Copilasi din 2002 *66* Acum scolari !
Raspunsuri - Pagina 14
Nicoleta spune:
Salut.
Eu am acces la net mereu, numai ca am ramas fara laptop... Sper sa imi aduca Mosul unul...
Azi am avut o zi frumoasa, am mers la Zoo pe la 1... superba zi! Pacat ca nu am incarcatorul aici, atatea poze as fi facut...
Cristina, sanatate multa, sa nu fie nimic!
Sper sa mai intru. Maine.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Nicoleta spune:
Revin, l-am masurat in inaltime pe Stefan, are 122,5! A crescut deci 1,5 cm in ultima luna jumate (sper sa nu ma incurc in luni...)! El creste, ciudat, mai mult in lunile reci!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Cristina_C spune:
´Nicoleta, mie imi trebuia un laptop nou si-am luat un notebook de 25 cm, asta: http://www.amazon.de/gp/product/images/B002TCIVS0/sr=1-16/qid=1258374607/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=562066&s=ce-de&qid=1258374607&sr=1-16
Stiu paRCUL zOO din Viena, e, intr-adevar, f. fain.
Din pacate cu noi n-a fost prea bine, Robert a avut febra toata noaptea , 38 si 38 si cateva liniute si azi am ajuns la pediatru care i-a gasit niste amigdale imense. Nu are insa streptococ si nu i-a dat antibiotic, deci tot ceva viral e. A zis ca nu-i gripa porcina pentru ca lipsesc multe simptome (tusea seaca, febra mai mare de 38,5, durerile de burta) dar nici test nu i-a mai facut pentru ca nu se mai fac teste!!! A ramas s-o scot la capat tot cu antitermic si drajeuri de gat si i-a dat scutire luni si marti la scoala. Azi, cand am fost sa iau temele, invatatoarea mi-a zis ca miercuri nu se face scoala (o sarbatoare locala) asa ca de-abia joi merge din nou si-o sa aiba destul timp sa se refaca. Merg si maine sa-i iau temele.
De masurat si cantarit, o s-o fac peste o luna, cand implineste 7 ani.
O saptamana buna va doresc!
andy.p spune:
Nicoleta ce a crescut Stefan!!!
Cristina C multa sanatate lu'Robert,sper sa se faca cat mai repede bine.Laptop din acela avem si noi
Si ptr ca tot voiam sa-l masor pe Andy,acuma ca l-a masurat Nicoleta,are 1,30.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Gabi_K spune:
Si noi ne-am masurat in septembrie, avea 128 (de atunci a crescut mult fiindca toti pantalonii i-au ramas mici) si 21 kg. Macar la inaltime nu e cea mai mica Oricum e intre pitici, mai ales ca are colega de clasa care acum va implini 9 ani.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
Bravo, Lili! Va termina scoala si facultatile de tanara!!E foarte bine ca se descurca si munceste cot la cot cu copii mari.
Ce sistem de invatamant avem, unul e de 9 ani, colegul de 7 jumate...
Andrei are 26 kg, iar inaltimea...nu stiu.D-na l-a considerat destul de inalt, asezandu-l in penultima banca.
O zi buna, va doresc!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Anina_n spune:
, dragi mamici !
Cristina sta acasa sapt. asta, din cauza gripei noi care bantuie prin colegiul unde invata ea si verisoarele ei.
Nicoleta, am observat si eu, la Cristina, ca mai bine creste iarna. Poate unde sunt nascuti iarna ?
In luna mai(la Buzias) avea 125 cm, iar in sept.(acasa) tot 125 cm si 23 kg, fata de 21 in luna mai. Astept luna ianuarie, cand implineste 8 ani, sa o mai masor si cantaresc.
Gaby, si la Cristina in clasa sunt 2 baieti care fac 9 ani pana la sf. anului, iar din ianuarie majoritatea copiilor fac 9 ani.
Din 27 de copii doar 4 implinesc 8 ani anul viitor.
Important este ca nu sunt cei din urma cei mai mici.
Adela, ce frumos zambea juniorul vostru la botez !
Si voi ati fost tare frumosi ! Mi-a placut tinuta ta !
Lucia, parca ai o fetita in brate, nu un baietel !
Cristina_C, cum mai sunteti ?
katty, pe unde esti ? La cursuri ?
Laura, poate ne mai incanti cu niste poze cu micuta voastra si nu numai !
Sinzi, voi ce mai faceti ? Pe unde umblati ?
Pe Elena si frumosii ei, ii vad in poze si atat, plus mesaje la aniversari si sarbatori Nu reusim sa ne scrie mai mult, din pacate.
O zi faina, in continuare, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Cristina_C spune:
Nu suntem bine, s-au inrautatit lucrurile de luni, adica febra a devenit din ce in ce mai mare (azi a sarit de 39), tuseste urat, il doare gatul, de la gat si urechile si azi a dormitat toata ziua si-a mancat f. putin. Nu puteam sa stau asa si in seara asta am fost din nou la doctor, la pediatrul de garda care i-a dat scutire la scoala pentru joi si vineri si care a zis ca are o infectie gripala severa??? dar ca nu e gripa porcina. Oricum nu i-a facut nici un test, dar poate c-a avut alti copii bolnavi si stie diferenta. Eu m-am dus de fapt ca sa-l asculte la plamani pentru ca mi-era groaza de pneumonie, dar dr. a zis ca e OK. I-a dat doar sirop de tuse si spray ptr. nas.
Acum, cu boala asta, a ajuns la 21 kg si avea aproape 22. Nu l-am masurat, in vara avea 1,23 m si nu s-a mai lungit (judecand dupa lungimea pantalonilor).
O seara si o noapte buna!
cristina22 spune:
Off, Cristina, bine ca nu e pneumonie.Trece si gripa asta.
Sanatate si un pupic lui Robert cel frumos si finut!
Nina-toti copiii stau acasa?
Sanatate si numai bine!
Si o cafea
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."