Copilasi din 2002 *66* Acum scolari !
Raspunsuri - Pagina 15
Gabi_K spune:
Cristina multa sanatate lui Robert!
Nina, ai mei cresc foarte mult in general vara, si sunt nascuti in mai
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Anina_n spune:
Vin si eu, la o asa cafea !
Cristina_C, deci, tot un fel de gripa e. Insanatosire grabnica lui Robert !
Voi cum sunteti ?
Cristina22, da, toti copiii stau acasa. Si sunt cl. I-XII, iar gripa a fost gasita doar la cei de liceu(4 elevi), plus o femeie de serviciu de la internat.
Si mai sunt inchise 3 licee in oras, saptamana aceasta.
Se pare ca in urma cu 2 sapt., la un bal al bobocilor, s-a raspandit gripa, participanti fiind elevii de la mai multe licee, nu doar de la un singur liceu. Iar gripa a fost adusa de un elev venit din strainatate. Asa scria ziarul local.
Cei mici au cladirea separata de gimnaziu si liceu, dar majoritatea au frati mai mari in cladirea cealalta, plus ca bufetul si cancelaria este tot acolo, in cladirea mare.
Important este sa se opreasca raspandirea gripei.
Cristina se simte ca in vacanta. Mai lucreaza cate ceva, dar mai mult se joaca.
Iar verisoarele au profitat de sapt. libera si au plecat pana la Toplita.
O zi faina, tuturor !
Edit: Pana am scris si trimis mesajul, a aparut si Gabi_k.
Eu la Cristina observ si dupa hormonii de crestere, care sunt hiperglicemianti si-si fac de cap, mai mult in lunile reci, la ea.
Oricum, ni s-a zis la Buzias, copiii cresc in salturi. Au puseuri de crestere si perioade de stagnare.
Vara asta vad ca a stagnat, Cristina, la cm, dar a luat in greutate.
Oricum, cred ca la Buzias nu avea inca 125 cm, ca nu putea sta 4 luni fara sa creasca macar 1 cm.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
andy.p spune:
Off Cristina sper sa se faca Robert cat mai repede bine...bine ca nu aveti altceva mai grav.
Nina voi pune poze cu gaza,da'stau ff prost la capitolul timp si organizare.La noi inca nu e caz de stat acasa,sper sa nici nu fie,d-na chair se lauda la sedinta ca e singura clasa de unde nu lipseste nimeni.
Cris,Gabi
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Gabi_K spune:
daaa, cunosc salturile astea de crestere... mai ales prin concedii, cand le pun cate 2-3 perechi de pantaloni lungi, si peste 1-2 saptamani cand venim acasa, parca-s 3/4... Anul acesta insa la Lili prin septembrie a fost acel salt, cand ne pregateam pentru scoala, avea o gramada de blugi si pantaloni de trening bune sau putin lungi... acum alea putin lungi sunt putin scurte si asta abia in 2 luni...
Cu bolile stam bine deocamdata, la Robert la scoala a fost mai nasoala situatia la un moment dat, cand lipseau 12 din 20 de copii, dar de luni au venit cu totii. La Lili e ok deocamdata, si la mine la universitate. Sper sa si ramana asa...
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
Nicoleta spune:
Salutare!
Cristina, sanatate multa. Asa am patit eu, mai putin febra (nu am facut deloc) si nu am rezistat (de durere de urechi) si am luat de capul meu antibiotic, eram singura cu copiii pana sambata (era miercuri spre joi), medicul in concediu saptamana aceea... m-am trezit din somn cu o durere de urechi!!! Niciodata nu-mi amintesc de asa ceva! A trecut, dupa 5 zile de antib... Uf! Sa va faceti bine repede!!
Matei este iar mucios (abia ii trecuse tusea de o saptamana), Adrian este si el cu tuse (virala a zis medicul), vad ca a inceput pe seara si Stefan sa tuseasca (are niste secretii in gat, nasul este ok)... urasc anotimpurile reci tocmai fiindca aduc bolile astea... UF!
Va pup, sanatate multa!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Cristina_C spune:
Multumesc pentru urari si incurajari
Cred ca greul a trecut, iaca azi n-a mai facut decat 37.7, la culcare avea 37 si nu i-am mai dat nici un antitermic. Dimineata mi-a zis ca se simte de parca ar avea un cui in gat, cunosc senzatia, ca si pe mine m-au chinuit amigdalele toata copilaria. Totusi s-a simtit mult mai bine decat ieri, a mancat un pic mai mult si a avut hef de joaca, deci isi revine. Stau linistita ca n-are nimic la plamani, asta era grija mea cea mare.
Azi la scoala m-am intalnit cu mama unui prieten care mi-a zis ca un baietel, tot prieten cu Robert si cu al ei, a fost miercuri diagnosticat cu gripa porcina! Ei au asigurare privata si au facut testul, noi avem de stat si nu l-am facut. L-as fi platit daca mi-ar fi zis la cabinet, dar nici macar nu s-a pus problema sa faca testul. Asa ca, in lipsa testului, nu pot fi sigura suta la suta ca Robert n-a avut (nu are). De luni merge iar la scoala, sunt curioasa daca mai apar cazuri pana atunci. Daca a avut o gripa obisnuita si ia de la scoala gripa cealalta, nici nu vreau sa ma gandesc, la cat de vulnerabil e acum...Daca a avut deja gripa cealalta, inseamna ca e imun si ar fi de preferat asa. Bine ca vine weekendul si are timp sa se refaca. Noi deocamdata suntem bine, am avut doar un guturai desi duminica ne simteam la fel de rau (cand Robert era la inceputul bolii).
Va pup pe toate!
Nicoleta spune:
Cristina, eu ti-as dori sa fi fost deja gripa porcina, dar suna asa de ciudat! Azi cand l-am luat pe Stefan de la hort mi-a zis tipa care sta cu ei ca gripa porcina este tot o gripa, la fel ca si celelalte, doar ca unii incearca sa scoata bani de pe urma ei!! Si ca vaccinul este foarte periculos! Cand am fost de acord cu ea mi-a zis "Multumesc!" De parca ar fi cautat persoane care sa fie de acord cu ea...
Eu imi doresc sa vina week-end.ul... sa ii doftoricesc pe toti 3 baietii mei si luni sa fim toti ca noi!!
Oi gasi propolis pe aici?
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
andy.p spune:
Nicoleta multa sanatate baietilor,sa se faca bine cat mai repede.
Cristina sper sa fi trecut de ce e mai rau si sa nu mai aveti probleme.
Noapte buna tuturor..si linistita
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Gabi_K spune:
Cristina, bine ca ati scapat de ce a fost mai greu! Baga tare vit.C, o sa vezi ca va fi bine.
Nicoleta multa sanatate baietilor!
katty spune:
Va salut si eu!
Noi suntem bine, nu am apucat sa citesc din urma, nu sunt la curent cu ce ati scris pe aici!
Nu stiu daca v-am scris ca la Andrei in clasa a fost un caz de copil cu scarlatina si a trebuit sa-i facem exudat lui Andrei sa vedem daca a luat streptococul, nu l-a luat deci ne-am linistit!
El merge bine cu scoala, inca ii place, vad ca o face cu placere si e constiicios!
De ceva timp ne confruntam la el cu dureri de cap din cateva in cateva zile, iar acum 2 seri s-a plans ca a fost toata ziua ametit la scoala si a avut ochii incetosati, asa ca am sunat-o pe doctorita lui, iar aceasta ne-a zis sa-i luam ulei de peste (omega 3) si supradyn, caci s-ar putea ca organismul lui sa resimta inceputul scolii, si sa vedem cum ii va fi in continuare!
Am vazut in fuga ca sunt copii bolnaviori pe aici, multa sanatate tuturor!!!
In rest, vad ca vremea e tare frumoasa, sper sa avem un weekend linistit si frumos!!! Si, dupa ce citesc si in urma, sa revin!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."