Copilasi din 2002 *66* Acum scolari !
Raspunsuri - Pagina 5
Nicoleta spune:
Gabi, m-am uitat si eu la pozele cu copiii tai, au crescut, nu gluma!!!! Ce inalti sunt!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Nicoleta spune:
Salut.
Sinzi, de ce trebuia sa ne amuzam la primul filmulet? Mie imi place de David cat de serios canta el! Si costumatia de H, foarte faína! Noi nu am facut nimic in sensul asta...
cristina22 spune:
'neatza!
Sanzi-ce constiincios e David si concentrat!!
Felicitari pt dintii lipsa
Sunt pe fuga!
O saptamana frumoasa va doresc!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
Asa, Cristina, ca si eu am vazut dintii de sus lipsa ai lui David intr-o poza, ca tot se plangea Sinzi! Sa vezi acum, ca nu e mai opresc din picat! Stefan tot cu cei de jos picati si crescuti deja! Cei de sus... nu prea vor! O saptamana faina si tie!!
Gabi_K spune:
noi am pierdut primii dinti in februarie- de fapt i-a scos dr-ul Lili nici macar n-a clipit, cand i-a extras doctora, doi dintr-o miscare. In vara i-a cazut unul de sus, de vreo 2-3 sapt i-a mai cazut inca unul.Deci e cam stirba donshoara
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
andy.p spune:
Sa va spun de ce vreau sa merg la psiholog...de cand a innceput scoala,de fiecare data cand ma duc dupa Andy aud acelasi refren:nu sta locului,deranjeaza,etc..am intrebat daca e singurul care face asta si mi-a spus :nu,da el e cel care deranjeaza cel mai mult.Acuma mie mi se pa re un copil perfect normal,plin de energie,dar nu exagerat,adica poate sta locului sa se uite la un film,sau sa lucreze cu plastilina,sa faca o fisa.Motivatia d-nei e ca el termina repede sarcinile si apoi se plictiseste..eu ce sa fac??Sa ma duc sa stau cu el in timpul orei?Adica ma gandesc ca ar trebui sa-i dea suplimentar de lucru.Asa ca a ajuns la conluzia ca are ADHD,dar ii trebuie confirmarea psihologului.Ii spuneam lu Cris ca sunt o mama tare daca eu pana acum n-am observat asta...poate ca eu sunt de vina,ca nu ii mai acord atata atentie ca si cand era singur,si se razbuna pe mine,nu stiu,cert e ca voi merge sa-i fac aceasta evaluare psihologica sa vedem despre ce e vorba.
Lucia aniversare frumoasa,nici noi n-am facut nimic deosebit.
Sanziff frumos David..felicitari ptr dintisori.
Gabinoi avem lipsa 4 dinti de jos si 3 sus,vad ca s-au oprit acum din cazut,da a avut o perioada cand nu avea in paretea din fata nici unul din cei 4
Nico,Cris
Fuug la gaza ca n-are nicio treaba cu somnul vad
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Gabi_K spune:
Nu e prima oara cand citesc ceva asemanator aici pe forum: invatatoarea nu se descurca cu un copil, si prefera sa-l trimita la psiholog decat sa-si recunoasca propria vina. Din cate ai scris, psihologul probabil nu va gasi nimic deosebit in comportamentul copilului. Cand mergeti?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
aliclara spune:
Buna ziua,
Suntem si noi pe listuta voastra, desi nu am mai scris de foarte mult timp. Suntem in clasa I la scoala 309 si avem o invatatoare foarte buna. Am ajuns la abecedar la u mic de mana, iar la matematica avem tema pentru vacanta recapitularile de dupa cifra 5.
Ca tot am vazut ca vorbiti de invatatoare, eu am un singur lucru de comentat, de fapt nu ma deranjeaza pe mine ci pe Clara.
A luat de doua ori la desen S, deoarece invatatoarea a considerat ca soarele nu e bine facut si nu a facut corect o frunza. M-i se pare aberant sa faci asa ceva unui copil, care poate nu are talent la desen, unde mai pui ca desenul este apreciat diferit de fiecare. Din fericire nu i-a trecut decat pe plansa, dar pe ea a deranjat-o.
Acum e in vacanta la nasa noastra si se joaca cu nepotica de 10 luni.
Nu stiu daca sa o las la scoala saptamana viitoare, tinand cont de pandemia asta de H1N1. Voi ce ziceti?
http://www.flickr.com/photos/aliclara/
http://www.tamagochi.ro/pet-ioanacla - Votati-ne!
Nicoleta spune:
Salut.
Laura, nu stiu daca te incalzeste cu ceva, dar si la noi s-a intamplat ceva asemanator. Si noi am schimbat scoala. Acum este mult mai bine. De "vina" era chiar invatatoarea... e mult de povestit... Eu cred ca daca ea il vede asa pe Andy, nu ii va schimba parerea o hartie de la psiholog... dupa mine solutia este sa-l muti. Ea deja i-a pus stampila... atata poate ea, asta e. Cautati pe cineva care pricepe. Si sa fie mai tanara! Parerea mea...
Cristina_C spune:
Salut!
Gabi, ce baiat mare ai, intr-a sasea, acusi ajunge la liceu! Felicitari lui Lili cea harnicuta pentru rezultate, mult succes in continuare la amandoi!
Sinzi, foarte frumos canta David si mi-a placut si dovleacul care statea sus, pe pian! Iar Halloweenul l-ati sarbatorit "ca la mama lui" , cu "trick or treat" si costume. Noi n-am luat decat un dovleac pe care am pictat ochi, nas si gura. Anii trecuti l-am scobit si-am pus lumina in el. Si-am mai luat anul asta si niste baloane portocalii si mov, de decor.
Revenind la noi: joi Robert s-a imbolnavit ca din senin, cu febra mare, peste 39, dureri de gat (avea niste amigdale uriase). N-a luat antibiotic, c-a zis doctorul ca-i o viroza, doar antitermice. M-am gandit la gripa asta noua, cum altfel, dar a zis doctorul ca nu este. Vineri nu s-a dus la scoala, a ratat si petrecerea de zua de nastere a unui prieten, dar sambata s-a simtit mai bine (dormise toatza noaptea si s-a trezit fara febra) si a vrut neaparat sa se duca sa dea al 3-lea examen de Kung Fu, pe care chiar l-a luat.
Vineri am trecut pe la scoala sa-i dau invatatoarei caietul de teme si sa vad daca le da ceva pentru vacanta, nu le-a dat nimic, numai un caiet in care sa deseneze ce fac in fiecare zi pana incepe iar scoala. Mi-a dat insa o fisa de evaluare de la inceputul anului si pana la vacanta asta. A luat FB la toate materiile.
Laura, ati fost la psiholog? Invatatoarea nu ar fi trebuit sa se hazardeze in a pune diagnostice, ce-o sa faca daca nu-i asa, daca nu confirma psihologul, o sa-si ceara scuze? Sunt de acord cu ce-a zis Gabi.