**Zmeurici de iulie-august 2009 (10)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

neata si de la noi ca am uitat , noi am inceput sa marim un pic distanta intre mese, am ajuns la 4 ore ,in sfarsit ca deja ma dispera, ca nu terminam bine de mancat ca se si facea iar ora de masa , noaptea ma mai trezesc la 2.30(asta daca apuc sa adorm daca nu.....asta e ) si dimineata la 6.30, dupa care joaca o ora,mai bagam un somn de o ora ,doua si iar joaca ,macam cam pe la 11 adica acusica si joaca ,joaca,plimbat, mai nou cerem in brate sa motaim , asa ca sa nu mai fac eu nimic si daca am noroc atipeste si el o ora si iar o luam de la cap cu joaca. pe la 8 facem baiata ca sa am timp sa ajung si la nepot pe la 9 stau pana la 10-11 ,iesim si noi la un suc o ora sau doua si acasica ca se trezeste sefu'. cam asa e la noi.

cand era cald si frumos , sambata si duminica luat tati baiatul si ieseau singurei in parc si eu mai dormeam sau leneveam, dar acum gata cu leneveala

http://picasaweb.google.ro/meleea9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Eu am dormit tare prost. azi am fost cu Marco la luat sange si am avut emotii...e pt. prima data. a fost un copil exemplar, nu a zis nici pas...si eu ma kk toata pe mine. chiar au ras asistentele de acolo.

Edi tare marait a fost ieri...doar in brate a stat, noroc ca a fost duminica si l-a luat Clau...mie efectiv imi rupe spatele si vrea plimbat domnule, nu sa stau cu el jos. tare ne chinuie dintii astia care nu mai ies odata.
Nortoc ca noaptea e cumintel si doarme. aseara a papat la ora 21:30 si s-a trezit la 6:30 sa pape.
Avem 4 luni

tanimi activeaza-ti PM-ul sa-ti trimit datele din contul comun.
Blanca multi ani fericiti impreuna.
Mai face Eva nazuri la tzitzi?
Clara super pozicile, tare haiosi sunteti.
Pogos si eu zic ca e apa de ploiae Gengigelul asta...nu stiu daca sa mai incerc si altele sau sa astept minunea de orajel. sper sa nu o patesc ca si cu Infacolul, care nu ne-a prea fost de folos.
Meleea super iesirea. se mai cade din cand in cand. sa va traiasca nepotelul, foarte bine ca ajuti cumnata...a ajuns la sentimente mai bune? sau tot asa a ramas?
Mai da-mi odata please, linkul cu centru de act. De pe leagane nici acum nu au primit, sa mai incerc pe celalalt. dar nu am salvat linkul.
Pony am mai facut in punga Magica, dar astea cu ierburile nu au prea fost pe gustul nostru.
Anemona asa patim si noi cu costumul intreg de iarna. cred ca de aceea nu-i prea place afara, e prea intolit si nu se poate misca in voie, iar manutele nu prea ajung la guritza si asta e baiul cel mai mare.
Ungaras si la noi e jale cu iesitul. pe Edi il imbrac ultimul, eu prima, marco al doilea. iesim din casa: eu uda si iritata, Edi urland si marco saracul coada dupa noi....e groaznic...cred ca s-au saturat vecinii de noi. Nu putem pleca odata in liniste, tot timpul urla Edi.
Uliiasi edi isi tine capsorul cand il ridic de manute. noi pe burta avem problema ca nu prea sta cu el sus, caci trebuie sa-si manance pumnul.
In schimb sta tare bine in picioare, noroc ca nu-l tin, caci numai asa ar sta.

Eu nu-i pot mari timpul dintre mese. am noroc cand doarme la pranz...mult si bine, atunci papa si la 4-5 ore, in rest ziua la 3 ore imi urla de foame.

gata pauza, fug ca urla.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

neata si de la noi...sar`na de cafea,tare bine mi`a prins .sunt un zombi in adevaratul sens al cuvantului.Al meu baiat nu vrea sa DOARMA!!!E tot cu ochii sa studieze,daca suntem multi in jurul lui e si mai rau,sta treaz pana nu mai poate,incerc sa`l adorm si dai urlete si tipete vreo ora minim si pana la urma adoarme,nemancat,ne...nimic....doarme vreo jum de ora si se trezeste sa pape.aseara era 12 si eu ma plimbam prin casa cu el,bine ca s`a mai trezit la 6 azi si apoi la 9 jum....dar,ma epuizeaza plansul asta al lui si mai mult ca sigur simte ca ma agita ca nu stiu ce sa`i mai fac sa nu mai planga.
Uppsss,a facut kk!!VICTORIE!!!!Revin

