Copilasi din 2002 *66* Acum scolari !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

Laura-we told you so.Noah, nu-i nimic.
D-na poate invata inca despre conduita unui copil de 7 ani.Niciodata nu-i prea tarziu

Katty-bine ca aveti unde sa-i schimbati hainele in caz de nevoie.Noi luam copilul direct din curte, gata echipat

Francisca-mai fa-ti cate un pic de timp, macar cat sa dai o cafea!!

Nina-n-am facut in viata mea nici un vaccin anti sau pro, nici eu, nici sotului, iar lui Andrei nici atat.Anul trecut, cand am avut "norocul" sa ajung la neurolog, am auzit cat sunt de periculoase inclusiv cele naturiste (gen imunostimulatoare) deoarece nu sunt testate!!Iar efectele adverse sunt foarte grave.

Cristina-pana la urma am luat lego-politia mobila-sau cam asa ceva.Am fost in Hu.Continua sa fie o diferenta de pret inexplicabila, adica l-am luat de dincolo mai ieftin cu 100 de lei decat daca il luam de la noi
Voi il aveti pe acesta?

Va pup!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Cristina, te rog mult spune-mi de unde din Hu ai luat lego? Exact www.varuna.ro/index.php?m=detalii_produs&id=90" target="_blank">acesta vreau sa-l cumpar si l-am vazut si in Selgors Oradea la acelasi pret, ca cel de pe site. In ultimii ani tot de Varuna am luat sau am comandat pe internet (folosit, figurine, placi, etc) si am iesit la pret mai bine decat daca luam din Ro.
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Cristina22 multumim . Adrian tot timpul este vesel el rade cu oricine nu are treaba . Luiza e mai retrasa , de la ea cu greu scoti o vorba ... dar numai cu necunoscutii ... acasa are o limbarita - ar trebui sa fie invers .
Va weekend placut in continuare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Adela, sa va fie de bine cununia religioasa si sa va traiasca baietelul crestin! Am vazut pozele, ce bebe zambaret!!

Laura, ti-am spus (si) eu! Sunt curioasa care va fi atitudinea doamnei de aici inainte. Taaare curioasa!

Sa va mai povestesc despre Stefan. A inceput sa vorbeasca destul mult in germana - fata de acum 2 luni si un pic, cand nu stia nimic )iar prima luna la scoala cealalta nici nu merita luata in considerare)!!. Imi spune invatatoarea ca se exprima din ce in ce mai mult in germana, ca este din ce in ce mai atent (o mai da in bara, dar na, nu pricepe chiar tot!). La afterschool l-a laudat doamna cu care stau ca este vizibil ca se straduieste si ca progresele se vad in fiecare zi, ca are memorie foarte buna! Vineri l-a laudat alta doamna cu care se intalneste uneori pe acolo ca pronunta foarte bine in germana, ca ea intelege absolut tot ce ii spune!! Imi creste inima in mine cand aud laude (desi stiu ca mai avem mult pana departe!! mai ales cu scrisul, care nu este chiar cum as vrea...), as vrea sa-l ajut mai mult, dar deja sunt depasita...

Va pup!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Dana-din Debrecen, de la Regio Jatek.Sper ca scriu bine.Magazinul acela mare de jucarii de langa Metro.
Daaa, despre acel lego e vorba.La noi la real e 249 lei, din Hu l-am luat cu 9200 ft.

Nico- bine ca ai revenit!!
Sanatate multa!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

Dana-din Debrecen, de la Regio Jatek.Sper ca scriu bine.Magazinul acela mare de jucarii de langa Metro.
Daaa, despre acel lego e vorba.La noi la real e 249 lei, din Hu l-am luat cu 9200 ft.

Nico- bine ca ai revenit!!
Sanatate multa!

C+C=Andrei

Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Salutari tuturor!Laura eram convinsa ca rezultatul testului psihologic trebuia sa fie bun. Ma bucur ca e asa. Ti-am zis eu cum e cu ADHD-ul asta. Foarte bine ca Andy incepe karate. Succes!Cristina 22vorbeai de vaccinuri... dar vaccinurile obligatorii le-ai facut lui Andrei? Nici noi nu ne-am vaccinat vreodata de vreo gripa, facem copiilor doar pe cele obligatorii dar si pe alea cu strangere de inima. La noi au fost in iarna vreo 2000 de cazuri de porcina. E mai periculos pentru cei cu probleme cronice si pentru gravide. Am scapat ca prin urechile acului ca am nascut la inceputul iernii cand era nebunia mare cu porcina pe aici.Ninama bucur ca buni Lali este bine. Sper sa ii mearga bine cu tratamentul si sa nu mai aiba probleme. Multa sanatate ii urez. Nina, pomeneai de Elena...La multi ani, sa fie sanatoasa! Ai mai tinut legatura cu ea? Ce mai face?Cristina C, aoleu ce sperietura trebuie sa fi tras cu doamna cu gripa. Sper ca Robert e bine acum.Adelae dulce foc Adrian al vostru! Foarte frumoase pozele. Ati facut si nunta? Poze de la nunta ai?NicoletaT-ai recapatat netul? Imi pare rau ca si tu te-ai imbolnavit. Sper sa treaca repede. Felicitari lui Stefan, ma bucur mult ca vii cu vesti bune, nici nu ma asteptam sa fie altfel.Vroiam sa te intreb daca atunci cand ai avut exemele la sani ai folosit si unguent cu cortizon si cum ai procedat cu alaptarea?La noi a venit zapuseala, inca nu e pericol de incendiu dar e f cald. Am scos pe bb cu cadita in curte caci mai e pana o sa luam piscina de bebei. Trebuie mai intai sa stam in fundulet :http://family.webshots.com/album/575506511EcIKvz

un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Lucia-cat bucur sa-l vad pe pletos!! Nu stiu cum face, da' e si mai frumos.Si serios!
Vaccinurile obligatorii le-am facut.Il asteptam pe cel de 7 ani...cu groaza

Dana-spor la shoping!!

La Oradea ploua...vreau si io caldura ca-n Australia Luciei

O duminica frumoasa!

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Inca ma mai gandesc la intamplarea de joi, mai ales ca de ieri suntem cu totii un pic "atinsi"- cu nasul, cu gatul, Robert chiar tuseste putin si avem si febra moderata, pana-n 37,5, insa avem o stare generala destul de buna comparativ cui alte raceli. Chiar nu stiu ce-i mai bine de facut, sa mergem la urgenta si sa facem un test de sau sa stam linistiti si sa mai luam cate un paracetamol? Sper sa treaca pana maine.

Lucia, Victoras e asa de dulce! Si l-am vazut si pe Liviu din profil

Nicoleta, felicitari lui Stefan pentru progrese, ma bucur ca doamnele de acolo ii recunosc meritele! Iar tie, multa sanatate!

Adela, si voi sunteti o familie frumoasa. Sa fiti mereu fericiti!

Cristina, sa-ti traiasca soacra! Cred ca e bucuroasa ca are ziua de nastere in aceeasi luna cu Andrei, ca asa se bucura si mama ca e nascuta in aceeasi luna cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumim Cristinelor pt aprecieri.Cristina C aveti grija de voi, se pare ca nu e grav. Multa sanatate!Azi am fost la gradina botanicahttp://outdoors.webshots.com/album/575540962QMXkUU

un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Noi suntem bine,un pic de muci asa ca de sezon..Andy merge in continuare cu mare drag la scoala,are FB la dictari.Am fost la d-na,am vorbit cu ea,i-am spus rezultatul,concluzia a fost:inseamna ca asa e el.N-am mai fost de atunci la scoala,si mi-am propus sa nici nu mai merg decat daca ma cheama.Marti avem a doua sedinta pe trimestrul acesta,in rest mergem mai departe cu tenisul,karate n-am inceput inca .Cred ca de prin ianuarie...acuma strangem fonduri ptr mosu
Ieri l-am cantarit si are 28kg...de masurat nu l-am masurat ,da e cel mai inalt din clasa.

Lucia ce frumooooooos e Victor si cat a crescut...cand te vad in fusta si pe Liviu in pantaloni scurti mai ca-mi vine sa ma mut la voi

CristinaC off ce sperietura,sper sa nu aveti nimik grav...nici nu mai mergem prin mall-uri,incercam sa evitam aglomeratia,stiu ca poate e o prostie gripa asta da'incerc sa evit cat pot,mai ales ptr copii.

Nicoleta ma bucur ca ai revenit si multa sanatate iti doresc...felicitari ptr progresele lui Stefan,e bine sa fii apreciat

Adela ff frumoase pozele.

Cris soacrei.

Nina,Alexia e bine,creste ,ne uimeste in fiecare zi cu noi progrese,face in continuare curatenie in stilul ei propriu.M-am uita si eu la dansez...si m-am bucurat ff tare ca a iesit columbeanca,imi pare rau insa de cazul baiatului.

Katty voi ce mai faceti?

O zi minunata tuturor

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput