Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(92)*
Raspunsuri - Pagina 5
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 Luana- printesica motzata Dragos- ochisori frumosi Alma, ingeras fluturas diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 6 luni cum am venit pe lume |
La multi ani si de la noi!!
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean no..si acum..sa ma plang.. ieri am fost cu gemenii cei infundati la dezobstructie nazala...ce a scos ORL-istul din nasucurile lor..m-am socat..a spus ca nu au nimic(medical)..doar ca sunt putin mai sensibili..si de la vremea umeda..mucesc si sunt f infundati...vom merge cateva zile la desfundat..am lesinat cand am auzit cum urla..(sotul i-a tinut) Si...Andrei e un baiat foarte istet..mi l-a laudat azi educatoarea..ca e singurul copil care spune o poezie dupa ce-o aude..si o spune singur fara ajutor si..s-a procopsit cu o otita la urcehea drepta..acum...si el merge la dezobstructii...si ia antibiotice...(nu ca gemenii care au scapat fara nimic) cam atat..am avut de spus Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Of micutii...Multi pupici sa treaca repede.
Trebuie sa fii tare mandra cand auzi astfel de vorbe despre copilul tau Bravo Andrei!
Olga, mamica lui David iepurasul
petrean spune:
O sa vezi tu Olga..ca-ti vine si tie randul sa fii mandra..si tuturor
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Dodo-pui spune:
Dragelor e pe Dc o mamica de dec 2008 care are nevoie de ruga nostra ...va rog daca puteti rugativa pt puiutzul ei-maine e organizata zi de rugaciune gasiti detalii la "sufletul credintei!-pt David
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
PetraTudor spune:
Bogdana, nu te poti abtine cu "plangea de foame", nu?
Carla, nici mie nu mi-au venit "rusii" - dar si eu, ca Olga, ii astept.
Monvas - exceptionale pozele de la 7 luni, mi-au placut in mod deosebit, cred ca ai face o figura buna pe un site de fotografie Si de frumoasa ai ramas frumoasa, e o poza cu tine in alb, zambesti si il ai in brate pe Chiscuta, ai o dantura
Olga&Novus, superbi picii!!!!!!!
Mai citesc si revin! Daca nu se trezeste Greuceanu
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
zsuzsu spune:
salut fetelor
si noi suntem aici cu greu
Mi-a scapat dani de viroza dar a primit Julia aa ca o mai tragem o saptamana cu aerosoli
cand unu cand celalalt.
cine are 2 sau mai multi stieam si eu o intrebare
am vazut ca ati dat brocolo la bb
cum l-ati preparat
ca eu in viata mea nu am mai gatit brocoli- cu toate ca imi place mult
si ati dat si carnita cu el sau numai separat?
deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
petrean spune:
Petra..nu prea..pai dc stiu ca plangea de foame..cum sa ma abtin sa o spun?mai nou..mi-am descoperit o noua latura..aceea de medium
si tu ai un greuceanu?si eu..dar e mai mare...
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
olishka spune:
Multumim de aprecieri
Pisik chiar ti se pare ca s-a schimbat David? Ca si Novus mi-a zis dar eu nu-mi dau seama
Dyana 4,800? BRAVO!!!! Succes in continuare As fi fan si eu de o maseuza la domiciliu.
Bogdana da eu si-acuma sunt mandra de el de orice ar face, dapoi cand o mai zice si poezii
PetraTudor da tu ce-ai de impartit cu rusii de-i astepti?
Olga, mamica lui David iepurasul
denisamada spune:
LA MULTI ANI,Luana!
Alma
LA MULTI ANI, Dragos!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
zsuzsu spune:
am uitat sa urez LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor:Luana si Dragos
si pt Alma
deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)
poze cu noi