**Zmeurici de iulie-august 2009 (10)**
Raspunsuri - Pagina 18
inutsa spune:
flosideea LA MULTI ANI!!! 
blanca am admirat-o pe bubi mic ![]()
lucialu hai ca esti amuzanta rau, la vanat mergi?
Eu ce sa mai zic , ca nu m-am ingrasat in timpul sarcinii dar acum in schimb o duc "foarte" bine: m-am ingrasat 3 kile de cand am nascut!!!
clara am apucat sa vad si eu pozele voastre. Ce amuzanti sunteti!!!!
Se potriveste de minune caciulita facuta de tine la outfitul lui Bryce![]()
dienutza mai-mai ce baiat are mama
Noi am inceput saptamana cu dreptul, sa va zic si de ce
. Azi am pus-o pe Bia in patut, si daca tot incearca sa se rostogoleasca de cateva zile, azi a incecat iar. Daaaaaar, nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca nici nu am pus-o bine in patut, ca ea se si intoarce!!! Prima data a fost mai greu, ca apoi am pus-o iar pe spate si in 2 sec era pe burta!!! Deci fata mea e mare nu gluma!
Uitati aici niste poze, printre care si cu rostogolitul![]()
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Moniland spune:
Blanca tare dulce e bubi mic.
Noi am impus ore fixe de masa, mic dejun ora 9, pranz ora 13,30, alta masa la 17,30 si cina la 21,30.Au totusi o marja de + - 10 min. Masa de noapte nu e mai repede de ora 4. Daca maraie le bag suzeta si adorm la loc. Intre mese, fetele se joaca sau dorm. Cel mai mult 2 ore legate, peste zi. Nu rezistam fara program. Si e f. usor asa ca nu mai numar orele sa vad cate au trecut de la masa precedenta si mai ales ca in fiecare zi ar fi altele.
Pooh, din ce stiu eu mesele trebuie sa fie la minim 3 ore. Din 2 in 2 ore e prea repede. Nu apuca stomacelul sa faca digestia.
Flosideea, LA MULTI ANI!!!
Giova, la multe lunite lui Edi!!!!
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
flosideea spune:
multumesc tuturor pt gandurile bune...eh,a trecut si asta,am imbatranit...ia uitati aici
http://s607.photobucket.com/albums/tt156/flosideea/tortulet/
lucialu, imi pare rau ca nu merge urata la voi,dar,pupa are dreptate:tzatzica e buunnnaaa,nu cauciucul ala...ce crezi ca nu stie ce`i bun pt ea?
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
flosideea spune:
pooh 

la multi ani!sa fi sanatoasa,fericita si sa ai parte numai de impliniri!!
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
inutsa spune:
flosideea mei, da'ce mamica tanara esti! Si eu o sa implinesc 24 ani in decembrie ca MAMICA
---------------
Inesa, cea mai fericita
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
inutsa spune:
pooooh La Multi Ani, mamico!!! 
---------------
Inesa, cea mai fericita
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
CriPOD spune:
La multi ani, flosideea!
La multi ani, pooh!
Abia astept sa veniti de la dr sa zici ca e bine Balazs!
Alinutza, ai un baietel superb! O minunatie care seamana cu mami a lui. Zici ca-i cel mai inocent ingeras din poze, n-ai zice ca e capabil sa va puna la treaba chiar cum descrii... ![]()

Blanca, e tare dulce Eva!
Dienutza, scump rau Albert!
inutsa, fata hotarata ai!
Clara, e super camera lui Bryce, ati muncit nu gluma. O sa fie tare incantat cand o va descoperi. V-ati facut de cap de halloween!![]()
M-am distrat de un tatic zmeuros cu wrap si-o zmeurica dragalasa, nu fac asocierea cu nickul de pe forum in poze pe cont.
Am mai vazut niste zmeurele scumpe rau zilele trecute in poze, nu mai retin exact, dar sunt un deliciu.
uliiasi spune:
Buna dimineata, mamici!
Noi am avut iarasi o noapte cu nenumarate treziri, unele pentru papa, altele pur si simplu pentru un simplu partz. Dar se trezeste mieunand de zici ca nu stiu ce-l doare, si in doua secunde face partzul si adoarme pe loc de parca nimic nu s-ar fi intamplat...
Ma gandesc sa maresc si eu intervalele dintre mese, ca si eu ii dau papa cam des. Cine stie, daca ii dau in timpul zilei mai rar, poate se obisnuieste si noaptea sa manance mai rar.
M-am gandit ca cateva zile sa am mare grija ce mananc, sa scot putin fructele si legumele, poate nu mai are de dat partzuri noaptea. Sa vedem...incercam orice. Nu zic ca-i agitat sau plange, chiar e foarte ok si cuminte, doar trezirile astea...cand o invata si el la ce serveste noaptea?....
Inutsa, mortala bebelusha ta. Are niste ochisori...si face niste mutrite
. Ca sa nu mai vorbim cat de harnica a fost si deja a invatat sa se intoarca, bravo! Al meu l-am vazut o singura data facand intoarcerea (la 3 dimineata
), dar s-a blocat cand trebuia sa-si scoata manutza blocata sub el
.
Am vazut o multime de zmeurici minunate pe contul comun, imi dau seama ca se fac copiii astia din ce in ce mai frumosi pe zi ce trece, sunt extraordinari.
Va pupacesc cu drag, sa aveti o zi frumoasa!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
Moniland spune:
Pooh, sa traiesti, sa infloresti, sa slabesti
...LA MULTI ANI!!! 
Daria, Daria Ioana, Ana Sophia si Victor, sa fiti sanatosi si la mai multe lunite cu dezvoltare maxima.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)