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!

ungaras eu ii dau sa pape inainte de iesi, asta daca are chef. O imbrac si bineinteles ca nu-i convine ,mai ales cu hainutele groase de iarna iar cand ii pun caciulita groasa ma tipaaaaaaa. Eu incerc sa nu fac mare dezastru cand ies ca stiu ca atunci cand ma intorc, de obicei, face scandal, si nu am cum sa strang din patutul ei atunci. Dar cum in Iasi sunt multe cazuri de gripa porcina, nu mai ies

anemona si eu voiam steamer dar sotul nu vrea, ca-i din plastic si plasticul incalzit e cancerigen. Eeeee, parca ce mancam ar fi mai sanatos, dar daca-i capos si nu vrea

blanca Bia da "startul" pe 7 si ceva 8 [suna alarma lui tati], peste o ora jumate-2 face nani[1-2 ore, iar uneori doar 30min], apoi iar 1,5-2 ore sta treaza,ne jucam,chiuim,mai bocim si iar somn. Doar seara de pe la 5 nu prea doarme, putin de tot. Pe la 8:30-9 baita si de la 10 face nani, dar se mai si trezeste pan pe la 11. Dupa asta nani-nani pan la papa de la 4-5 dim si apoi nani. Si Bia are zile cand doarme f f f putin dar atunci sa te tii , nene, imi face capul calendar de scandal

uliiasi nu sunteti singuriii in situatia asta. Pe burta isi tine capul f bine, isi ridica si umerii, cand o tin sa ragaie la fel il tine bine, iar cand o apuc de manute, mai scapa uneori capul pe spate, alteori il tine. De, are si ea "capriciile" ei

Va doresc o saptamana reusita! Merg sa pun de placinte cu dovleac si cu mere

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova
[Blanca multi ani fericiti impreuna.
Mai face Eva nazuri la tzitzi?

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Nu mai face asa de tare, vad ca sta si mananca..cand da sa tipe sau sa scape tzitzi ma ridic in picioare cu ea atasata de san ne plimbam 2-3 minute si ma asez la loc..vad ca merge trucul.
Daca totusi nu vrea si nu vrea..intrerup alaptatul si gata..revenim cand suntem in toane mai bune.

Voi? Edi mai face?

Multe lunite inainte, sanatate si dintisori frumosi si nedurerosi

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Edi, sa cresti mare si sanatos, la multe lunite inainte si sa te bucuri de familia ta mare si iubitoare!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Giova la mai multe lunite cavalerului !!!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaAl spune:

buna ziua mamici,
felicitari puiutilor curajosi cu dintisori
iubirica mea este foarte cumintica, dupa baita si masa de seara in jur de 9.30 - 10 face nani uneori pana la 5 dimineata,papa repede dormind si nani inca 3 ore cel putin.Peste zi doarme intre mese cel putin o ora,plange doar daca intarzii cu biberonul mai mult de 2 minute,este foarte mancacioasa si cand se trezeste trebuie sa vina papa imediat,mai plange cand o scot din apa dupa ce ii fac baita... tare mult ii place in cadita.

Elenade Andreea -05.08.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Salutare si de la noi!mai avem o injectie,sper sa fie ok,maine dimineata ma duc cu el la control.......Uliiasi,ai incercat sa-i dai din biberon si laptic proaspat?Poate nu-i place gustul laptelui congelat.....are intr-adevar un alt gust si miros,am citit ca sunt multi bebelusi care il refuzasi al meu prefera laptele proaspat,preferabil din tzitzi,insa a papat si din asta congelat,cand eram plecataPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

PM activat!

Legat de "distanta" dintre mese : Iarina, pana dupa vaccinul de la 2 luni papa la 3 ore fix, in timpul zilei. Apoi a avut o perioada cand papa la 2 ore; acum papam intre 2 ore jumate si 3 (avem zile cu 9 mese, cand citesc ca la varsta asta ar trebui sa aiba 5 mese ... ). Seara se culca in jur de 7:30 - 8 si se mai trezeste in jur de 2 si 5 sa pape. Dimineata pe la 8 - desteptarea, desi eu as mai dormi

Nina & Iarina

Mergi la inceput