**Zmeurici de iulie-august 2009 (10)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

http://www.naturalchild.org/articles/living_with_children.html

In special pentru mamicile de zmeurici care au si pici mai mari; unele articole sunt tare interesante.

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Neatza si e la noi, la ora 12
acum Maya s-a trezit dupa a doua tura de somn. Noi suntem bine, maya deja a renuntat la masa de noapte, adica doarme de seara de la 21 -22 pana dimineata la 7-7:30 fara sa se trezeasca. Nu va mai spun cum sunt sanii mei si cat lapte curge prin pat. Asa ca de 2 nopti merg la ea pe la 4-5 si o iau din somn sa o pun la san ca altfel nu pot sa dorm de durere. ea sunge putin prin somn cat sa-mi mai elibereze sanii si apoi iar somn de voie. Am mai crescut si noi. Avem 62 cm si 5.5kg. Dr nu este multumit de greutate si mi-a zis sa-i bag cate o masa de lapte praf. Dar cum sa-i dau lapte praf daca eu am suficient. Cu al meu ce fac? Asa ca nu m-am luat dupa el si nu i-am dat completare. Eu sunt multumita de cum arata. Toata lumea care o vede mi-a spus ca arata bine si e maricica pentru cele 2 luni jumatate pe care le are.
Sunt suparata pe dr meu pentru ca din cele doua vaccinuri care trebuia sa mi le faca la 2 luni nu am primit nici unul. El a motivat ca nu le-a primit. Nu inteleg cum el nu le-a primit si alti dr le-au primit. A zis ca dupa 20 luna asta sa vedem daca are sa-i faca. Si ea face 3 luni asa ca decalam putin vaccinurile.
De kg in plus ma tin bine, se tin ele bine de mine dar nici eu nu le las...Am 10 in plus dar sper sa scap de ele. Deocamdata fac doar masaj si bicicleta. Bine am inceput de ieri asa ca rezultatele nu se vad inca
Cum va descurcati cu frigul asta cu copilasii? si cu gripa asta noua...mai iesiti la plimbare cu ei?
Azi am reusit sa depun si eu dosarul pentru indemnizatie. Sa vedem cand o sa si primesc banii. Anul asta sigur nu-i vad. Ce stiti alocatia pentru copil vine o data cu indemnizatia sau mai repede?
Va las acum ca a inceput sa se agite zmeurica mea.

mami de Maya printesa mea
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

era sa uit...
Bine ai revenit Lucialu. Ai lipsit o perioada...
Flosideea si Pooh. Sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire si copilasi cuminti su sanatosi!

camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!!Va multumesc pentru urari,fetelor,sunteti niste dragute!!!M-am trezit azi dimineata si ma gandeam cat de fericita,norocoasa sunt ca am o familie asa frumoasa.E prima zi de nasterepe pe care o sarbatorim in 4,ma sunt implinita si fericita.....Azi la 2 ma duc la dr. cu Balazs,sper din toata inima sa fie ok,ar fi cel mai frumos cadou......revin,plange bbPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Giova ce mare e Edi. Cat are lungime? Si ce bine isi tine capul...
Sunt frumoase fotografiile. Vad ca Marco e topit dupa Edi, si asa seamana...

camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Dienutza,ce dulce e Albert.....mi se pare ca seamana un pic cu Balazs,falcos si ochi albastriFeliictari pt. kg pierdute!Inutsa,wow,wow!Felicitari!Bia ma topeste de fiecare dataFlosideea,chiar ca esti tanara!!!!!Pana ajungi la varsta mea,e gata si bb2!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Flosideea si Pooh! Sanatate multe voua, puiutilor vostri si intregii familii.

Mergi la inceput

Giova,ai niste copii minunati!Hehe,vad ca si edi al tau e tot un zambet cum il vede pe marca.....asa e si balazs....cel mai fericit e cand Timea e langa elCorinna,bine ai venit!Sa-ti traiasca zmeurica!A,Giova,si lapticul meu e transparent,cu putina grasime....eu cred ca e ok si asa,pana ce balazs se dezvolta,e satul si fericitPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Corina, bine ai venit in clubul zmeuricilor!

Giova, simpatici tare copilasii tai, cand sunt de apropiati unul de altul, ce frumos. Se vede cu ochiul liber cat de mult il iubeste Marco pe Edi, ii stralucesc ochii cand e langa el. Ai o familie tare frumoasa.

Pooh, tin pumnii sa fie bine Balazs, sa-si fi facut injectiile treaba si sa se faca sanatos. Si sa ai o zi minunata cu familia ta azi .

Mie mi-au intrat pe 14 octombrie niste bani pe card, dar e foarte dubios ca scrie "virare salariu". Am vorbit la serici la mine la contabilitate si mi-au zis ca nu-i de la ei. Asa ca ma gandeam ca nu poate fi decat indemnizatia. Adica o bucata de indemnizatie, ma gandesc ca e jumatatea de septembrie, ca eu trebuie sa primesc incepand cu 14 sept. Dar de ce scrie virare salariu acolo nu stiu. Astept sa vina 14 noiembrie, poate intra indemnizatia pe octombrie atunci si o sa-mi dau seama daca asta a fost. Acasa n-am primit nicio decizie inca, dar am mai auzit cazuri in care decizia a venit dupa primirea indemnizatiei.
Alocatia am primit-o odata la inceputul lui sept, a venit postarita acasa si mi-a adus 2 mil, dar de atunci n-am mai auzit nimic de ea.
Tare incurcati si astia....

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Corinna bine ati venit in grup. notez datele si va trec in lista, cat mai repede posibil.
Pooh eu ma gandesc ca la inceput era mai gras ca aveau si bebeii nevoie. acum e mai slab si mai cu multe vitamine...naiba stie. nu-mi fac nici eu probl. daca pune pe el. Luna asta a pus 700 gr, in 2 sapt. doar cate 100 gr/sapt, dar a fost cu otita atunci si asta cred sa fie cauza.
Edi e mort dupa Marco si vice-versa. cea mai mare pedeapsa posibila pt. Marco, ar fi sa-i despart. nu concepe sa nu fie si Edi cu noi peste tot.
Lorelay ciudat...sa nu fie vaccin la voi? Mie dr. l-a scos pe codul lui numeric. cica il scoate si pe cel de 4 luni si-l facem la 5 luni...noi ne-am decalat din cauza de raceala.
Edi la 3 luni avea 63 cm, acum nu l-am masurat.
Uliiasi bine ca ai primit ceva...eu nimic, tocmai mi-am verificat contul.

profit ca doarme Edi si deschid cap. nou.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput