Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(92)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

hai mai fetelor. eu nu sunt asa categorica cu jucariile...probabil o sa aiba si el toate prostiile pe care o sa le vada la altii copii si o sa se uite la desnele la care se uita si prietenii lui. asta e. bine ca nu e fata si nu o sa vrea barbie, dar sunt destule prostii si pt baieti. ce ma neerveaza pe mine e ca toate sunt serie. toate jucariile trebuie sa cumperi cate 100 ca sa ai toata colectia. sunt facute special sa ne toace noua bugetul.
eu am avut f putine jucarii copil fiind, tzin minte cat am plans dupa un bebelush din'ala mare, ca un nou-nascut, sau cat ashteptam la librarie sa bage mingiile de 35...sau sau sau. singurul lucruu pe care nu vreau sa il fac este sa ii cumpar jucariile in prostie fara o compensatie. adica o sa primeasca ceva doar ca rasplata si pt orice isi doreste trebuie sa plateasca intr-un fel. daca am reushit cu hainele pana acum sper sa reusesc si cu jucariile(pe care o sa le ceara el, ca ce am cumparat pana acum am cumparat pt mine, sa imi ushurez viata).

ayla - of, bine ca ai trecut cu bine si peste sperietura asta. stii e o gluma: pana la 40 de ani iti spune politistul sa o lashi mai incet, dupa 40 iti spune medicul acelashi lucru. valabil si pt tine, chiar daca mai devreme un pic(sau un pic mai mult de fapt)

LA MULTI ANI LUANA
LA MULTI ANI DRAGOS
si o si un gand bun pt ALMA

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eu ma duc sus ca nu stiu ce are copilul asta dar iar are un somn agitat. s-a trezit pana acum de 5 ori si nu mai pot de cate ori am fugit pe scari sa il linishtesc. se foieste si jap in fund. ma duc sa citesc langa el, macar nu mai alerg in sus si in jos, ca ma omoara scarile astea. sper sa am mai mult timp maine, desi nu cred

gashca

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Petra, nu dau deloc ignore la mesajul tau, ca ma interesa si ce fac ei in desene animate, ca sa ma lamuresc de ce-s asa de vinati de baietei.

Cu teveul, eu il mai folosesc ca "aperitiv" (ca uita ca nu vrea sa manince) sau tot asa, de-o urgenta. Da il las pe antena3 unde mai trag si eu cu urechea in timpul urgentei, ca si-asa pt fiica-mea nu conteaza, se plictiseste in maxim 5 minute orice-ar fi.

M-au apucat acuma problemele existentiale de educatie . Mi-am facut (tot pentru mine initial) o maaare colectie de desene animate mai mult sau mai putin clasice; ma refer la lung-metrajele disney si mai nou disney-pixar plus ciocanitoarea woody, pantera roz, mickey mouse, pluto, chip si dale etc etc. Ma gindesc ca decit sa o las sa se uite (o ora pe zi, sau cit o fi, cu program oricum) la cine stie ce porcarii, mai bine se va uita la astea. Acuma colectionez documentare Discovery, BBC si Animal Planet. Mama nebuna, nu? Abia astept sa ne uitam impreuna la desene animate

Monica, bine ca prefera cartile de colorat bakuganilor. Cred ca te bucuri.

Dyana, ma uit acuma. Garantat gasesc eu ceva roz cu inimioare, numa bun pe gustul meu...

Floric, sa-mi spui daca sint bune si coduri de bare de pe paturicile absorbante de la happy. Noi folosim de-astea si pt Ilinca si pt bunicul, asa ca daca-ti folosesc trimite-mi PM

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Aris multumesc! Din ferire (si nefericire intr-un fel), de maine voi fi acasa, la casa mea. Si sper sa o pot lua mai incet, sa caut ajutor, si sa ma reorganizez. Poate a fost un semnal de alarma... cine stie. Mi-e teama doar ca vine ziua de 30, si pt mine e o zi nefasta. Maine il externeaza si pe Alex, oricum nu mai vroiam sa stau mult pe aici. O sa incerc sa ma odihnesc mai mult, chiar daca va fi greu ca m-am invatat in ritmul asta.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Dyana, te bat cu linkul ala. Imi trebuie TOATE lenjeriile de pat pentru bebe . Ca tocmai predicam despre cumpatare...

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Cu teveul, eu il mai folosesc ca "aperitiv" (ca uita ca nu vrea sa manince) sau tot asa, de-o urgenta. Da il las pe antena3 unde mai trag si eu cu urechea in timpul urgentei, ca si-asa pt fiica-mea nu conteaza, se plictiseste in maxim 5 minute orice-ar fi.

Monica, bine ca prefera cartile de colorat bakuganilor. Cred ca te bucuri.

