Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(92)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Multumim pt aprecierile legat de foto. Am SUTE de poze de cand eram copil, a trebuit sa fac o selectie atenta ca sa-mi dau seama care ar fi mai relevanta. Tata avea aparat si developa singur pozele in baie (astupa aerisirea, punea o lampa rosie, baga hartia in substante). Inutil sa va zic cat de fascinata eram de tot procesul, nu?

O, da! Asa faceam si eu cu tata... tot sute de fotografii. Aveam "camera obscura" in wc de serviciu. Acum am desfiintat si "utilajele" sunt in garaj...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

idem si la noi !! fratele meu a mostenit pasiunea pt foto

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Va rog care aveti si copii mai mari lamuriti-ma cu ceva.
Pe ce topicuri citesc, dau peste...bakugani. Ce-s aia??? Stiu, is din desene animate, da ce fac ei de felul lor? Si sint si niste jucarii de se cheama la fel: ce fac ele? Ca am cautat pe google si am gasit 2 feluri de poze: niste bile si niste...crocozauri. Deci va rog lamuriti-ma si pe mine careva, ca sa nu ramin proasta...

Pisigri, da-mi voie te rog sa rad prima data
Acum sa-ti explic. Claudiu mi-a cerut insistent cateva zile la rand "ABUGAN" Dar ce-i ala mama? "Abugan, mami, abugan". Mami nu stia, asa ca la fel ca tine, am intrat la mamicile de ianuarie-februarie 2005 sa intreb. Ideea e ca eu nici denumirea corecta nu o stiam. Asa am aflat ca www.youtube.com/watch?v=67nGbSH2bTw&feature=related" target="_blank">bakuganii sunt niste bile care au in pachet o carte (cat o carte de joc) magnetica, pe care ii arunci, si cand cad pe magnetul ala, se deschid. Au forme diferite si in functie de forma, puncte, mai stiu eu ce, au putere. Copiii se lauda cu puterile lor (ale bakuganilor) in functie de aceste criterii. Din punctul meu de vedere, sunt niste tampenii, niste jucarii oribile. Dar daca sunt la moda? Ne-am conformat si noi.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Si am uitat sa ma laud: AVEM UN ZIMTISOR!

Felicitari!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Pisigri, cum m-ai lovit in "inima creierului", daca o fi asa ceva... Pai bine fratele meu, asta sa fie soarta mea? SI aici tot cu bakugani sa ma ciocnesc? . Sunt niste "jucarii la moda", OPUSE cu pisicuta galbena a lui Ilinca [stiu ca se zice Ilincai, dar nu-mi place, sic!], si sunt niste mici creaturi [intre dinozauri si robotei] din plastic care se arunca pe o tablita mica usor magnetica, se deschid "aripile" si arata niste numere, adica intensitatea "PUTERII".... ca ASTA e problema, copiii din prezent doar asta joaca o vor: care sa fie mai puternic, sa cucereasca lumea... Si de aici, crede-ma, as putea deschide un intreg subiect de sine statator pe forum, subiect foarte controversat, despre CE VISEAZA COPIII DE AZI CAND SE JOACA? Bascularea intre placerile frumoase, naturale, nepericuloase de alta data si "sporirea imaginatiei" sf sau ne-sf, mai mult sau mai putin dictatoriale/imperialiste/americane pe de alta parte...

pentru toate mamicile de viitori bakugani

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni

Cine stie... cunoaste.
Hai ca acum am fetita, cine stie ce o fi la moda peste 2-3 ani? Ca acum fetitele se joaca cu papusi Barbie decoltate si machiate si totul e decorat cu Hanna Montana.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Am sarbatorit si noi 6 luni !
La multi ani sarbatoritilor de astazi si un gand bun pentru Alma!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Multumim pt aprecierile legat de foto. Am SUTE de poze de cand eram copil, a trebuit sa fac o selectie atenta ca sa-mi dau seama care ar fi mai relevanta. Tata avea aparat si developa singur pozele in baie (astupa aerisirea, punea o lampa rosie, baga hartia in substante). Inutil sa va zic cat de fascinata eram de tot procesul, nu?

O, da! Asa faceam si eu cu tata... tot sute de fotografii. Aveam "camera obscura" in wc de serviciu. Acum am desfiintat si "utilajele" sunt in garaj...

Da, acum si-a luat imprimanta cu hartie fotografica. Bunele obiceiuri nu se uita.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Anca, Monica, multam fain. Pe bune, ma timpisem cu atitia bakugani, si la "Mos Craciun de criza", si la "Magneti" si am mai gasit prin citeva locuri (dar inca nu-i bagam in seama).
Cit despre Barbie, roz si Hanna Montana... eu daca mai vad vreo tzoala roz pt fiica-mea ii dau foc. Tzoalei, fireste . Am mai zis eu si mai demult, ma dis-pe-ra hainele pt fetite. Si mai rau de atit ma scoate din minti cind ma duc sa ii iau de imbracat si cer salopete sau pantaloni sau body sau sosete!!! si ma intreaba imediat "fetita sau baietel?" ca acu stiu, daca zic fetita, in secunda doi ma trezesc cu un vraf de roz-bonbon, roz pal, roz aprins, roz-rosu, roz-portocaliu (stiti "bancul" ala cu roz-...(trala)la) si ce fel de roz o mai fi pe lumea asta. Si cind multumesc frumos si usor stinjenita, si imi cad ochii pe ceva galben, verde sau, si mai grav, bleu sau albastru, vinzatoarea ma priveste vinovata si se scuza Ïmi pare rau, mi s-a parut ca ati spus ca e pentru o fetita...".

Ati zis despre jucarii. Noi avem mai mult de doua, dar deocamdata nimic sofisticat. M-am incapatinat eu sa ii iau salteluta de-aia de joaca, si acu imi pare rau, ca nu prea i-a placut, s-a plictisit urgent si tot exploratul pe covor si parchet a fost mai interesant. Dar nu avem balansoar, leagan, premergator (bine, de-asta nici nu vreau sa ii iau) etc. Oricum cea mai faina jucarie sint pisicile (care-s tot la mine acasa, ca veni vorba). Are niste zdranganitori de plastic pe care le freaca de zor (si ma uimeste ce de-a chestii noi isi inventeaza cu ele), niste jucarii de plus (de-ale mele de fapt, si inca am grija de ele ca de ochii din cap, ca-s din colectia MEA asa ca nu au ce cauta la masa sau in alte ipostaze murdaricioase) care o distreaza (cea mai apreciata este veverita din ice age, asa fioroasa cum e ea) si maaarile feblete, un leu de la bertoni (l-ati vazut sigur, e colectia de 3 jucarii din jungla) si un pelican luat din miniblu. Pe astea am zis ca i le pastrez sa i le arat cind o fi mare la casa ei...daca mai ramine ceva din ele. Daca nu, ii cumpar dubluri

In rest da, si eu visez la jocuri si jucarii educative, care sa stimuleze imaginatia si creativitatea. Dar am o banuiala ca o sa ne linisteasca plozii nostri acusica, cind o sa ceara ce jucarii au copiii in parc, sau ce vad pe la aniversari, ca sa nu mai zic cind or incepe gradinita (si scoala, cind pretentiile creeeeesc). Banuiesc ca trebuie sa existe un echilibru in toate; si eu as vrea sa nu-si doreasca Barbie in viata vietii ei, dar daca de un Craciun o vrea tare ceva jucarie de prin reclame tv sau ma rog, ceva ce nu intra in categoria celor pe care le consider eu "utile" n-o fi mare bai

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Asa...m-am dezlantuit
Anca, multumesc si de info legate de convulsiile febrile. Denisa, iti multumesc si tie. Ma sperie gindul ca de ex poate face febra peste noapte si sa nu se trezeasca...si eu de unde stiu??

Monica, acu am vazut si linkul de pe youtube, il deschisesem si uitasem de el. Mama da uriti is crocozaurii aia... Pina la urma ai luat bakugani pt Clau?

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Va rog care aveti si copii mai mari lamuriti-ma cu ceva.
Pe ce topicuri citesc, dau peste...bakugani. Ce-s aia??? Stiu, is din desene animate, da ce fac ei de felul lor? Si sint si niste jucarii de se cheama la fel: ce fac ele? Ca am cautat pe google si am gasit 2 feluri de poze: niste bile si niste...crocozauri. Deci va rog lamuriti-ma si pe mine careva, ca sa nu ramin proasta...

Ilinca, imi pare rau de aventura prietenei tale. Mie mi-e tare teama de convulsiile febrile. Din ce am citit eu pot aparea fie la febra f mare, fie anuntind un puseu de crestere brusca a temperaturii. Si daca poti sa pazesti copilul sa nu lasi sa faca 41, nu stiu cum ai putea sa previi ceva care änunta febra"...

Bakuganii sunt pe Minimax, pe la pranz....cat despre ce fac....se tot lupta si au puteri si se transforma...cred...

Nu prea i-am vazut, dar ii aud in timp ce fac curatenie/mancare/dus etc. Cred ca Bogdanel - daca ar vorbi - te-ar lamuri mult mai bine!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Fetele de ce nu e recomandat iaurtul la bebe, vad ca unele evita sa dea. Eu oricum ii dau. Si apropo, eu ii dau intr-o zi ou, a doua zi carne, apoi daca am ii dau ficat urmatoarea zi. Lactate ii dau o zi dimineata a doua zi seara.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Daca eu ti-am lasat impresia ca evit iaurtul, m-am exprimat gresit.
As vrea sa il cumpar de la Humana, si pur si simplu nu am reusit pana acum, de asta am spus ca o tot lungesc. Mie una mi se pare ft sanatos. Ficatelul il evit, da.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Scuze, acum am priceput. Ei, se intampla sa mai citesc si din 2 in 5. Acu,ce sa zic...eu Humana nu ii dau din alte motive... (financiare)

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput