**Zmeurici de iulie-august 2009 (10)**
Raspunsuri - Pagina 16
blanca000 spune:
Am mai incarcat si eu ceva poze cu Eva la 3 luni.
Sa vedeti noile pozitii preferate (cu picioarele pe sus sau pe burtica) si mai ales degetul dulceeeeee.....
Pupacici 
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
ElenaAl spune:
Giova multe lunite inainte puiului, sa va traiasca.
multumim, pt completarea listei 26.06.1974
Elena
de Andreea - 05.08.09
pooh spune:
In legatura cu programul si numarul meselor...Balazs ziua papa cam la 2 ore...plus/minus....de dormit nu doarme mai mult de 20 de minute nici legat,asta e,ma bucur insa ca doarme fff. bine noaptea....se culca la ora 21,se mai trezeste pt. papa intre orele4.30-5.30 si 6.30-7.30..(sunt zile cand se trezeste o singura data la ora 7,sanii mei explodeaza
)...sapt. asta la 8 primea injectia,dar in general dormea pana la 10.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
flosideea spune:
si sa revin...
pogos felicitari pt dintisor!se pare ca Denis a dat tonul la dentitie...
.multa bafta la papa de acum in colo pt ca e super aiurea cand musca..ultima data mi`au dat lacrimile.
Giova La multe lunite micutului tau!Eu am antrenament la dus copilul intr`o mana si impins carutul cu cealalta,asa ca sa stii ca nu esti singura!Denis daca e treaz vrea sa studieze,iar din landou nu prea vede mare lucru,asa ca ma plimb cu el in brate si`mi rup spatele.
pony e un scump Raducu cu ochisorii aia albastri!
alinutza eu zic ca Edi seamana cu tine!E un frumos!
Clara superba camera lui Bryce.Sunt sigura c`o va aprecia!
fetelor dar ce`i ala program de somn?Denis se trezeste pe la 9 dimineata de obicei,mai doarme pe la 12 vreo 15-30 min,pe la 15-16 tot asa si seara face show in toata regula pana la 20 cand vine baita si apoi la maxim 22 nani pana pe la 5-6 dimineata.mare noroc am ca doarme noaptea,cu toate ca nu stiu cu cine seamana...cu mine in nici un caz,ca nu doarmeam decat in brate si zi si noapte.
Fetele care ati primit decizia pt indemnizatie,v`au venit si banii?la cat timp dupa ea?ca mie azi mi`a venit,daca azi noapte am visat ca mi`au venit banutii...si sa stiti ca va pastrez cate o felie de tort si un pahar de
,fac cinste c`am mai imbatranit cu un an...cea mai speciala aniversare e cea de azi,prima ca MAMICA!
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blanca000 cand da sa tipe sau sa scape tzitzi ma ridic in picioare cu ea atasata de san ne plimbam 2-3 minute si ma asez la loc..vad ca merge trucul. Daca totusi nu vrea si nu vrea..intrerup alaptatul si gata..revenim cand suntem in toane mai bune. |
la noi noaptea si dimineata papa la titi fara probleme.
eh... de la masa de 15 incepe circul. patim la fel ca Blanca

si eu tot metoda cu alaptatul in picioare o folosesc... ca numai asa sta sa pape. daca ma asez zici ca ii intra un cui in curulet si urla de numa...

pot sa ma asez doar spre final cand deja e aproae satul si somnoros

si daca nu si nu...la fel... intrerup alaptatul si revin cand e adormit si nu mai are putere de scandal.
de cateva ori am ajuns sa alaptez cu el intins pe spate si eu calare deasupra lui
. pe o parte nu era chip!
radea barbatu-meu de mine de nu avea aer si eu eram transpirata toata, intepenita din cauza pozitiei si bineinteles plina de draci, *****************************************************************************
gogoasha"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
buburuza1979 spune:
si Buna ziua si de la noi ![]()
Edi 
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
buburuza1979 spune:
flosideea

gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
pooh spune:
Flosideea,la multi ani!!!
Si eu tot scorpioanca
Giova,la cat mai multe lunite pt. Edi!
Ce barbat curajos e marco,Timea plange cand i se ia sange de numa'Blanca,ce mortala e Eva!!!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
nu mai rezist...numai in brate vrea, si nu culcat, in picioare frate...sa poata sa roada umarul meu
. am adunat si schimbat patul la marco cand a domrit. acum ca iar doarme am pus o mancarica de mazare la foc. dar vreau sa fac mai tarziu gogosi cu marco, sa vedem daca ne lasa zmeurica asta.
eu sunt o norocoasa atunci: ziua doarme la greu, noaptea intreaga fara papa
si ma plang ca e marait acum...mama nerecunoscatoare ce sunt
.
la cat mai multe lunitze Albert si Luca!
Blanca e dulce Eva..o bomboana de fetitza in pozitii misto.
Edi se mai crizeaza la san, dar il potolesc cu suzeta. nu o tine el, dar cand plange o bag in guritza si-l bag cu nasul la pieptul meu. cand se potoleste, continuam suptul.
Elena am notat si data nasterii tale.
Pooh sa veniti cu rezultate bune d ela dr. maine.
aoleu...eu nu i-am dat laptic congelat sa vad daca il bea. ar trebui sa incerc, macar stiu o treaba. oricum il putem folosi la cereale sau sa face bramnzica pt. ei, asa ca e ok.
Flosideea nu ma asteptam sa nu-i placa in carucior, daca nu e in miscare. dar ma astept sa faca exact inversul lui Marco...pana acum asa a mers. e total opusul fratelui sau...asa ca ma astept la altele si mai rele
.
merg sa-mi chem sotul sa stea cu Edi si eu sa plec dupa Marco la gradi.
afara e soare cu dinti, dar cum Marco e putin racit stam in casa.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)