Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(92)*
Raspunsuri - Pagina 3
Ela78 spune:
LA MULTI ANI! Luana 

Alma
LA MULTI ANI! Dragos, bebe de Provista 

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
dyana27 spune:

Luana- printesica motzata

Dragos- ochisori frumosi

Alma, ingeras fluturas
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
Dodo-pui spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dyana27![]() Luana- printesica motzata![]() ![]() ![]() Dragos- ochisori frumosi![]() ![]() Alma, ingeras fluturas![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 6 luni ![]() cum am venit pe lume |
si de la noi.

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Ilinca_M. spune:
LA MULTI MULTI ANI MOTZATEI PRINTESE LUANA!!
LA MULTI MULTI ANI LUI DRAGOS "OCHII LUI/ FURA INIMA ORICUI"![]()
MULTE 

PENTRU ALMA!
Sa incerc o oarecare ordine:
Monnvas, cand am vazut prima poza veche m-am gandit ca esti neschimbata! Incredibil ce ti s-au pastrat trasaturile si chiar ai fost un bebe super-frumushel.(si-mi pare rau pentru trauma ta cu lipsa de Barbie!
)
Vai, Alexandra si David...sunt superbi, cum se joaca ei acolo...si cand isi sug amandoi degetele si Alexandra se uita "in ograda" lui David, parca ar zice "hmmmm, oare n-o fi mai bun degetul lui?!" In orice caz iar ati pus poze compromitatoare, eu cred ca baga Brisuca rapid divortz, cat o fi David de shef...![]()
Ayla, eu nu am zis nimic de ce as face eu ca mi s-a parut redundant; din moment ce e clar ca pastrezi copilul, ce sens au tot felul de proceduri invazive? Stiam ca la concluzia asta vei ajunge si tu. Nici eu n-am vazut ca ai postat ceva rezultate, cand am intrat pe un link pus de tine aparea ceva cum a zis si Monnvas.
Felicitari pentru Adelake! Vedeti cum e valabia zicala cu "esentele tari care se tin in sticlute mici"?
Felicitari si pentru dintii gemeni ai lui Petrean!![]()
Dyana, eu sigur nu arunc cu rosii, ca nici eu nu-i fac program la tzitzi, isi face ea singura la 3 ore de obicei, dar daca vrea (mult) mai des sau mai rar, e servita, ea comanda! (ea stie cand ii e foame/sete/somn/urat, nu programul)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
saby spune:
LA MULTI ANI LUANA 
LA MULTI ANI DRAGOS 

pt. ALMA
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
olishka spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI Luana si Dragos!!!
Un gand bun pentru Alma 
Sunt tare fericita!!! De 1 saptamana n-am mancat deloc paine, paste si dulciuri si am slabit 2 kg
Si m-am cantarit dupa ce am mancat. De ieri m-am apucat si de sport (deocamdata in casa
- abdomene, genoflexiuni si alte tampenii) 
Fug sa recuperez.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Ela78 spune:
Am mai scris odata mesajul asta si s-a intrerupt curentul..
Deci, super dragute pozele cu Alexandra si David 
Mi-ar fi placut sa-i vad life cum se joaca/trag de par/dragalesc ei impreuna
Iar David are deja o fata de om MARE ![]()
Olga, bravo pentru prezenta de spirit la volan! Bine ca nu s-a intamplat nimic, stie DD
Novus, multumim pentru link-ul cu diversificarea! Ce scrie acolo ca spanacul+broccoli se introduc abia pe la 10-12 luni
Ianis mananca pe rupte conopida, broccoli si spanacul, sint preferatele lui, dar nu se da in vant dupa morcov, cartof...
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
petrean spune:
no..si acum..sa ma plang..

ieri am fost cu gemenii cei infundati la dezobstructie nazala...ce a scos ORL-istul din nasucurile lor..m-am socat..a spus ca nu au nimic(medical)..doar ca sunt putin mai sensibili..si de la vremea umeda..mucesc si sunt f infundati...vom merge cateva zile la desfundat..am lesinat cand am auzit cum urla..(sotul i-a tinut)
Si...Andrei e un baiat foarte istet..mi l-a laudat azi educatoarea..ca e singurul copil care spune o poezie dupa ce-o aude..si o spune singur fara ajutor

si..s-a procopsit cu o otita la urcehea drepta..acum...si el merge la dezobstructii...si ia antibiotice...(nu ca gemenii care au scapat fara nimic)
cam atat..am avut de spus![]()
![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Gata sau incarcat. Vizionare placuta, eu merg la .Noapte buna! Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Ce de-a ratuste
Ii place lui Gabriel la piscina? Olga, mamica lui David iepurasul

.