Copilasi din 2002 *66* Acum scolari !
Raspunsuri - Pagina 6
cristina22 spune:
Cristina-ma gandesc ca scuze nu-si va cere.Va recomanda un alt psiholog.Doar trebuie confirmata parerea ei
Felicitari lui Robert pentru examen!
Ce inseamna, de fapt?
Aliclara-eu zic ca pot lua de oriunde gripa, nu doar de la scoala.Chiar inchisi in casa, nu putem sta cu totii.
Andrei e acasa cu bunicii.Si se pregateste de ziua lui, desi mai sunt aproape 3 saptamani.Aseara a trebuit sa iesim neaparat sa-si cumpere un penar(cel de-al treilea) si carioci, in contul cadoului de ziua lui.
Sanatate la toti!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
Salut again.
Gabi, cresc dintii, te felicit si eu pentru o domnisoara asa de constiincioasa (asa sunt fetele, de obicei, asa imi doresc si eu una!!). Si clasa a sasea suna... oau!!
Aliclara, eu daca nu stiu nemteste nu pricep nimic din ce mai aud la stiri... deci sunt departe de orice spaima. Am vazut intr-o zi pe strada un nene cu masca pe fatza... dar m-am facut ca nu pricep! Noi e musai sa iesim din casa, sa mergem cu mijloacele de transport, ca doar asa putem ajunge la scoala si inapoi acasa!
Cristina_C, sanatate multa si felicitari pentru examen si calificative!! Stefan inca nu primeste calificative, va primi dupa ce va invata germana mai bine, e si firesc asa... noi insa nu ne /il "stresam" cu calificative (sunt sigura ca nici voi, niciuna dintre voi), si chiar daca ar fi sa repete in toamna clasa 1 in Ro (daca ne vom intoarce), Stefan tot ar fi extrem de castigat: va fi invatat limba germana de la nativi. In acelasi sens vrem sa il dam in primavara pe Matei la gradi, din aprilie mai de pe la sfarsit, sa invete si el germana (ce ma fac apoi cu ei daca nu pricep ce pun la cale in germana ).
Cristina22, ce noroc aveti voi cu bunicii (am mai zis-o, stiu). Uneori ma gandesc si eu cum ar fi fost... Cat despre ziua lui Andrei, cat de mare e contul asta cu cadouri?
Laura, eu cred ca Andy in niciun caz nu se razbuna pe tine, pentru o eventuala impartire a atentiei tale cu surioara. De ce ar face-o... la scoala? Eu cred ca nu i se acorda suficienta atentie acolo sau nu se simte in largul lui. Sunt tare curioasa ce zice psihologul de atitudinea invatatoarei!
La noi ninge... ninge de azi-dimineata! Nu se asterne si e asa de uratel afara...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Gabi_K spune:
Cristina_C felicitari pt Robert!
Daaa, am baiat mare, are deja 42 la "picioruse"... si nu de mult era inca bebe mic...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Francisca spune:
La multi ani, Nina!
Iti doresc in primul rand sa fii sanatoasa, apoi sa fii fericita pe deplin si sa ai parte in viata de multe bucurii si impliniri sufletesti alaturi de cei dragi inimii tale!
Sa ai o zi exceptionala cu multe surprize placute!
Te pup si te imbratisez cu mare drag!
andy.p spune:
Multumesc mult ptr sustinere..joi avem programare la psiholog,din ce-am discutat cu el la telefon mi-a spus ca a mai avut un caz de curand in care la fel copil rau la scoala,d-na invatatoare il etichetase deja si nu s-a lasat pana nu au mutat copilu..la noul loc nu au avut nicio problema.Nu stiu cum se poate intampla asa ceva,si eu lucrez in invatamant da'nici nu mi-a trecut prin cap sa ma comport asa cu un copil.
Va las ca sunt singura cu copii
toate fetele.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
LA MULTI ANI NINA!!
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
light spune:
La multi ani fericiti Nina, cu sanatate si noroc!Laura sa stii ca si eu am citit ca prea usor se pune verdictul de ADHD in Ro. Una doua cum educatorii sau profesorii se vad depasiti de situatie, ADHD ul e de vina. Eu zic sa nu-ti faci griji.
un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery
Cristina_C spune:
La multi ani, draga mea Nina, sa ai o viata frumoasa si plina de bucurii, sanatate si noroc ! .
Cristina, Nicoleta, Gabi.
Laura, bafta maine!
Cristina22, "examenul" e de fapt un antrenament intensiv de 2 ore, timp in care antrenorul si un examinator extern urmaresc fiecare copil. Am gasit un filmulet pe siteul antrenorului, iata cate ceva din ce fac ei acolo (apare si Robert din cand in cand): http://www.wtkkungfu.de/downloads/VingTsunRegertest.html
Deci Andrei isi primeste cadourile in avans. Mai stiu cu pe cineva.
Salutari tuturor!
ivanoiuadela9 spune:
NINA si de la noi .
Abia mai am timp sa intru sa va citesc pt ca de vreo sapt umblu ca nebuna sa depun dosarul pt maternitate . Stiti cumva cam cat dureaza pana intra banii ? Sper ca nu dupa 5-6 luni asa cum se aude .
Si noi stam in casa cu vremea asta urata ... Luiza se joaca cu papusile si bb . Bine ca e cuminte si doarme ca altfel nu stiu cum plecam cu ei dupa mine peste tot . Asa i-am lasat pe amandoi acasa cumintei .
Nu mai reusesc sa va pun poze de la botez si nunta ... merge ffffffff greu net-ul .
Va
Adela mami de Adrian Stefan (23.07.2009) si Maria Luiza (18.06.2002)