Nu ai www.bebetv.tv/" target="_blank">BEBE TV? Sunt super desenele si pt astia mici sunt chiar educative (sunt pt copilasi de pana la 1 an...ca apoi, logic, se plictisesc).
Daaa, ma bucur ca in sfarsit coloreaza...desi facea el si inainte o multime de chestii interesante, mai inteligente decat coloratul ala. Dar... daca se cere.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

“Tufete” care m-ati (re-)primit calduros, va multumesc si va pup.

In ceea ce priveste “problema mea medicala” (asa imi place s-o numesc), a fost descoperita de ginecologul cu care am nascut la controlul de 6 saptamini (care s-a intimplat la…5 luni trecute fix!). Evident, voiam o a-2-a opinie care sa…infirme diagnosticul si, de preferinta, o reteta cu ceva pastilute si homeopate, daca se poate. Asa ca, m-am dus la Cluj la un mosulica despre care am auzit ca-i “cel mai tare” in acest domeniu. Am auzit exact aceeasi chestie ca si la Bistrita si exact aceeasi (posibila!) rezolvare: operatie si apoi vom sti mai exact cit de naspa e. Sau, poate, nu?

Observ ca va e mai draga soacra decit mine!!!
EU, in schimb, nu o mai suport dintr-o diversitate de motive dar nu e locul potrivit sa ridic eu piatra. Orict m-ar enerva, tot ea sta cu Ian cind am eu “drumuri” scurte si neprevazute, pentru ca –poate, v-am mai spus- locuim in aceeasi curte si e solutia cea mai la indemina. Ma simt denaturata, e drept, dar plec. Chiar astazi am comis-o din nou. Simbata botezam un bebe de la Centrul de Plasament si m-am intilnit cu cealalta nasa sa cumparam hainutze. Nu dati cu rosii dar am stat 4 (patru!) ore din care doar o jumatate de ora ca sa ma relaxez. Cel mai frica mi-e sa nu-l puna in premergator si ea sa se uite la telenovele ca daca-mi face controale prin dulapuri si/sau oale (goale, oricum!) nu ma supar. Eu il pun pe Ian in premergator dar in reprize f. scurte (3-5 minute). Azi a fost “de treaba|” si mi-a calcat un morman de rufe. Am apreciat gestul dar nu am putut sa nu ma intreb ce facea Ian in timpul asta? Si, asa, ca fapt divers: m-a rugat sa-I las o tigara; i-am lasat 6 pe o etajera de pe casa scarii (pt. ca in casa nu se mai fumeaza, din motive lesne de inteles) si nu mai era nici una cind m-am intors. Acum, ma gindesc ca-I si vina mea pentru ca puteam sa cumpar totul dintr-un singur magazin si sa lipsesc o ora, nu 4.

Despre ea, as putea sa va povestesc o groaza dar as fi mult off topic. Totusi, v-o zic pe ultima: incerca sa ma convinga –nu-mi dau seama acum de ce naiba am protestat si nu am zis ca ea!- sa fac fasolea batuta cu rintash "ca iese la fel de buna ca aia facuta din fulgi"
Ii dau “send” la asta ca déjà m-am lungit nepermis.

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Uitati www.youtube.com/watch?v=1GfX9gQD_GQ" target="_blank">BeBe TV clip si mai sunt pe youtube. Ai mei la alea adorm.

Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Dyana, te bat cu linkul ala. Imi trebuie TOATE lenjeriile de pat pentru bebe . Ca tocmai predicam despre cumpatare...

mie-mi spui!!!!!!! mi-au sclipit ochii la toate alea, vreau lenjerii si pilote colorate pentru canapeaua din camera lui; si la fel ca tine... le vreau pe toate (fara barbie, ca ma ia lumea de nebuna, ca stric baiatu'); si vreau si lenjerii frumoase pentru patutul lui, multe, multe.... noroc ca nu le au pe stoc, ca maine radeam tot!!!!!!!!

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Georgiana, nu stiu daca te ajuta, dar iti povestesc din experienta mea; eu ma hotarisem sa incep cu legumele dar Ian nu a fost de acord; sub nici o forma; ne-am chinuit asa vreo 2 saptamini, apoi, am trecut pe fructe pe care le-a agreat din prima; in fructe nu-i pun decit o lingurita de cereale; dupa ce, am inlocuit o masa de lapte cu fructe, TA-RAM! Am scos din nou legumele la inaintare. Fara success, din nou. Am incercat sa-i fac un amestec legume+fructe in proportie de 50/50 % si asa le-a acceptat din prima. Treptat, am tot scazut cantitatea de fructe si acum, nu mai avem nici o problema. Succes.
PS. Iti doresc multa sanatate.

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput