**Zmeurici de iulie-august 2009 (10)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

mama ce de dintisori, avem o gramada de zmeurele ranjite , cred ca si nou urmeaza sane iasa

mi-am stricat si eu programul....de 3 zile ma duc si la cumnata sa o ajut sa spele nepotul adica il spal eu , zici ca am crescut cel putin 3 copii asa se uita in gura mea , nepotu' e micut taare a iesit cu 2.460 deci mic rau ,o maimutica mica si bruneta. Si asa ma prinde 12la ei dupa care mai prestez si acasa ca pana ma schimb si ma invart tzop si printisorul meu.....vrea papica ,mai maraie si il iau langa mine ca nici nu mai stiu ce are ba cred ca e burtica,baleste si el la greu si roade pumisorul si tetina de la biberon ...mananca haotic si putin , dar e bine nu e apatic ....si le trec la normal ,toane si mofturi.

Aaeara ,m-a luat sotul pe sus pe la ora 11 cu niste prieteni si pana sa-mi dau eu seama bine ce se intampla deja eram in masina spre bucuresti sa mergem sa mancam ceva cica eu eram in trening,bine ca nu eram in papuci de casa ca era cat peaci sa plec asa de acasa ,cu tricoul cu urme sterse de lapte ,noroc ca ma machiasem putin.....si uite asa am ajuns acasa pe la 4 dimineata ca alta treaba nu as fi avut si nici somn nu-mi trebuia si iar am adormit pe la 6.30 si trezit la 10(noroc cu mamaia batrana ca a stat saraca la noi aseara ca sa pot eu sa plec la cumnata) al meu fecior la 7 era frsh si cu chef de joaca ,dar l-a preluat mamaia si am mai dormit si eu 3 ore bune ca deacu 3 ore sunt raiul pe pamant
si ce sa mai zic ca acum nu ma ia somnul, cred ca de prea multa oboseala si maine de la capat printisor,nepot, sot si la urma ceva somnic dacca se poate

http://picasaweb.google.ro/meleea9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Hola din nou mamicute,

Va multumim din suflet pentru aprecierile la adresa camerei piticului. Asa cum am mai spus, a fost un proiect lucrat in echipa, in sensul ca al meu, care de altfel e si talentosul casei a desenat peretii iar eu, ucenicul, am venit in urma lui si am pictat. Sper ca lui Bryce sa-i placa cind va mai creste un pic.
V-am mai pus poze pe contul comun de la primul Halloween a lui Bryce. Sper sa va placa, noi ne-am distrat copios.
Va pupam dulce si sa aveti o saptamina pe cinste,

Clara-mami lui Bryce Mihai

Mergi la inceput

ClaraJ super, super tare ce dovleac mititel si frumusel ai si camera e f frumoasa. daca va prisoseste talentul sa mai trimiteti si pe la noi

Mergi la inceput

P.S. Sunteti o familie tare frumoasa si trasnita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna dimineata tufa ,

Cum ati dormit? Vreti ceva de baut sau o ..eu deocamdata doar o cana cu lapte...dar sa vad daca mai am prin frigider.

Noi am dormit f bine..a adormit Eva cu mine in pat pe la 23 fara ceva, am mutat-o in patutul ei si sa trezit abia pe la 7 dimineata cand a golit un san (si pompa pe celalalt) si inca doarme de atunci..e ora 10...

Chiar fetele, care e programul zmeuricilor voastre?

A mea doarme noaptea cu reprize de mancat dimineata..se trezeste asa cum am zis pe la 10 - 10 si ceva (o astept acum sa faca ochi) mananca, se joaca si pe la 11 si ceva iar cere somn cca 1 ora sau 1 ora juma depinde si apoi iar papa si joaca...ziua nu doarme sub nici o forma deloc..mda vreo 15 minute dar aia nu e somn...Nu inteleg de ce nu doarme deloc ziua poate din cauza ca doarme asa mult dimineata?
Dar nici nu o pot trezi dimineata cand ea doarme asa frumos...

La voi cum e?

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, mamicute!

Clara, m-au distrat tare de tot pozele voastre, sunteti foarte haiosi!

anemona, un steamer ar fi o achizitie minunata si pentru voi, nu numai pentru bebe. Mancarea gatita la steamer este foarte sanatoasa, noi avem de vreo doi ani si suntem foarte foarte multumiti ca ne-am luat. Se gateste usor si repede si mancarea isi pastreaza foarte bine gustul, mai ales legumele.

Si dupa cum va spuneam, am fost si eu ieri putin la shopping, am stat vreo 2 ore si ceva. Cand am venit acasa, bebe dormea, inca nu tipa dupa mancare, deci m-am incadrat super. Cand s-a trezit am zis sa-i dau lapticul pe care tocmai il dezghetasem, ca era pacat de el sa-l arunc. Am pus intr-un biberon, iar bebe a facut niste fete de ziceai ca-i dau noroi nu altceva, mai avea putin si vomita de greata cand a simtit tetina aia in gura. Buuun, am schimbat biberonul, ca avea o tetina care parca in trecut ii placuse. Nimic, aceeasi reactie. Am trecut la seringa, dar imi crestea barba pana ce reuseam sa-i dau tot, plus ca tot cu greata primea laptele si din seringa, asa ca m-am enervat si l-am aruncat (e a doua oara cand arunc lapte pretios...), i-am pus tzitzi in gura si a fost super fericit.
Concluzia...sunt legata de el mult si bine de-acum incolo, chiar ma intreb pana cand...
Blanca, super ca Eva ta a acceptat biberonul ala cu lapte praf atunci, nu mi-am inchipuit ca al meu sa se dezobisnuiasca in halul asta sa nu mai accepte niciun cauciuc in gura...

Pogos, ce ma distram cand scriai tu ca se trezeste Tudor la 2-3 ore si crezi ca are puseu de crestere...Ma gandeam eu ca daca s-ar trezi si al meu la 3 ore ce fericita as fi....ca al meu in mod normal doarme cate maxim 2 ore noaptea...ma trezesc de nenumarate ori, cateodata nici nu vrea mancare. Azi noapte la 3 si 20 avea chef de sport, cred ca pentru prima data s-a intors de pe stape pe burta (cam 80% asa, ca atunci cand a ajuns pe burtica, nu stia ce sa faca cu manuta prinsa sub el). Dar oricum, si-a gasit sa faca asta la 3 dimineata?!?! Ma gandesc cand o sa vina puseul de crestere...o sa se trezeasca la juma de ora?

In rest e cel mai dulce pui de pe pamant si cu fiecare zi ce trece il iubim din ce in ce mai mult.
Sa aveti o zi frumoasa, ma duc sa fac o cafeluta, va invit si pe voi!!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Blanca, fii fericita ca nu doarme mult ziua, dar doarme foarte bine noaptea. Eu nici nu visez la o noapte asa cum ai avut-o tu pe asta cu Eva. De la 23 la 7 ????
Al meu doarme bine ziua, tot la fel o ora jumate-doua se joaca, apoi vine un somn de o ora- o ora si ceva. Catedata mai putin, cate jumatate de ora, dar in general doarme bine ziua. Problema e ca noaptea doarme la fel. Se treseste la o ora jumate-2, papa (sau nu) si se culca la loc. Daca nu e satul, miauna putin, de trebuie sa-l iau in brate, sa-l legan putin si adoarme la loc. Nu zic, nu stau mult timp treaza in pauzele astea, dar sunt atatea pauze incat oricat de scurte ar fi, tot zombie ma trezesc dimineata.
Ce ma bucura cel mai mult e ca s-a invatat sa adoarma singurel. Seara ii dau papa si il pun treaz in pat si adorme singur. Si ziua la fel. Ori cu tzitzi in gura, ori singurel, cum se nimereste. Rareori mai face scandal si trebuie sa-l legan pana adoarme...Dar cu durata somnului...e jale...

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Buna dimineata si de la noi!

Fetele, cum pot viziona pozele de pe contul comun?

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Cum mai e la bebeii vostri cand ii ridicati de manute? Isi tin capul? Al meu isi ridica foarte bine capul cand il pun pe burtica, dar cand sta pe spate si-l ridic de manutze ii ramane capul in urma de zici ca are 5 tone...

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Tanimi activeaza-ti PM-ul sa iti pot trimite datele.

Uliiasi, la mine Eva isi tine si capul cand o ridic de manute..nu de fiecare data dar in majoritatea cazurilor...de fapt eu doar o prind de manute ca ea da sa se ridice singurica.
Mda..si eu zic ca e bine ca doarme noaptea..prefer normal..dar ce bine era daca baga un somn pe la 3 sau 4 ziua asa....Doarme ziua doar daca iesim afara..dar cum e asa frig nu ma incumet.

PS :inca doarme Eva si e trecut de 10 jumatate.....

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput