Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(92)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

OLGAimi dau seama ca a fost ingrozitor!!!

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

A fost, dar astfel de momente te fac sa pretuiesti si mai mult viata pe care o ai.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Buna dimineata!

Suntem e cale sa trecem si noi la nivelul urmator: Adela s-a ridicat singura in piciorushe. Cred ca e de la broccoli de ieri.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

David inca nu face nimic spectaculos, dar vorbeste din ce in ce mai mult

Alaltaieri a inceput cu bababa si mamama si ieri a zis "babuin"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Am admirat jucausii Alexandra si David..ce frumosi sunt impreuna..si ce va mai place si voua eticheta de la mingiuca de la primii pasi...asa si ai mei..mozolesc pe ea toata ziua

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Da s-au distrat si si-au mozolit jucriile unul celuilalt Cred ca tare fain se distreaza si ai tai impreuna, dar cred ca trebuie sa fii cu ochii in patru sa nu-si scoata ochii sau sa se traga de par

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Bine ai grait Olga..insa eu nu pot sa-i las..decat dc ii leg in scoici..sau pe jos..ca evadeaza..si se arunca in cap..asta e noua preocupare..cat de trasul de par..bagatul degetelor in ochi..si furatul jucariei celuilalt..deja..e veche povestea

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

dyana..deci pana acum copilul a plans de foame
no..bine ca i-ai dat acum sa manance

Andrei Luca -15.12.2006

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Alexandra si David sunt absolut adorabili, zici ca sunt coperta de revista

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

LA MULTI ANI! printesa iubita Luana

LA MULTI ANI! Dragos!

Un gand bun pentru ingerasul ALMA!

OLI, bravos pt kg! Eu nu reusesc si pace. Mananc dulciuri in prostie. David s-a schimbat enorm, nu stiu, efectiv m-a frapat schimbarea. Iar la joaca cu Alexandra sunt mortali amandoi

MONICA, asa gangureste si Ana. Nici ea nu spune cuvinte (doar "a-na" si "a-da"), dar ii merge gura toata ziua. Eu nu am spus ce as face in situatia ta, pentru ca efectiv nu stiu ce as face. Recunosc inca o data ca sunt f slaba comparativ cu tine si te admir din inima

PETREAN, ti-a recomandat cineva sa mergi cu gemenii la ORL? si Ana e destul de mucioasa si nu prea ii mai trece

Am fugit afara cu pitica pana nu ploua

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Sunt tare fericita!!! De 1 saptamana n-am mancat deloc paine, paste si dulciuri si am slabit 2 kg Si m-am cantarit dupa ce am mancat. De ieri m-am apucat si de sport (deocamdata in casa - abdomene, genoflexiuni si alte tampenii)

eu sunt la 4,800 in minus, dupa 18 zile ; sport... bicicleta eliptica, cand apuc; si e cazul sa ma apuc serios de abodomene, ca am un colacel nenorocit pe burta si solduri; si surioara imi face cinste cu un masaj sambata, vine o asistenta a ei, eu i-am zis ca vreau doar de relaxare, dar ea a zis ca lasa ca "pune ea mana pe mine si-mi omoara celulita"

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

da pisik...cum au avut laringita..si fiind tot infundati.e.xista riscul de a face otita..si ne-a dat pediatra trimitere pt dezobstructie. Insa poti merge si fara trimitere..dc nu e scos..nu-i scoate nimic. Orl-istul numai i-a auzit..si a stiut ce au..nu a apucat sa vada trimiterea

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

sa stii ca dup prima portie de brocoli i-au iesit dintii de sus/ oare asta era??hahhahahha
in picioare se ridica mereu, danseaza(sau mai bine zis se chinuie sa isi tina echilibrul)asa ca pe bune...e de evitat leguma asta, ca te pomenesti ca se inscrie la raliu

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Daca de la broccoli s-a ridicat in picioare, trebuie sa o avertizam pe Aris sa nu-i introduca Vitaminei in meniu asa ceva, ca il face Racheta prin casa...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

25 martie 2009

Mergi la inceput