**Zmeurici de iulie-august 2009 (10)**
Raspunsuri - Pagina 19
tanimi spune:
Inutsa, frumoasa foc minunea ta cu ochi albastrii!!!
Fetelor, imi cade parul ceva de speriat - mi-a mai ramas cat sa spal de 2-3 ori
. Sunt tunsa scurt, l-as tunde si mai scurt dar imi e ca dupa aceea nici macar nu il mai vad cand ajunge pe manutele Iarinei, ca inevitabil atunci cand ne pupacim si iubim isi infige manutzele in capul meu si clar extrage de acolo cateva fire cel putin.
Noi nu ne intoarcem de pe o parte pe alta, dar nu vrem sa mai stam deloc la orizontala, in afara de somnic, vrem sa vedem tot - asa ca vrem in brate sau in fundulet. Am pus-o de vreo 2 ori in funduletz singura, pe colt de canapea, cum ne-a zis ortopeda, si sta foarte bine, dar nu o lasam mult, sa nu o solicite prea tare.
Din cate am vazut eu suntem asa, mai lenese cu miscarea, dar ne merge guritza ... mama mama. Toata ziua gangure, chiuie, facem bbbrrr ca masina si ne scuipam toate ... un deliciu, ce mai !
Nina & Iarina
Moniland spune:
Fetitele mele nu se rostogolesc dar stau bine in picioare
. Adica le tin de sub brat si stau in picioruse si se imping din ele. Dar nu le mai ridic ca le fortez coloana si nu e bine. Din cate stiu nici statul in fundulet nu e ok asa repede, chiar daca le place sa priveasca de sus si sunt tare dragalase. 
Azi noapte Irina a dormit toata noapte si s-a trezit la 7. Laura a marait la 3,30 si nu am calmat-o decat cu ceiut si apoi somn pana la 7. Asa ca programul cu ore fixe azi s-a schimbat si va fi la 7,15; 11; 15; 18,30, 22. Obligatoriu 5 mese pe zi.
Ma duc sa spal si sa calc pana dorm puiutele. Va doresc o zi frumoasa!!!
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
uliiasi spune:
A, am uitat!
La multi ani !! 

flosideea pe ieri.
La multi ani !! 

pooh
Sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati de bebelusii vostri si de cei dragi!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
tanimi spune:
Ah, si referitor la ce se plang unele dintre noi - kilogramele. Eu in sarcina am pus doar 9 kg pentru ca vreo 2 luni mi-a fost atat de rau incat dadeam afara orice incercam sa pun in stomac; cand am iesit din spital dupa nastere, aveam greutatea de cand am ramas insarcinata 63 kg. Eram multumita - dar multumita crizelor de colecist si ulterior operatiei am ajuns acum la 58 de kg 
.
Imi zicea sotul " ce ai fi zis daca ti-ar fi spus cineva ca la 3 luni dupa nastere vei fi cu 5 kg mai slaba ca inainte de sarcina?" si i-am spus, "l-as fi intrebat - o sa fiu bolnava???" asta stiindu-mi istoricul, si anume ca ma ingras foarte usor.
Dar preferam sa fiu mai grasa si sa nu am interventia chirurgicala si sa imi pot tine cand si cat vreau zmeurica in brate. Dar asta e , nu ne da DD mai mult decat putem duce. Noroc ca o am pe mama sa ma ajute!
Nina & Iarina
Giova spune:

Noi ok, la 4 luni Edi are 8 kg
. oare cat mai pune copilul asta pe el?
M-am trezit cu o durere de cap si nas infundat. am luat o doza de oscillo, sper sa nu se agraveze raceala.
Pooh! Multa sananate si fericire alaturi de familia minuntata pe care o ai! Sper sa-ti faca un cadou frumos Balasz si sa fii scapat de aprinderea de plamani.
revin dupa ce citesc.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
Avem si noi poze recente:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2009-10-21/10:22:29
_
Gio
de
tanimi spune:
Giova, Giova, ai grija, vezi ca l-a prins pe Edi un leu !!!![]()
Si cum daca unul e racit sa nu ia si celalalt, ca vad ca Marco e tot calare pe Edi
; se pare ca il iubeste mult, ce bine ca nu e gelos!
Nina & Iarina
inutsa spune:
Neata!
Care dadeati cafea azi, ca am nevoie?
M-am culcat pe la 1 aseara iar dimineata Bia mi-a facut niste moftuuuuuriii
. Acu in sfarsit mi-a adormit!
mqqm, uliiasi, tanimi multumim pt aprecieri 
giova bine ca lapticul tau e gras, ca doar nu o sa ramana Edi grasunel. Eu as fi vrut ca Bia sa puna mai mult pe ea dar...
Mei-mei, da'ce se mai iubesc fratii!! Si Edi e un durduliu
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Corinna1982 spune:
Salutare zmeurici!
Ne primiti si pe noi in gasca voastra? Zmeurica mea se numeste Maria Alexandra, s-a nascut pe 07.08.09, 3100g, 50 cm, la maternitatea Buzau, prin cezariana. Data nasterii mele 09.08.1982.
V-am citit pe toata perioada sarcinii si la scutece si tin sa va multumesc pt ca mi-au fost de f mare folos experientele voastre: contractii, nasterea, colici, reflux etc.
Giova spune:
Dienutza frumoase pozele. bine ca-i place in marsupiu. eu l-am pus ieri in el, prin casa, dar tot marait era
. Felicitari pt. kg pierdute! la cat mai multe! ce cald e la voi, super!
pooh pai cum sa slabim, daca cocarim atat? si eu stationez si asta cred ca e din cauza aluaturilor.
Blanca harnicutza ai fost ieri. ce a zissotul?
Lucialu noi dormim bine in carucior, iar daca e treaz trebuie sa fie in miscare si cat mai multe gropi sa luam. Dar asta nu e o probl. la noi, sunt destule
.
Burta si eu am, dar scapam noi de ea cu calm si multe abdomene.
Inutsa ce super se intorce Bia. Felicitari!!!!
Moni fain programul gazelor.
asa si Edi, nu se rostogoleste, dar se tine bine in picioare si se impinge in ele. nici noi nu abuzam, cu toate ca lui tare i-ar mai placea.
Flosideea ce sa-ti spun ce batrana esti
. Cand ajungi la 30 te poti pensiona direct
.
Uliiasi nasol ca s-a trezit des David. n-or fi si la el dintisorii?
Tanimi si eu am observat putin par in laterale. musai sa iau Revalid, cica e super bun samponul.Stiu ca se regenereaza la noi, dar cade ceva de speriat. In plus, Edi e tot cu par in mana si mor cand il vad.
Marco de fiecare data cand e racit il pupa si-l iubeste. Nu-i pot interzice, si ar fi o crima sa-l tin la distanta. Il iubeste prea mult si nu ma lasa inima sa-i tin separat.
Pana acum, Edi a facut forme usoare de raceala, sa speram ca nu se agraveaza.
Inutsa lapticul meu nu mai e asa gras de la 2 luni, are putina grasime si e cam transparent. Dar si Edi e cumintel, si doarme mult, asa ca se vede.
fug ca s-a trezit gogoasa si urla.
_
Gio
de