mai mult. Mi-a zis ca vrea sa iasa cu fata dar si cu mami, ca noi nu prea avem cand sa iesim toti trei. Asa ca nu mai dorm. Ce atata somn? sa doarma altii ca noi putem si fara.
Ma tot gandesc ca o sa vina anul viitor si ca o sa vina mai, o sa venim si noi in vacanta in tara si direct la moeciu ne oprim. si o sa dooooorrrrmmmm. Nu vreau sa stau nici o clipa in bucuresti. o sa ii chem pe ai mei la munte. 
... dar mai e pana atunci si tare as dormiii
Multumesc DD ca am zmeurica sanatoasa si fericita. 
as bea si eu o cafea dar fara cofeina nu mi place sau o cola rece...

ungaras spune:
ungaras spune:
 A adormit, ciudat pt ca era timpul de papitza.Mhh
Vorbeati voi despre cum vor arata sanii nostrii dupa. Ai mei acum sunt super daca sunt incarcati. Dupa ce ma mulg raman cu ...nimic. si mi-e tare teama de vergeturi, am vazut ca pot sa apara si pe sani.
 ...nimic. si mi-e tare teama de vergeturi, am vazut ca pot sa apara si pe sani.

unombun spune:
unombun spune:
 va rog frumos,am nevoie de ajutor!Sunt mamica unui baietel,de 3 sapt,de la odiseea de oct,care a facut candida din cauza antibioticelor luate in maternitate pentru nasuc infundat(e vorba de copil,deci,nu de mama,adica de mine).Daca vi s-a intimplat,ajutati-ma,va rog,ce sa ii dau micutului sa-i treaca.Multumesc.