**Zmeurici de iulie-august 2009 (10)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Multumesc pentru primire!
Stiu ca trebuie sa scriu vreo 10 mesaje ca sa pot posta mai repede...asa ca ii dau drumul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Giova,de bebe planet zici? site-ul cu centrul
si cat despre cumnata da, i-au trecut nebuniile in prima seara cu bebe acasa, era distrusa de oboseala ca nu dormise la spital si seuita la mine si imi zice ca azi e prima zi dar de maine o sa doarma m-a bufnit si rasul . de acum inainte tot asa o sa fie . ca pana ii da sa manance,pana se mulge (ca bebel e mic si nu prea are forta sa traga mult timp),face un dus, bebe se trezeste si iar de la capat

ieri si alex a stat doar in brate, nu stiu ce a avut ca el nu prea vrea in brate si a motait toata ziua iar eu obligatoriu sa stau in picioare sau pe marginea patului si imi era si mie un soooommnn cand ma uitam la el era asa moale si parfumat , te ia somnul numai cand te uiti la el.....voua nu vi se intampla asa?

http://picasaweb.google.ro/meleea9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna tuturor,

Giova, si fetita mea tot pe-acolo cu greutatea. Saptamana trecuta cand am fost la masuratori (ne cheama in fiecare luna) avea 7,880 kg si 68 cm, dar noi am fost mari:3,800 kg. Oricum Edi al tau a fost micut, dar a avut o evolutie super.
Eu nu-mi fac griji, desi mi se tot spune ca e prea grasuna...de-acum n-o sa ma ia asa mult. Ma bucur ca o alaptez exclusiv, mai ales acum cu virozele astea care circula.

Uliiasi, eu am primit alocatia pe 2 luni (august si septembrie) pe card dupa data de 10 octombrie. Am inteles ca pentru luna nasterii copilasului nu se da. De ce n-ai bifat cand ai facut cererea sa ti-o vireze pe card? E cam nasol cu posta...si dubios trebuia s-o primesti cumulat. Mergi unde ai depus dosar si solicita sa ti-o vireze pe card. Indemnizatie nici eu n-am primit..nici decizie, dar sper in decembrie sa vina toti o data.

Luisa, mami de Dorothy (24.11.2004) si Sara (17.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

fetelor, noi nu prea mai intram in scoica ,mai ales ca acum si infofolit. Voi ce scaun luati? eu ma uitam la romer king plus ,o fi bine ? fetele care nu sunteti la prima experienta ce ziceti?

http://picasaweb.google.ro/meleea9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Am venit si noi de la pediatra,avem 7,5 kg si 70 de cm,am plans putin la vaccin,dar ne-a trecut repede si am adormit.
Pooh si eu am vazut o asemanare intre Albert si Balazs,poate mai pui si niste poze mai noi sa-l mai vad.
Giova si Edi e un scump ,din pacate de vreo 2 zile s-a racit vremea si pe aici,nu la fel ca in tara,dar asta e de-acum trebuia sa vina si iarna.
Corinna bine ai venit la scutece!!!

http://family.webshots.com/album/575351454GqZuHc

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Giova ce ursulet pufos ai tu acolo,si nu ma refer la plus .E un dolofanel Edi,numai bun de papat tot!Cand vor incepe sa mearga sa vezi cum dau jos puiutii nostri colaceii,asa ca profita si papa acum tot!
inutsa recunosc ca a fost cea mai speciala aniversare din viata mea,imi tineam puiul in brate si nimic altceva nu`mi mai trebuia.am tot ce`mi trebuie chiar aici...
pooh inc`o dat La Multi Ani!Sa nu fie bebe nr 3 pana atunci .cu putin efort cred c`ar iesi...oricum,cand ma uit la Denis ma intreb"ce`am asteptat pana acum?!"
MA DUC SA FAC NISTE CUMPARATURI CA AZI SARBATORESC CU SOCRII si ma gandeam sa fac o praji.bate un vant afara de te ia pe sus,numai bine de iesit din casa

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Giova, ce mare e Edi, nu ma refer la greutate ci mai mult la lungime.
Corina, bine ai venit !
lorelay, dar ai verificat cat mananca Maya. Poate adoarme la san si nu suge suficient. Fa proba cantarului. La 2 luni jumate trebuie sa manance 120 ml.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Scutec curat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144516

Mergi la inceput