**Zmeurici de iulie-august 2009 (10)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buburuza
pooh au mai ramas cateva ore pana maine...
Giova mie Marco imi pare baiatul lui tati,iar Edi seamana cu tine,poate ca de aceea e si diferenta asta intre ei.Cum ar fi sa avem bubulusi,sa faca nani si sa pape non-stop,sa nu planga,sa nu ne faca sa ne suim pe pereti,unde`ar mai fi farmecul?Las` ca se fac ei mari....Eu sper sa nu semene Denis cu taica`su la comportament,ca ei au fost 3 baieti si numai prostii au facut.

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Flosideea!!!

Giova, merci de info

M-am delectat cu poze de zmeurici de pe contul comun(si inca mai am de vizionat); Doamne, ce de minunatii! Si pe langa asta, "zmeurici mai coapte". Pooh, Pogos, Micaalsa - ce fetite mari si frumoase aveti ...
Pupicei la toate fetele!

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

flosideea dai tort si beutura????

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Edi inca doarme. trebuia sa manance la ora 16. am bagat viteza de la gradi sa nu-l innebuneasca pe tat-su' si cand colo? el somn.

am framantat aluatul pt. gogosi, acum fac mai putine, injumatatesc cantitatile, ca ies multe si le arunc pe urma.

Flosideea! Multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai!
eu nu am primit nicio decizie, nici bani...nimic. Nu mai imi aminti de ei ca tare-i astept.
Marco seamana pe sot si familia lui, dar are temperamentul si caracterul meu.
Edi seamana pe mine, dar e mult mai calm si linistit, ca tat-su'.
Fiecare are cate ceva din amandoi.

trebuie sa actualizez lista pe noiembrie. poate am timp sa intru acum.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Azi si eu vreau sa fac niste cornulete cu sunca/crenvurst.......in ritmul asta nu stiu cum scap de kgPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Si eu am fost harnica azi..am spalat vreo 3 masini, am iesit afara, am facut si papa (pui la cuptor pe pat de ciuperci cu salata verde) si am reusit acum sa adorm si copilu'...il astept pe sot sa ma laud. sper sa fie impresionat..merit ..imi dau si o floare .

Noi am deschis tarcul in sufragerie si am pus si jucarele, acolo o pun pe Eva in timpul zilei sa se joace la gym..imi e frica sa o mai las pe canapea nesupravegheata sau in pat in alta camera.Patutul ei vreau sa stie ca e pentru somn si de aia nu prea vreau sa o pun toata ziua acolo. Si am citit in dr Spock ca de la 3-4 luni e bine sa o obisnuiesti in tarc ca mai apoi sa nu se simta ingradita si parasita..deocamdata asa fac si vad ca ii place si pot si eu fara frica sa mai fac una alta.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna seara!
FlosideeaSa fii sanatoasa si iubita si tot ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca!Merci de link.Am luat-o si pe suzi aia si a zis pupa asa,razand:"s-o papi tu mami, eu prefer pe tzitzi meu"
Giova multumesc pt acutualizarea pupei!Deci nici BB Edi nu seveste la carut,noi am reusit doar de 2 ori sa o plimbam in landou fara cantec.Perseveram(zicem noi)
Pony si mie mi-e drag sa va citesc. Chiar mi-ati lipsit cand nu puteam nu doar sa va scriu,dar nici macar sa intru pe net pt citeala.Vazut Raduc la baita.Nici eu nu suport sa o aud pe fata plangand.Ata ete!Crestem noi
Pooh sanatate lui BB Balasz!Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau.
Eumada!Ti-am admirat minunatia si imi pare bine de cunostinta!Sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!Frumoasa foc si isi tine bine capul.Daaaaaaaa eram ultimele mohicance si nici nu visam eu ca o sa nasc atunci.Bine ca s-a sfarsit tot cu bine si acum suntem pe drumul mamicilor.Cat despre faptul ca as fii puternica,tii se pare.Tocmai ca ma fac baleguta cand plange rau
Alinutza am vazut si eu pozici cu albastreaua ta. Tare dulce si frumoasa e tufa noastraSi ce fain sta in leganut.Noi am umblat 2 zile sa cautam,pana la urma am luat de la primii pasi.Singurul Fisher Price era cu spatar fix si mi-o fost frica sa pun fata in el,chit ca ei spuneau ca e pt nou-nascuti.Cum are Eric nu am vazut.
Am incercat sa mai recuperez din capitolele trecute,dar e greu.Noi am fost la Metro de 2 ori in 2 zile consecutive si nu am reusit sa cumparam nimic pt ca dulcineea nu a vrut sa sada.Am inceput sa-i dau tratamentul de 3 zile si in sfarsit imi doarme noptile!Si sunt bucuroasa ca nu e sedativ,oricum nu i-as fi dat, ci imunostimulator.Poanta e ca ziua tot nu doarme,motaie,dar de la 5 seara face nanica.Azi de la 5 jumate inca imi doarme si nu a descoperit ca nu sunt langa ea.Am reusit sa fac si eu papa si curat.
Am mai vrut sa spun ca eu am inca burta de zici ca sunt gravi,drept pt care nu incap in aproape nimic.Pt lactatie si calmat hormonii,pe bune ca m-a ajutat si ma ajuta Galaforul.Cu galactogilul nu m-am impacat fiind ft dulce. Ma consolez ca tandreturile pe care le port dulciurilor sunt de la nevoia de a avea energieIn schimb imi vine sa pusc vanzatoarele de tzoale care majoritatea zic(nimic nou pt mine,de ce ma mai enervez?)ca nu au marimi mari...Uneia chiar i-am spus ca ma voi duce la vanat sa imi fac rost de o blana sa ma imbrac si eu
Mai incerc sa tin cata pasul cu voi. O seara buna sa aveti!
KISSES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna seara la mamicutze!!!
Giova multumesc pentru urari,ptr Albert,la cat mai multe lunite si lui Edi!!! ca daca tot sunt nascuti in aceiasi zi,ii sarbatorim impreuna
Maine facem si noi vaccinul de 4 luni,mi-e tare mila de el,iar o sa planga de durere.Ia mai trecut cat de cat raceala,mai horcaie putin ,dar mai mult ziua,noaptea doarme foarte bine,se trezeste doar o data sa pape si in rest somn.
Ii place foarte mult in marsupiu,ieri l-am scos prima oara cu el la plimbare si a fost foarte bucuros,vede si el lumea altfel.De azi s-a racit vremea si pe aici,au fost vreo 5 zile cu 25 de grade si tare bine a mai fost,dar de-acum gata vine si pe aici frigul si iarna

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Am uitat sa urez si eu LA MULTI ANI!!! !!!FLOSIDEEA.
Dupa 3 saptamani de cura am reusit sa slabesc 5 kg si au inceput sa-mi vina hainele de dinainte de nastere

Mergi la inceput

V-am atasat vreo cateva pozici facute ieri.

http://community.webshots.com/album/575351454GqZuHc

Mergi la inceput