Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(92)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

seara buna,
acum m-am linishtit si eu si incerc sa recuperez un pic. azi incepusem sa raspund si am fugit pt ca a nascut o prietena buna. un copil frumos si sanatos pe care il ashteptam un pic mai tarziu dar e ok si asa...un scorpion hotarat sa iasa cand vrea el nu cand vrem noi

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Saby multumesc

Foarte tare bebelusul. tare am mai ras si eu...

Asa, mamicile Leeloo, Pisik, Simina -am bani de dat Doar ca uitasem pana acum...am venit de la munte, am plecat in luna de miere, m-am relaxat, neuronul s-a relaxat si el...si uite asa a trecut timpul. Cum facem?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pisico si Ilincuto ca tare adevar mai graiti despre Barbie, bakugani si Pokemoni si Ben 10 si etc. casigur mai exista. Sunt si eu total de acord cu voi. Ba mai mult Tati a cumparat CD cu desene animate sau alte filmulete pt copii sa urmareasca copchilu il locul "absurditatilor de la Tv". Eu tot incerc sa ii explic ca Tom si Jerry au decedat adr el nu si nu...(bine si eu as vrea, ca si voi de altfel, sa gaseasca atractie fata de jucarii, jocuri, lucruri utile, inventive dar ma tem ca ne vom bate cu o clasa intreaga de copii cand vom fi la gradinita, la scoala,etc... Asta e! Educatia unui individ provine in cote mai mult sau mai putin egale din mediu- comunitate-familie. So...nu le putem controla pe toate si tare rau imi pare. Mie una nu mi-au placut niciodata uniformele (adica sa port sau sa fac ca restul) drept urmare prefer sa port o haina de anul trecut daca vad ca 7 inse pe strada au aceeas bluza care imiplace mie.
Hai ca am deviat mult de la subiect.

Noapte buna.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Va rog care aveti si copii mai mari lamuriti-ma cu ceva.
Pe ce topicuri citesc, dau peste...bakugani. Ce-s aia??? Stiu, is din desene animate, da ce fac ei de felul lor? Si sint si niste jucarii de se cheama la fel: ce fac ele? Ca am cautat pe google si am gasit 2 feluri de poze: niste bile si niste...crocozauri. Deci va rog lamuriti-ma si pe mine careva, ca sa nu ramin proasta...

Ilinca, imi pare rau de aventura prietenei tale. Mie mi-e tare teama de convulsiile febrile. Din ce am citit eu pot aparea fie la febra f mare, fie anuntind un puseu de crestere brusca a temperaturii. Si daca poti sa pazesti copilul sa nu lasi sa faca 41, nu stiu cum ai putea sa previi ceva care änunta febra"...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Bakuganii sunt pe Minimax, pe la pranz....cat despre ce fac....se tot lupta si au puteri si se transforma...cred...

Nu prea i-am vazut, dar ii aud in timp ce fac curatenie/mancare/dus etc. Cred ca Bogdanel - daca ar vorbi - te-ar lamuri mult mai bine!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Hai ca m-ai dus in eroare de era sa interzic si Minimaxul la copil (Chitibus). Cica este pe Cartoon Network, care este interzis pentru a mea surioara tocmai din acest motiv Si cand ma gandesc ce desene frumoase aveau inainte pe cartoon

Tot nu ne-ai lamurit de ce ii vrei pe rusi?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Citat:

Va rog care aveti si copii mai mari lamuriti-ma cu ceva.
Pe ce topicuri citesc, dau peste...bakugani. Ce-s aia??? Stiu, is din desene animate, da ce fac ei de felul lor? Si sint si niste jucarii de se cheama la fel: ce fac ele? Ca am cautat pe google si am gasit 2 feluri de poze: niste bile si niste...crocozauri. Deci va rog lamuriti-ma si pe mine careva, ca sa nu ramin proasta...

Ilinca, imi pare rau de aventura prietenei tale. Mie mi-e tare teama de convulsiile febrile. Din ce am citit eu pot aparea fie la febra f mare, fie anuntind un puseu de crestere brusca a temperaturii. Si daca poti sa pazesti copilul sa nu lasi sa faca 41, nu stiu cum ai putea sa previi ceva care änunta febra"...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Bakuganii sunt pe Minimax, pe la pranz....cat despre ce fac....se tot lupta si au puteri si se transforma...cred...

Nu prea i-am vazut, dar ii aud in timp ce fac curatenie/mancare/dus etc. Cred ca Bogdanel - daca ar vorbi - te-ar lamuri mult mai bine!

(09.03.2009)

Poti sa dai ignore la mesajul meu, ca habar nu aveam ca sunt si jucarii bakugan

Da' bine ca am vazut ce au raspuns fetele, ca in curand vom cumpara si noi , ca deh, avem baiat... stiu ca Ilinca nu-i va lua Sophiphiei Barbie, dar eu nu cred ca voi avea argumentele si rabdarea ei de profesoara ca sa-i pot explica copilului ca ... adevarul e dincolo...de bakugani

(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

vai fetelor umbland dupa perdele pentru bebe pe net am gasit un site cu super chestiute pentru copii-perdelute si lenjerii adica; este deniz.ro; au multe cu stoc 0, dar sunt de urmarit, ca tare dragalase pot sa fie

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

vaaaaaaaaaiiiii, ilinca si pisigri ai niste lenjerii cu barbieeeeeeeeeeee, fluturas, printesa, toate ipostazele.... sigur cumparati, nu???????????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
Monica, acu am vazut si linkul de pe youtube, il deschisesem si uitasem de el. Mama da uriti is crocozaurii aia... Pina la urma ai luat bakugani pt Clau?

Da, o multime. Dar i-a abandonat si pe astia. El e mai mult cu 'the car', catelusi de plus, si mai nou coloreaaaazaaaa in disperare. Cumpar carti de colorat la greu. cand se plangeau educatoarele "copilul dv nu coloreaza". Ete na sa-l vada acum, ce frumos si cu rabdare coloreaza, fara sa dea pe margine.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Fetele de ce nu e recomandat iaurtul la bebe, vad ca unele evita sa dea. Eu oricum ii dau. Si apropo, eu ii dau intr-o zi ou, a doua zi carne, apoi daca am ii dau ficat urmatoarea zi. Lactate ii dau o zi dimineata a doua zi seara.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Daca eu ti-am lasat impresia ca evit iaurtul, m-am exprimat gresit.
As vrea sa il cumpar de la Humana, si pur si simplu nu am reusit pana acum, de asta am spus ca o tot lungesc. Mie una mi se pare ft sanatos. Ficatelul il evit, da.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Scuze, acum am priceput. Ei, se intampla sa mai citesc si din 2 in 5. Acu,ce sa zic...eu Humana nu ii dau din alte motive... (financiare)

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami

Eu nu i-am dat la Luana deloc iaurt de oameni mari decat Humana. Dar deja avem 9 luni, incet trecem si la ala. Exclus iaurt de fructe.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Asa zici, Olga, ca pe Cartoon Network sunt? Ia sa fiu mai atenta cu ce poluez mintea copilului! Cu muzica sunt extrem de atenta, doar n-am s-o dau in bara cu partea vizuala

Cat despre rusi, parca simteam si eu ca sunt ... femeie .... cand ii aveam Sa nu radeti pls! Si sa nu ma raniti cu vreun comentariu ca-s sensibiloasa ... asta in absenta unei feminitati de genul rusilor

(09.03.2009)

Mergi la inceput